IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изгодно ли е закупуването на имот през 2016?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• не търси Разум у българинЪ

Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
    Тези дни пуснах линк към обява на ЧСИ за къща, която не може да се продаде от няколко години. Онзи само сваля цената, и пак ням нито един кандидат. В същото време собствениците не могат да живеят там, но дългът им към банката си стои. Дори кредитна карта не могат да си извадят заради историята с къщата.
    ето ти еврейска поговорка:

Ако нещо не се продаде евтино...ще се продаде Скъпо"

алчността винаги се наказва......а евреите знат повече ....

тайна е в "чудото 200 евро/кв".......което за съжаление беше Отменено ....
    .
    .
    .

Коментар

• Първоначално изпратено от bpst Разгледай мнение
      Брокериците - като чукча....

Себестойност - еднаква и в Сливен и в Софето!
      Цимент, пЕсък, тУули, 'джилезо - все едно струват.
      Пазарна стойност - друга бира!
      Купувача ако кешира за имот и падне цената нЕма да се разори, а ще загуби.
      Ако купи с кредит с добро ГеПеРе-нце и баМката го избомби
      чрез ЧСИ-то може и да се разори чиляка!
      Тези дни пуснах линк към обява на ЧСИ за къща, която не може да се продаде от няколко години. Онзи само сваля цената, и пак ням нито един кандидат. В същото време собствениците не могат да живеят там, но дългът им към банката си стои. Дори кредитна карта не могат да си извадят заради историята с къщата.

Коментар

• Първоначално изпратено от музовир Разгледай мнение
        Ами нищо не оборваш като факт, с кредит без кредит тук става въпрос за себестойност. Оная бпст-то нали играе оценител да каже с колко могат мах да паднат цените на имотите, макар че съм убеден, че не може да оцени и собствения дом.
        Ето ти малко инфо кое как е и защо така е. Да те науча на нещо, че ми се изглеждаш неуко

https://homeagent.bg/blog/%D0%B8%D0%...0%D0%B5%D0%BC/
        С тея нАучни материали обучавай брокерите. Мен не можеш
        Неуспял военен, даскал, шофьор и т.н. = на брокер. Може и географ

Та какво казваш, не може да фалира? 2008-ма купен за 100к с 30 години кредит на ГПР 12, сега ЧСИ-то го пуска на 50. Викаш не може.
        Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества

Коментар

• Руснаците се връщат на имотния пазар!

http://www.pariteni.bg/?tid=40&oid=194163Така след 3 години отстъпление България отново заема водеща позиция", посочи АнтоанетаТодорова.

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
            как пада себстойност след като е фиксирана величина. това брокерите съвсем изтрещеха
            Брокериците - като чукча....

Себестойност - еднаква и в Сливен и в Софето!
            Цимент, пЕсък, тУули, 'джилезо - все едно струват.
            Пазарна стойност - друга бира!
            Купувача ако кешира за имот и падне цената нЕма да се разори, а ще загуби.
            Ако купи с кредит с добро ГеПеРе-нце и баМката го избомби
            чрез ЧСИ-то може и да се разори чиляка!
            "Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!

Коментар

• как пада себстойност след като е фиксирана величина. това брокерите съвсем изтрещеха

Коментар

http://www.pariteni.bg/?tid=40&oid=90631
                Невъзможно е себестойността му да падне дотолкова, че купувачът да бъде разорен от „лоша инвестиция“
                Tака е,това е един от малкото начини да станеш милионер .
                За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Първоначално изпратено от pumpkin Разгледай мнение
                  и 2008-ма го потвърждава, особено ако е купен с кредит
                  Ами нищо не оборваш като факт, с кредит без кредит тук става въпрос за себестойност. Оная бпст-то нали играе оценител да каже с колко могат мах да паднат цените на имотите, макар че съм убеден, че не може да оцени и собствения дом.
                  Ето ти малко инфо кое как е и защо така е. Да те науча на нещо, че ми се изглеждаш неуко

https://homeagent.bg/blog/%D0%B8%D0%...0%D0%B5%D0%BC/
                  Last edited by музовир; 26.03.2016, 22:25.
                  Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!

Коментар

Невъзможно е себестойността му да падне дотолкова, че купувачът да бъде разорен от „лоша инвестиция“
                    и 2008-ма го потвърждава, особено ако е купен с кредит

Коментар

• Винаги е изгодно закупуването на имот, защото....

Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                        зависи....

зависи дали имате пари кеш или разчитате не кредит
                        зависи какъв е хоризонта / или е за лично ползване
                        зависи дали е земеделски или градски имот

с 1 дума зависи
                        тематиката е обширна, не може да се опише с една дума, трябва поне с две

зависи от зависи
                        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от skeptika Разгледай мнение
                          търсил е , гледал е тези "120 000 " апартамента в София..... за които твърдите че стоят празни

и е разбрал че ..с Дезинформация и Очаквания имот не се купува....сакат парЕ

той ще купи , след като е стигнал до този извод....а вие "ще Изчакате по-Високи " цени.. да сте сигурни , че не се набутвате"

не те знам какъв си...но Регулирани пазари има от 1432 год...Сиена / Италия / Медичите ...и Всичко се върти ,но нищо не се промея

така се продават и Имоти

Ето ти Доказателство....Виж Датата , когато е купил Доктор Смърт / Нуриел Рубини. (19.01.2011 )

, който ви напълни главите с вируси и още гоните Михаля

http://www.investor.bg/novini/122/a/...nhatyn-111168/
                          Истината е, че вероятността посредствения брокер да лапне пишХХ е много по-голяма от това да лапне комисионЪТ. Отново с пълен член. Най-много да консултира някой водач на тир...
                          КОй купил купил.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
                            ...
                            Ама запада тепърва ще го духа и чакам...
                            Баси самоцитирам се
                            Няма и 3 дена и запада е избомбен или издухан ..
                            Не съм пророк, не че не съм го очаквал. И нямам нищо общо с бомбите.
                            Кой ще се гътне първи - ЕС или Гърция. Гласувам за ЕС - той си е пътник, гърците са тарикати и кораво племе почти колкото нас, имат хилядолетна история а не по 100-на години като повечето евро глинени гиганти
                            Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• зависи....

зависи дали имате пари кеш или разчитате не кредит
                              зависи какъв е хоризонта / или е за лично ползване
                              зависи дали е земеделски или градски имот

с 1 дума зависи
                              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Балцерович очевидно е Купувач ...не Догматичен Илюзорник като вас

Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
                                изгодно е ако го построят
                                търсил е , гледал е тези "120 000 " апартамента в София..... за които твърдите че стоят празни

и е разбрал че ..с Дезинформация и Очаквания имот не се купува....сакат парЕ

той ще купи , след като е стигнал до този извод....а вие "ще Изчакате по-Високи " цени.. да сте сигурни , че не се набутвате"

не те знам какъв си...но Регулирани пазари има от 1432 год...Сиена / Италия / Медичите ...и Всичко се върти ,но нищо не се промея

така се продават и Имоти

Ето ти Доказателство....Виж Датата , когато е купил Доктор Смърт / Нуриел Рубини. (19.01.2011 )

, който ви напълни главите с вируси и още гоните Михаля

http://www.investor.bg/novini/122/a/...nhatyn-111168/
                                .
                                .
                                .

Коментар

Working...
                                X