IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изгодно ли е закупуването на имот през 2016?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ре

Първоначално изпратено от pumpkin Разгледай мнение
    Напълно нормално за индивид, който брои всяка стотинка и живее в недоимък. Имах един работник (страшен смръдливец и много стиснат), който даваше една от стаите на апартамента си под наем на двама мъже. По спомен можеха да ползват баня и кухня. Хора всякакви - едни биха си осигурили спокойствие и комфорт, други не се притесняват от това, че чужди хора ще им акат в тоалетната.

Инъче и на мен ми интересно какъв наем взимаш за радомирските имоти

По отношение кой е безимотен - внимавай тъщата да не ти тегли шута, че тогава да разбереш кой е безимотен
    Много е кофти да работиш с някой, който смърди.

Pumpkin, ти като отракан и оправен мъж(вярвам, че е така) не му ли направи забележка, че не е хубаво и да се вземе в ръце?

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
      представяш ли си?
      Чак аз си представих. Ама взех че се събудих деа...

Коментар

• Да

Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
        представяш ли си?
        Това е реалността, да не говорим, че квартала може да е само на половин км. от моя, но е много по-зле откъм обитатели. Единствено клуб Левски го прави голям и атрактивен като цени. Имам приятели - фенове , които пътуват на всеки мач от гр.Айтос и се чудят къде да отседнат за една нощувка.
        7 Reasons to Own A Homehttp://www.investor.bg/users/index/20139/

Коментар

• Първоначално изпратено от land_lord31 Разгледай мнение
          За старото къще в София, което е отделно от новата ми CASA е много подобна на тази оферта:
          http://www.imot.bg/2k138201666969951
          представяш ли си?
          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
            и колко наем носят ,ако не е тайна
            Няма тайни, напазарувай си (ако си достатъчно любопитен) ... и ще видиш..

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
              и колко наем носят ,ако не е тайна
              За старото къще в София, което е отделно от новата ми CASA е много подобна на тази оферта:
              http://www.imot.bg/2k138201666969951

Коментар

• Първоначално изпратено от pumpkin Разгледай мнение
                КазаАх преди няколко денЯ - познати закупихА апартамент малко под 100 квадрата за 72-3к евро. За сведения на рентиерите, имота се намира до НПМГ Акад. Любомир Чакалов.

Да обсъдим изгодно ли е закупуването на имот таз година?
                До колко "офертните" цени, по които някои са мильонери отговарят на реалните цени, на които се сключват сделки?
                До колко има смисъл от публикуване на платени интервюта на умрели от глад дилъри на НИ?
                Ами дотолко, доколкото маржа между офертни цени и цени на сключени сделки се е смалил до 5%. Ако не вярваш, направи проучване в агенцията по вписванията и на какви офертни е продаван преди това имота. Вземи интервю със сто произволни продавачи след продажбата и ще ти стане ясно.
                Ако, обаче резултата от проучването на цените на реални сделки не ти хареса, не съм ти виновен аз, а собствения джоб, ако ме разбираш.

Коментар

• КазаАх преди няколко денЯ - познати закупихА апартамент малко под 100 квадрата за 72-3к евро. За сведения на рентиерите, имота се намира до НПМГ Акад. Любомир Чакалов.

Да обсъдим изгодно ли е закупуването на имот таз година?
                  До колко "офертните" цени, по които някои са мильонери отговарят на реалните цени, на които се сключват сделки?
                  До колко има смисъл от публикуване на платени интервюта на умрели от глад дилъри на НИ?
                  Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества

Коментар

• Всичко съм прочела.
                    Ако не престанете- ще взема мерки, които не желая.

Коментар

• Първоначално изпратено от Amsterdamm Разгледай мнение
                      Призовавам ви към нормално общуване.
                      Ако не се получи- кофти.
                      С най голямо внимание вземам предвид призива Ви, но ако прочетете надолу ника Pumpkin ще се смаете , че никога нищо не е написал по темата, а използва форума единствено за заяждане и наставления какво трябвало да се прави, но никога нищо общо с темата!

Коментар

• Призовавам ви към нормално общуване.
                        Ако не се получи- кофти.

Коментар

• Първоначално изпратено от pumpkin Разгледай мнение
                          Напълно нормално за индивид, който брои всяка стотинка и живее в недоимък. Имах един работник (страшен смръдливец и много стиснат), който даваше една от стаите на апартамента си под наем на двама мъже. По спомен можеха да ползват баня и кухня. Хора всякакви - едни биха си осигурили спокойствие и комфорт, други не се притесняват от това, че чужди хора ще им акат в тоалетната.

По отношение кой е безимотен - внимавай тъщата да не ти тегли шута, че тогава да разбереш кой е безимотен
                          Ти пък ли определяш кой живее в недоимък като си безимотенБроенето на всяка стотинка никак не намирам както недостатък, но де да беше така. Ти ако ползваш обща баня с работниците ти да ти търкат гърба, аз не хахах

Коментар

• Първоначално изпратено от skeptika Разгледай мнение
                            .
                            .и Първи по Мечтите за еФФнити имоти.
                            .
                            .
                            http://www.standartnews.com/balgariy...ti-329727.html
                            Особено ми харесва снимката, която са поместили.....красота!
                            Това предполагам, са въпросните имоти.........все едно покрайнините на Бейрут......
                            Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

• Първоначално изпратено от land_lord31 Разгледай мнение
                              Малко е непонятно за безимотен или такъв живущ в апартамент с ограничени размери, как точно се случва, хем да ползваш имота, хем да го споделяш с наематели, но тук става въпрос за земи и сгради. В единия парцел има 2 къщи, в другия три, а в третия къщата е на три етажа. Има и вътрешни огради , а в единия имот ползвах входове от две улици до момента в който натиска на предприемачи за ново стоителство стана толкова голям, че всичко наоколо се застрои с ново. Имах проблем с няколко проточни бойлера заради повишеното налягане на водата в района.

Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества

Коментар

• Първи сме по поскъпване на имоти

.
                                .и Първи по Мечтите за еФФнити имоти.
                                .
                                .
                                http://www.standartnews.com/balgariy...ti-329727.html
                                .
                                .
                                .

Коментар

Working...
                                X