IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Имате ли повече от един имот в БГ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
    така, изглежда проучването приключи.
    някой сега трябва да обобщи резултатите, да анализира и да ни поднесе изводите.
    A дано ама на дали.Реултатите не показват очакваното

Коментар

• така, изглежда проучването приключи.
      някой сега трябва да обобщи резултатите, да анализира и да ни поднесе изводите.
      препоръка е

Коментар

• най-силно ме озадачават 2 неща
        - присъствието на точка 7 в анкетата /Имам повече имоти които не знам какво да ги правя/.
        - това, че тя /точка 7/ убедително води
        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от dragorad Разгледай мнение
          Бряяя, от гласувалите до момента изглежда, че отбора на потенциалините купувачи е доста мършав, само 15%, другите сме продавачи, рентиери и въобще хора с имоти нямащи намерение да купуват.

Как ще го крепиме тоя РРРРРЪСТ не ми е ясно?
          А когато купувахме!!!!!
          Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.

Коментар

• Бряяя, от гласувалите до момента изглежда, че отбора на потенциалините купувачи е доста мършав, само 15%, другите сме продавачи, рентиери и въобще хора с имоти нямащи намерение да купуват.

Как ще го крепиме тоя РРРРРЪСТ не ми е ясно?

Коментар

• Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнение
              Да точно там е а и Пилещаря го гледам че живее там в последно време
              Така че ЪП поне 15% за да се в крак с трендот
              ааа, самонанесъл ли се е?
              мисля, че имате право и двамата да го отбележите в анкетата, като точка 3 и 5 съответно.
              препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
                Зависи от локацията.Ако е близо до имотите на ЛАНДЛОРД, БЕДНИЯТЛОРД, МУЗОВИР и др,и др цената става съвсем друга
                Да точно там е а и Пилещаря го гледам че живее там в последно време
                Така че ЪП поне 15% за да се в крак с трендот

Коментар

• Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнение
                  Въпрос за КУРник в Радомир в съседство с имотите на ЛОРД 31

За колко имота да го пиша???
                  Зависи от локацията.Ако е близо до имотите на ЛАНДЛОРД, БЕДНИЯТЛОРД, МУЗОВИР и др,и др цената става съвсем друга
                  За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Въпрос за КУРник в Радомир в съседство с имотите на ЛОРД 31

За колко имота да го пиша???

Коментар

• Първоначално изпратено от г-жа Фирдевс Разгледай мнение
                      А 1/28 от паянтова селскостопанска сграда в Радомир имот ли е???
                      Имот си е и то с голям потенциал и бъдеще
                      За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• А 1/28 от паянтова селскостопанска сграда в Радомир имот ли е???
                        г-жа Фирдевс.2015г.

Коментар

• А имот разделен на няколко части за един ли да го броиме или според броя на стаите?

Коментар

• Първоначално изпратено от vesi97 Разгледай мнение
                            A ако имам раздвоение на личноста и пиша с няколко ника,трябва ли да умножавам броя на имотите по никове или ДА?
                            трябва, освен ако някоя от разклонените личности не е останала безимотна ))
                            препоръка е

Коментар

• Някой пак ще пише статийка и събира статистика по най-грешния начин.

Коментар

• A ако имам раздвоение на личноста и пиша с няколко ника,трябва ли да умножавам броя на имотите по никове или ДА?

Коментар

Working...
                                X