Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Имате ли повече от един имот в БГ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dragorad Разгледай мнениеБряяя, от гласувалите до момента изглежда, че отбора на потенциалините купувачи е доста мършав, само 15%, другите сме продавачи, рентиери и въобще хора с имоти нямащи намерение да купуват.
Как ще го крепиме тоя РРРРРЪСТ не ми е ясно?Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнениеДа точно там е а и Пилещаря го гледам че живее там в последно време
Така че ЪП поне 15% за да се в крак с трендот
мисля, че имате право и двамата да го отбележите в анкетата, като точка 3 и 5 съответно.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от emos Разгледай мнениеЗависи от локацията.Ако е близо до имотите на ЛАНДЛОРД, БЕДНИЯТЛОРД, МУЗОВИР и др,и др цената става съвсем друга
Така че ЪП поне 15% за да се в крак с трендот
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнениеВъпрос за КУРник в Радомир в съседство с имотите на ЛОРД 31
За колко имота да го пиша???За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Първоначално изпратено от г-жа Фирдевс Разгледай мнениеА 1/28 от паянтова селскостопанска сграда в Радомир имот ли е???За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Първоначално изпратено от vesi97 Разгледай мнениеA ако имам раздвоение на личноста и пиша с няколко ника,трябва ли да умножавам броя на имотите по никове или ДА?препоръка е
Коментар
Коментар