IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

2015 за Пазара на НИ - в София Поскъпване и Ръст на броя сделки , в Провинцията ?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от skeptika Разгледай мнение
    Данните на Агенцията по вписванията потвърждават твърденията
    на агенциите за имоти за ръст на сделките и ипотеките

http://www.investor.bg/imoti/109/a/p...2015-g-210102/

Алчността винаги се Наказва Жестоко и така трябва да бъде....
    цени от 1500 Евро/кв....след година ще ни се струват Нормални

Наемите също ще растат ...

това НЕ се отнася за Провинцията....там всичко е Обратно

Steffi, мамин сладък пак си стъпила накриво
    Я виж това долу как се обръщат към теб
    Ти да не си ИИврЕЕин бе Авраме
    Я кажи тук на МАтрЯЯла какъв хапартамент мъчиш вече 2 петилетки

Аврамчо продаде ли хапартамента, който е на пазара от 2005 или вече 11-та поредна година? Нали знаеш какво става с лакомото д*пе?
    Last edited by Mito Karamitov; 26.01.2016, 14:55.

Коментар

ръст на сделките означава ръст на продажбите..

Коментар

[/COLOR]
        Немитото , твоят Потоп Дойде ..не точно какъвто го чакаше , но "Зеленият Крокодил" е Тук ..Дано оцелееш .....http://www.dnevnik.bg/biznes/finansi...i_za_neviarna/

Влиза през Вратата ...https://www.youtube.com/watch?v=hT_nvWreIhg

кеф ти Крокодила , кеф ти " Black Masqurade" https://www.youtube.com/watch?v=f-HU_ZSrLfc
        Скъпа ми СтеФФи, потопа не е започнал от БНБ знаят за него но като истински ЖЖеННтЪЪлмени няма да наказват

Шоуто не е започнало още

Коментар

• Коментарите на кака Дечка и Evgo след нея казаха всичко с малко думи. Това е истината. Точен и кратък коментар!!!
          Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от Кака Дечка Разгледай мнение
            13 години. И за какво да плаче?
            Че може за 10 години да нарине 50 бона и накрая да няма нищо, ама да е доволен, че по критериите на редкретен ще е пич?
            Ами той Редкретен не мисли в перспектива.

Пъвро, това да имаш апартамент е мечта за много хора. Но не взеки може да го постигне.

В моя случай не ползвам кредит и апартаментът ми е евтин. Отделно е тухлено строителство.И веднага съм намерил хора за наем, а не като някой да го държат 3-5 г на шпакловка и замаска и изпускат много наеми.

Второ, не трябва да се лакомиш и да искаш скъпи наеми, за да са коректни със сметките и да не ти правят номера.

В моя случаи имам разходи за адвокати, ЧСИ и съд, но нямам разходи за брокерски комисионни и за въвод. Пълно щастие няма никъде.

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
              Сега сметни за колко време ще се изплати от нередовни брутни наеми по 400лв и плачи, плачииии ....
              13 години. И за какво да плаче?
              Че може за 10 години да нарине 50 бона и накрая да няма нищо, ама да е доволен, че по критериите на редкретен ще е пич?

Коментар

• Неприятното Поскъпване на Имотите II

.
                .
                .

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
                  Аз наскоро си купих чудесно тухлено апартаментче, старо, близо до метро.
                  Направи ми впечатление, че евтините оферти се изкупуват от imot.bg.

54 кв.м. чисто по нотариален акт, за 32 000 евро. Ама ми казаха, че малко скъпо съм платил. През 2012г. те вървяха по 30 000 евро, ама според мен пак съм на далавера,

Защото в периода 2012 -2016 парите ми са били на депозит с висока лихва.

Сега сметни за колко време ще се изплати от нередовни брутни наеми по 400лв и плачи, плачииии ....
                  Last edited by X_Y; 25.01.2016, 21:27.

Коментар

• Звездоборйците..докато боряхте звездите..дойде Зеленият Крокодил

Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнение
                    ДМ курсовете за седмицата

- бИИтонЧЧик 165.1 Е/ квадратот
                    - КУРсот 8.31 за Иедно Иевро

Немитото , твоят Потоп Дойде ..не точно какъвто го чакаше , но "Зеленият Крокодил" е Тук ..Дано оцелееш .....http://www.dnevnik.bg/biznes/finansi...i_za_neviarna/

Влиза през Вратата ...https://www.youtube.com/watch?v=hT_nvWreIhg

кеф ти Крокодила , кеф ти " Black Masqurade" https://www.youtube.com/watch?v=f-HU_ZSrLfc
                    .
                    .
                    .

Коментар

• ДМ курсовете за седмицата

- бИИтонЧЧик 165.1 Е/ квадратот
                      - КУРсот 8.31 за Иедно Иевро

Коментар

• Заповядай!

Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
                        чудя се колко ли ще е натопорчена графиката в понеелник?!
                        Вертикал!!

По ос У стойностите са в хил. лева!!
                        Attached Files
                        "Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!

Коментар

• чудя се колко ли ще е натопорчена графиката в понеелник?!
                          препоръка е

Коментар

• не усещаш ли че се излагаш

Първоначално изпратено от bpst Разгледай мнение
                            ВЕрно - мой'то гепере е 3% и след 10 години ще ми тябват
                            не две, а три чанти за кеша!!
                            С 12% гепере най-много портфейл да трЕбе!
                            Като за джобните на Ал Бънди...
                            не можеш да сглобиш логическа теза..отговаряш с глупости на сериозни аргументи..

по добре стани "невидим"...няма да липсваш..има доста като теб..така че глупостта ще поддържа добро представителство ..

СУР-а оттече в канала , разбра че е безсилен и спря..последвай го и ти..ще спечелиш
                            .
                            .
                            .

Коментар

• Първоначално изпратено от Lord XXXI-ви Разгледай мнение
                              Той се оправдава, ама знае, че парите се обезценяват, щом и златарче е станало Усещат се вече някои как вместо една чанта с пари, след 10 години ще им трябват по две чанти
                              ВЕрно - мой'то гепере е 3% и след 10 години ще ми тябват
                              не две, а три чанти за кеша!!
                              С 12% гепере най-много портфейл да трЕбе!
                              Като за джобните на Ал Бънди...
                              "Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!

Коментар

Отричаш ли , оправдаваш ли се , започнеш ли да пишеш глупости... ...ЗЛЕ е работАта
                                хората знаят ,че нещо напише ли се в Инвестор ...Вече се е случило...

освен това Ръста се Очакваше ..

само такива като теб и другото матрял сте проспали момента и сега виете като куче на месечина

свиквайте....
                                Той се оправдава, ама знае, че парите се обезценяват, щом и златарче е станало Усещат се вече някои как вместо една чанта с пари, след 10 години ще им трябват по две чанти
                                имотеца хляб и вода не иска.

Коментар

Working...
                                X