IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

2015 за Пазара на НИ - в София Поскъпване и Ръст на броя сделки , в Провинцията ?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
    културен туризъм в ту ли?
    Като гледам, алкохолен туризъм в Симеоново ...

Коментар

• Първоначално изпратено от land_lord31 Разгледай мнение
      Ами, ако забелязваш граматични грешки рядко допускам за разлика от теб. Иначе другата е по културен туризъм.

P.S. Знам, че в момента ти липсват другарите отклоняващи темата и си сам, но за жалост нямаш подкрепа. Понижителите имат лошия навик, когато не им изнасят фактите да се крият в миши дупки.
      културен туризъм в ту ли?

Коментар

би ли ни припомнил по коя дисциплина
        сигурен съм, че едната е по финансиЙ. но за другата се колебая, дали българска филология или ...
        Ами, ако забелязваш граматични грешки рядко допускам за разлика от теб. Иначе другата е по културен туризъм.

P.S. Знам, че в момента ти липсват другарите отклоняващи темата и си сам, но за жалост нямаш подкрепа. Понижителите имат лошия навик, когато не им изнасят фактите да се крият в миши дупки.
        7 Reasons to Own A Homehttp://www.investor.bg/users/index/20139/

Коментар

Винаги съм харесвал района с тези спокойни улици близо до центъра и спокойствието там. Блазя ти. Ходил съм пеш от кв.Редута до СУ, където съм изучил две магистратури с удоволствие през посолствата дето голяма част от улиците са преградени за коли.
          би ли ни припомнил по коя дисциплина
          сигурен съм, че едната е по финансиЙ. но за другата се колебая, дали българска филология или ...

Коментар

сигурен съм, че тия анцузи дори не са опитвали отлежала пещерска.
            сингъл малс, барел и кво ли не, ай сиктир бе!
            Да ти кажа честно, добрата домашна ракия дето я произвеждат стари майстори в БГ е по добра от всеки сингълмалц дето струва над хиляда лева. Иначе последните реклами за жилищни кредити са малко претенциозни и балъшки, не прилицат на жорко спиш ли мама и подобни. Иначе, всички щяхте да се юрнете да купувате.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
              Купил съм защото съм следял поне 2 години и нещо преди това да купя точно това което трябва като сграда и етаж и всичко в района. Същото се отнася и за района на Военна болница. Та ако съм купил ей така колкото да купя е могло и по-тънко, и по-рано, но знаеш - предлагането там е малко, сгради без асансъор, първи етаж, последен етаж, стари сгради, малки по площ или много големи жилища и други минуси. Малко преди да купя разграбиха на партер няколко гарсониери и една боксониера преградена, представена като двустаен - две бяха на Велико Търново и една на Васил Априлов. Беше есента на 2014 и тези жилища по 45-50 завишени в обявите кв. м. се продадоха по 60 - 65 К евро.
              Не знам - за офиси ли ги взеха, но ги взеха пред очите ми. Аз обаче търсех около 75-80 кв и намерих. За ВМА беше по-лесно.
              Винаги съм харесвал района с тези спокойни улици близо до центъра и спокойствието там. Блазя ти. Ходил съм пеш от кв.Редута до СУ, където съм изучил две магистратури с удоволствие през посолствата дето голяма част от улиците са преградени за коли.

Коментар

Така е защото тези балъци си мислят, че парите за втори , трети и четвърти имот трябва да дойдат само от кредит. Те не могат да си представят дори, че има хора с пари които купуват инвестиционни имоти на едро. Ама така е като пият най-евтиния сингъл малц, те дори не знаят как се казва и казват едномалцово. Представяш ли си какви мизерници и едноклетъчни става въпрос. Чули, недочули за маркови питиета, а нямат пари за инвестиционен имот
                сигурен съм, че тия анцузи дори не са опитвали отлежала пещерска.
                сингъл малс, барел и кво ли не, ай сиктир бе!

Коментар

Абсолютно ти е сигурен извода колега, ти си купил на топ локейшън дето те не могат да мечтаят. Аз имам земя и сграда на 2км. източно от там, който също е супер недостъпен за тези недоносени играчи.
                  Има и един хейтър, който е купил гарсониера на 10 км. източно от моята локация, но се вбесява, че някой има личен банкер или счетоводител, та обяснява как от панелката в далечните покрайнини банкира умело онлайн. Ами понеже, често този хейтър и мизантроп споменава гр.Радомир, само мога да му споделя, че къщата ми в центъра на този град струва петорно на неговата мизерна гарсониера на 6-ти етаж.
                  Купил съм защото съм следял поне 2 години и нещо преди това да купя точно това което трябва като сграда и етаж и всичко в района. Същото се отнася и за района на Военна болница. Та ако съм купил ей така колкото да купя е могло и по-тънко, и по-рано, но знаеш - предлагането там е малко, сгради без асансъор, първи етаж, последен етаж, стари сгради, малки по площ или много големи жилища и други минуси. Малко преди да купя разграбиха на партер няколко гарсониери и една боксониера преградена, представена като двустаен - две бяха на Велико Търново и една на Васил Априлов. Беше есента на 2014 и тези жилища по 45-50 завишени в обявите кв. м. се продадоха по 60 - 65 К евро.
                  Не знам - за офиси ли ги взеха, но ги взеха пред очите ми. Аз обаче търсех около 75-80 кв и намерих. За ВМА беше по-лесно.
                  Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
                    Цените не зависят от това дали имаш имот в София или нямаш.Тъпо е да пишеш за повишение само щото имаш имот.Аз смятам че в София наистина има завишени цени особено в някои измислени квартали.Разликата е че го казвам спокойно и не злорадствам с пожелания за 149 евро.Който има имот и го продава има правото да си иска цена,Дали ще му я дадат е друга работа.Ама от 12 години да пишем тука простотии за 149 евро на жълтите павета и да чакаме на коча мъдете да паднат е глупост.Няма как цел живот да чакаш цените да паднат...нема да стане
                    Аз имам имоти не само в София, така че съм далеч от тази мисъл и НЕ пиша за поскъпването защото имам имоти в София. А защото поскъпването е факт. Друг е въпроса защо и какви са причините за това. Има надценени имоти в София - да. Определено. Да бяха паднали преди 2012 - 2013 - още по-добре щеше да бъде за мен - щях да купя по-евтино. А за химери от 149 евро въпреки брътвежите от миналите години съм вярвал колкото в дядо Коледа.

Коментар

• А какво според вас е "топ локейшън", че не ми е много ясно?
                      Само две неща са безкрайни - вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен

Коментар

То накрая това ще излезе и обяснението - имотите поскъпват само в София, а в провинцията "ъкъъ", "ич" не помръдват даже надоле. И това вбесява някои участници във форума. Иначе никаква логика няма - имаш имот или два или повече в София и дереш гърло да обясняваш неизбежен срив. Просто мечтата се отдалечава и ако е имало някакви надежди за покупка те са заминали в съзвездието Орион.
                        Цените не зависят от това дали имаш имот в София или нямаш.Тъпо е да пишеш за повишение само щото имаш имот.Аз смятам че в София наистина има завишени цени особено в някои измислени квартали.Разликата е че го казвам спокойно и не злорадствам с пожелания за 149 евро.Който има имот и го продава има правото да си иска цена,Дали ще му я дадат е друга работа.Ама от 12 години да пишем тука простотии за 149 евро на жълтите павета и да чакаме на коча мъдете да паднат е глупост.Няма как цел живот да чакаш цените да паднат...нема да стане

Коментар

То накрая това ще излезе и обяснението - имотите поскъпват само в София, а в провинцията "ъкъъ", "ич" не помръдват даже надоле. И това вбесява някои участници във форума. Иначе никаква логика няма - имаш имот или два или повече в София и дереш гърло да обясняваш неизбежен срив. Просто мечтата се отдалечава и ако е имало някакви надежди за покупка те са заминали в съзвездието Орион.
                          Абсолютно ти е сигурен извода колега, ти си купил на топ локейшън дето те не могат да мечтаят. Аз имам земя и сграда на 2км. източно от там, който също е супер недостъпен за тези недоносени играчи.
                          Има и един хейтър, който е купил гарсониера на 10 км. източно от моята локация, но се вбесява, че някой има личен банкер или счетоводител, та обяснява как от панелката в далечните покрайнини банкира умело онлайн. Ами понеже, често този хейтър и мизантроп споменава гр.Радомир, само мога да му споделя, че къщата ми в центъра на този град струва петорно на неговата мизерна гарсониера на 6-ти етаж.

Коментар

Така е защото тези балъци си мислят, че парите за втори , трети и четвърти имот трябва да дойдат само от кредит. Те не могат да си представят дори, че има хора с пари които купуват инвестиционни имоти на едро. Ама така е като пият най-евтиния сингъл малц, те дори не знаят как се казва и казват едномалцово. Представяш ли си какви мизерници и едноклетъчни става въпрос. Чули, недочули за маркови питиета, а нямат пари за инвестиционен имот
                            Аз днес написах - тук текат безплатни реклами на марков алкохол. Това струи от аристократизма, сериозните финансови възможности и изтънчения вкус на рекламиращите, пардон, употребяващите го.

Коментар

Хм, интересно, значи ти си мислиш или поне се надяваш де, че няма човек в голям град купил втори имот с цел отдаване под наем.Тоест инвестиционен. Аз познавам поне 20 такива човека. Ти да не живееш в някоя малка община, дето това не се случва изобщо!

Коментар

Не става, ти им говориш че плащаш кеш и за готов имот, но не...няма инвестиционен имот и това е. И само се размахват термини като анюитет, дисконтиране, пресмятане и добавена стойност...

Коментар

Working...
                                X