IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

2015 за Пазара на НИ - в София Поскъпване и Ръст на броя сделки , в Провинцията ?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от музовир Разгледай мнение
    Без да съм брокер, мисля, че мнението Ви не отговаря на действителността. Има очебиен ръст на сделките с имоти, това означава и на брокерски комисиони. Откакто следя пазара на имоти, почти не съм чул за директни сделки без посредник. Може да са 1%.
    Бибитке, ти ли си? Нали беше брокер?
    Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества

Коментар

Без да съм брокер, мисля, че мнението Ви не отговаря на действителността. Има очебиен ръст на сделките с имоти, това означава и на брокерски комисиони. Откакто следя пазара на имоти, почти не съм чул за директни сделки без посредник. Може да са 1%.
      при мене са над 50%

Коментар

'баси - мой'та сделка покупка 2012-та беше БЕЗ посредник - ще се самобичувам!!

А, и 2008-ма продадох БЕЗ посредник пак....

Добре, че брокериците не чЕкат от менЕ кинти!

Всъщност каква е функцията на брокериците - някой знае ли???
        "Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!

Коментар

• Първоначално изпратено от pumpkin Разгледай мнение
          Лоши новини за брокерите. Все повече сделки се сключват директно между продавач и купувач. А брокерЪТ гледа кат цигане баничарница. Цените в хАмстердам нарастват. Там Амстердам не може да ги контролира.
          Чаветара брокерови пищят от глад. Но родителите вместо да изкарат някой честен леФ пишат по форумите и се надяват да вземат комисина от някой балък.
          Лоши новини за брокерите. Балъците намаляват. А останалите малко нямат пари
          Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!

Коментар

• Лоши новини за брокерите. Все повече сделки се сключват директно между продавач и купувач. А брокерЪТ гледа кат цигане баничарница. Цените в хАмстердам нарастват. Там Амстердам не може да ги контролира.
            Чаветара брокерови пищят от глад. Но родителите вместо да изкарат някой честен леФ пишат по форумите и се надяват да вземат комисина от някой балък.
            Лоши новини за брокерите. Балъците намаляват. А останалите малко нямат пари
            Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества

Коментар

• Първоначално изпратено от bpst Разгледай мнение
              'ми 'земи панеляка ми в "О'беля 3.1415" на 88 888 еврака тогава!

Имаме ли Зделка без ДеДеСе и ГеПеРе??

Е, малко комисион за лордовете ще дадемЕ, нали???
              Не ми е таргет Обеля Имам да окрупнявам имот и да купя още един в БГ. Другите ми цели са друг тип инвестиции, не имоти.

Коментар

Така е, имотите поскъпнаха отново след две-три годишен спад и някои се ошашавиха от това. Сънуват ГПР и ДДС
                'ми 'земи панеляка ми в "О'беля 3.1415" на 88 888 еврака тогава!

Имаме ли Зделка без ДеДеСе и ГеПеРе??

Е, малко комисион за лордовете ще дадемЕ, нали???

Коментар

• Така е, имотите поскъпнаха отново след две-три годишен спад и някои се ошашавиха от това.Сънуват ГПР и ДДС

Коментар

• Имотите Поскъпнаха и Ще поскъпват..със или без Шарени Букви

в 16 : 30..., Неделя..когато Нормалните хора Почиват.... целият Матрялопонижителен полк се е събрал ,
                    да пророкува обратното на Поскъпването
                    ...

но не става , спр. този Линк..http://www.investor.bg/bylgariia/451...erties-212528/

пост № 13....винаги "дава повече .."..или сте от "Едните" или от "Другите"

действайте...Инвестор ще Ви съобщава периодично колко Поскъпват имотите

наблегайте на промоциите на сланина , ракийка от най-евтината..че г-жа Инфлация не прощава

и да не забравя:

големите шарени букви издават Обсесия , Страх , Ужас....бегайте при Джипито за зелени рецепти
                    .
                    .
                    .

Коментар

• Първоначално изпратено от bpst Разгледай мнение
                      Тугрици!!
                      Сетих се, били са РУПЛИ!

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
                        Вонги
                        Тугрици!!
                        Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
                          един път да се фанем за зеленото набореей, па имотиту цело лято ше го сваляме.

глей са лорда каква статия ни е пратил
                          'Сделките през 2015 г. в средно високи и високия клас жилища са сключвани при средна цена за апартамент с две спални от 150 000 - 170,000 евро. За жилище с 3 спални в затворен комплекс те варират от 200 хил. до 230 хил. евро, редовите къщите са над 250 000 евро, а за самостоятелните цените надвишават 350 000 евро."

абе вий познавате ли парите бре?!
                          Вонги

Коментар

• Първоначално изпратено от bpst
                            Ей - и джанките цъфнаха рано тази година!!
                            'найш к'ва чорба става лапад с джанки, а??
                            И като 'зема и една пещерняшка мастика!!
                            После отварям компа и гледам ГРРРРАФИКАТА!!
                            Абе направо ставам скептичен като лорд!
                            един път да се фанем за зеленото набореей, па имотиту цело лято ше го сваляме.

глей са лорда каква статия ни е пратил
                            'Сделките през 2015 г. в средно високи и високия клас жилища са сключвани при средна цена за апартамент с две спални от 150 000 - 170,000 евро. За жилище с 3 спални в затворен комплекс те варират от 200 хил. до 230 хил. евро, редовите къщите са над 250 000 евро, а за самостоятелните цените надвишават 350 000 евро."

абе вий познавате ли парите бре?!
                            препоръка е

Коментар

• 250 еврака за квадрат, скоро и по-еФтино!!

Първоначално изпратено от skeptika Разгледай мнение
                              Остави Плевен..гладай твоето канче , скоро ще е съвсем Празно
                              И 'що да го оста'йм Плевен??
                              Там 'найш ли к'ви хАпартаментчета по 100 и кусур квадрата има на 25К еврака??
                              Ей го пУтенциала за РРРРЪССССТА!!!

Коментар

• Шарено от Шашардисана фауна

Първоначално изпратено от bpst Разгледай мнение
                                Между 4% и 7% ръст на имотния пазар през 2016 г. прогнозира Bulgarian Properties????

И в София и в Плевен ли тоз' РРРРЪССССТ ни чЕка???

Ей с'я 'ша продам в Плевен!! Мно'о съм фрустриран!!

Но на панеляка в "О'беля 3.14" не падам под 88 888 еврака!!
                                не злоупотребявай с Шареното , издава Обсесия , Дисхармония , Страх , Ужас

вземи го раткOf и се разходете на въздух , че ще се побъркате от разочарование!

Остави Плевен..гладай твоето канче , скоро ще е съвсем Празно
                                .
                                .
                                .

Коментар

Working...
                                X