If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
2015 за Пазара на НИ - в София Поскъпване и Ръст на броя сделки , в Провинцията ?
Без да съм брокер, мисля, че мнението Ви не отговаря на действителността. Има очебиен ръст на сделките с имоти, това означава и на брокерски комисиони. Откакто следя пазара на имоти, почти не съм чул за директни сделки без посредник. Може да са 1%.
Бибитке, ти ли си? Нали беше брокер?
Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества
Без да съм брокер, мисля, че мнението Ви не отговаря на действителността. Има очебиен ръст на сделките с имоти, това означава и на брокерски комисиони. Откакто следя пазара на имоти, почти не съм чул за директни сделки без посредник. Може да са 1%.
'баси - мой'та сделка покупка 2012-та беше БЕЗ посредник - ще се самобичувам!!
А, и 2008-ма продадох БЕЗ посредник пак....
Добре, че брокериците не чЕкат от менЕ кинти!
Всъщност каква е функцията на брокериците - някой знае ли???
"Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!
Лоши новини за брокерите. Все повече сделки се сключват директно между продавач и купувач. А брокерЪТ гледа кат цигане баничарница. Цените в хАмстердам нарастват. Там Амстердам не може да ги контролира.
Чаветара брокерови пищят от глад. Но родителите вместо да изкарат някой честен леФ пишат по форумите и се надяват да вземат комисина от някой балък.
Лоши новини за брокерите. Балъците намаляват. А останалите малко нямат пари
Лоши новини за брокерите. Все повече сделки се сключват директно между продавач и купувач. А брокерЪТ гледа кат цигане баничарница. Цените в хАмстердам нарастват. Там Амстердам не може да ги контролира.
Чаветара брокерови пищят от глад. Но родителите вместо да изкарат някой честен леФ пишат по форумите и се надяват да вземат комисина от някой балък.
Лоши новини за брокерите. Балъците намаляват. А останалите малко нямат пари
Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества
един път да се фанем за зеленото набореей, па имотиту цело лято ше го сваляме.
глей са лорда каква статия ни е пратил
'Сделките през 2015 г. в средно високи и високия клас жилища са сключвани при средна цена за апартамент с две спални от 150 000 - 170,000 евро. За жилище с 3 спални в затворен комплекс те варират от 200 хил. до 230 хил. евро, редовите къщите са над 250 000 евро, а за самостоятелните цените надвишават 350 000 евро."
Ей - и джанките цъфнаха рано тази година!!
'найш к'ва чорба става лапад с джанки, а??
И като 'зема и една пещерняшка мастика!!
После отварям компа и гледам ГРРРРАФИКАТА!!
Абе направо ставам скептичен като лорд!
един път да се фанем за зеленото набореей, па имотиту цело лято ше го сваляме.
глей са лорда каква статия ни е пратил
'Сделките през 2015 г. в средно високи и високия клас жилища са сключвани при средна цена за апартамент с две спални от 150 000 - 170,000 евро. За жилище с 3 спални в затворен комплекс те варират от 200 хил. до 230 хил. евро, редовите къщите са над 250 000 евро, а за самостоятелните цените надвишават 350 000 евро."
Коментар