IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

2015 за Пазара на НИ - в София Поскъпване и Ръст на броя сделки , в Провинцията ?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
    Толкова ли те дразни ръстта човече? Аз разчитах да ми обясниш числото 42, щото съм тъпо копеле.
    Ето ти обяснение за 42:
    https://www.youtube.com/watch?v=MpGJZIKtHTU
    Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

• Първоначално изпратено от bpst Разгледай мнение
      Да баннем скептичните утешени лордове!!

Не му обръщайте внимание какво пише!!
      Толкова ли те дразни ръстта човече? Аз разчитах да ми обясниш числото 42, щото съм тъпо копеле.

Коментар

• Имам предложение!

Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнение
        Доколкото си спомням, винаги при една бърза инфлация при храни, горива и битови услуги, без да има растеж на доходите, пазарът на недвижимото замира.....
        Да баннем скептичните утешени лордове!!

Не му обръщайте внимание какво пише!!
        "Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!

Коментар

• Първоначално изпратено от skeptika Разгледай мнение
          .
          .

Въвежда се такса за паркиране в жилищни зони в Пловдив..http://www.investor.bg/bylgariia/451...lovdiv-215109/

така е и с Тока , Кашкавала , Имотите...всичко Поскъпва
          Доколкото си спомням, винаги при една бърза инфлация при храни, горива и битови услуги, без да има растеж на доходите, пазарът на недвижимото замира.....
          Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

• Инфлацията Настъпва ..матрЯла Блее но кротува ...стрижбата започна

.
            .

Въвежда се такса за паркиране в жилищни зони в Пловдив..http://www.investor.bg/bylgariia/451...lovdiv-215109/

така е и с Тока , Кашкавала , Имотите...всичко Поскъпва
            .
            .
            .

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
              Алкохола е скъп навсякъде извън България. Кво им обясняваш на трезвеници по принуда. Само в Бг могат да лочнат по 200 драма свестно пиене максимум по веднъж месечно и то у дома предимно. Тези навън Гастърите могат само да си купят от магазина и да смучат в бърлогата - под значителен за размера на дохода им наем. И то не всички. И цигарите им се виждат като кутия хавански пури.
              Но ако ги питаш нашенските всички са на квалитетни питиета...и пред компа. Всеки ден почти. И понижават с всички сили щото не са съгласни видиш ли с фалшивите новини за поскъпването. Не защото не могат да си купят, в никакъв случай, а защото не искат и не виждат смисъл, напротив - загуба. Странно! Ние не се сещаме...
              На квалитетни сме щото не сме в страната на ментетата Инак каквото ви пробутват в ЛИДЛ - го има и тук, за тия на социалки (като вас).

Коментар

• Кои столични квартали са с най-голям ръст в цените на имотите

http://profit.bg/news/Koi-stolichni-...id-150092.html

Без коментар !
                .
                .
                .

Коментар

• Най-трудната сделка!

Първоначално изпратено от Uteshitel Разгледай мнение
                  Какво става? Не си готов май да покажеш на лични какво си продал през 2008-а, а аз да ти покажа справка за кредитите си. Нещо не ти стиска моето момченце, ама нищо аз знам, че ти ще си купиш, малко на високо ще е лимбото към края си, ама ще се успокоиш и ще спреш да оцветяваш като в конкурс за детска рисунка
                  Наследствено УПИ, 3К квадрата, юни 2008-ма, 8 съсобственика...

Кредитна карта с лимит 5К лева без удостоверяване на доход примерно, а баМките са придричиви!

За ГеПеРе-то от 3% знаеш - утешавай се...
                  "Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!

Коментар

• за 22 часа - 15763 сугестирано матрЯл прочело терсенЕ Хабер

за 22 часа - 15763 сугестирано матрЯл прочело терсенЕ Хабер

http://fakti.bg/imoti/182190-nakade-...shtata-v-sofia

Гайките се Натягат , Страхът взема Връх...Алчността винаги се Наказва Жестоко

------------

а Кузман Илиев трябва да стане Журналист № 1 на годината..http://www.investor.bg/analizi/9/a/z...-kesha-211583/
                    .........
                    Защо ЕЦБ влиза във война срещу кеша

Залогът касае не просто удобството ни, а до голяма степен спестяванията и личната ни свобода,
                    смята Кузман Илиев

а аз така смятам....който препуска с Капаци....ще Плаща ..и Трябва да е така
                    .
                    .
                    .

Коментар

• Първоначално изпратено от Uteshitel
                      В момента жуля уиски след обилна вечеря с три червени алмуса всичко платено от квартиранти- понижители. Продължавайте да понижавате, ваше право и мой профит
                      Алкохола е скъп навсякъде извън България. Кво им обясняваш на трезвеници по принуда. Само в Бг могат да лочнат по 200 драма свестно пиене максимум по веднъж месечно и то у дома предимно. Тези навън Гастърите могат само да си купят от магазина и да смучат в бърлогата - под значителен за размера на дохода им наем. И то не всички. И цигарите им се виждат като кутия хавански пури.
                      Но ако ги питаш нашенските всички са на квалитетни питиета...и пред компа. Всеки ден почти. И понижават с всички сили щото не са съгласни видиш ли с фалшивите новини за поскъпването. Не защото не могат да си купят, в никакъв случай, а защото не искат и не виждат смисъл, напротив - загуба. Странно! Ние не се сещаме...
                      Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
                        еее! чул си и ти от бпст за 3% гпр )))
                        На тоя са му 3% месечно хахахаха, бетер кредитна карта

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
                          Утешително за вас друзья съотношението на най- голямия ми депозит към най- големиа ми ккредит е 81% Дерзайте лузъри

Коментар

• Първоначално изпратено от Uteshitel
                            С плъхчо искате да вкарате шефа в обяснителен режим ли? Ха имам трима кредитора , единия физическо лице. Изплащам го до средата на това лято. Втория на 3% ГПР, тртия на 7,22 ГПР. Таккаааа всяко твърдение доказвам с документи срещу всяко понижителско на продажба от 2008-ма. Бас?
                            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Uteshitel Разгледай мнение
                              Какво става? Не си готов май да покажеш на лични какво си продал през 2008-а, а аз да ти покажа справка за кредитите си. Нещо не ти стиска моето момченце, ама нищо аз знам, че ти ще си купиш, малко на високо ще е лимбото към края си, ама ще се успокоиш и ще спреш да оцветяваш като в конкурс за детска рисунка
                              Никви лични - тук се изтипосай публично, да те видим

Коментар

• Първоначално изпратено от bpst Разгледай мнение
                                Едва удЪржа РРРРЪССССТА човека...

Лесно ви е на вас, понижители такива!!

Коментар

Working...
                                X