IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

2015 за Пазара на НИ - в София Поскъпване и Ръст на броя сделки , в Провинцията ?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• терсенЕ Харбер II

Лоша работа.....текуща цена за Софийските мизерни коптори и боклуци...844.18 евро/кв.....http://www.imoti.net/prices

терминът "софийски мизерни коптори и боклуци" ...естествено не е мой...

а на Тези които закъсняха да купят .... остана им Скърцането със зъби , Злобата и Отчаянието......

е все нещо им е останало...не са "Валат"

Ще свикнат..вече ще пиша безадресно , да не се Фрустрират конкретни членове на Хейтмейкърската чета
    .
    .
    .

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
      Това е стара теза понижителска. Най-общо е , ако аз никога през живота си не мога да си купя имот, нито децата ми, нито внуците, тогава се появява ядното желание на завистниците - понижители да се съборят съществуващите сгради за да има уравновиловка. Това за земетресенията сме го бистрили много пъти Дарки и мисля и не без твое участие. Аз като геоГРАФ и учил професионално за земетресения, няма да се впускам в подробности за сеизмичните зони по света и у нас, само ще ти постна последната публикация по въпроса от специалист:
      http://petel.bg/Izvanredno--Seizmolo...Sofiya__149757
      https://news.bg/regions/4-po-rihter-...B0%D0%BB%D0%B8
      Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

• Първоначално изпратено от skeptika Разгледай мнение
        Купувачите ще Плащат по-високи цени........и Проблемите им се решават!
        Купувачите могат и да изчакат, да се откажат временно.
        Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

• Първоначално изпратено от skeptika Разгледай мнение
          .
          .
          .https://money.bg/property/pazarat-na...se-kupuva.html

Цитат от публикацията :

„Купувачите като че ли изостават от пазарните тенденции,

тъй като все още голяма част от търсенето е за апартаменти до 50 000 евро,

а предлагането на такива имоти е силно ограничено,
          особено в предпочитаните квартали и в сградите ново строителство
          “, допълва Стойкова.

Розовият цвят отразява Мечтите на Купувачите , Но в Минало Свършено време...

Изостават ми, не ходят за зелен хайвер по гайдата на брокитата да плащат евраци за зелени ливади

Коментар

• Пазарът на недвижими имоти в София: какво, къде и за колко се купува

.
            .
            .https://money.bg/property/pazarat-na...se-kupuva.html

Цитат от публикацията :

„Купувачите като че ли изостават от пазарните тенденции,

тъй като все още голяма част от търсенето е за апартаменти до 50 000 евро,

а предлагането на такива имоти е силно ограничено,
            особено в предпочитаните квартали и в сградите ново строителство
            “, допълва Стойкова.

Розовият цвят отразява Мечтите на Купувачите , Но в Минало Свършено време...

.
            .
            .

Коментар

• Първоначално изпратено от master of the seven seas Разгледай мнение
              За Ваше сведение. Вземи и прочети КАК се проектират сградите в България. Страната ни е в земетръсна зона и несъществуващото вече БДС казваше: сградите се строят да издържат 9-а ДЕВЕТА степен по Рихтер. Това е безопасно. А Петел, Имоти и експерти ако искат да обезопасяват сградите до 5-а степен ако искат.
              И да се молят.

P.S. НИКОЙ в света не може да предскаже земетресение, кога и от каква степен ще е. Явно Петел може, ама защо тъпаците му с тъпаци не си вземат милиардите от Япония, а го казват само на нас. Или са филантропи....
              Не го мисли него, неговите са по технология "сламен покрив" с усилен картон по стените
              Дали ще познаеш между другото дали е застраховал имот през живота си?

Коментар

За Ваше сведение. Вземи и прочети КАК се проектират сградите в България. Страната ни е в земетръсна зона и несъществуващото вече БДС казваше: сградите се строят да издържат 9-а ДЕВЕТА степен по Рихтер. Това е безопасно. А Петел, Имоти и експерти ако искат да обезопасяват сградите до 5-а степен ако искат.
                И да се молят.

P.S. НИКОЙ в света не може да предскаже земетресение, кога и от каква степен ще е. Явно Петел може, ама защо тъпаците му с тъпаци не си вземат милиардите от Япония, а го казват само на нас. Или са филантропи....
                Демек ти се притесняваш за моите имоти, щото ти нямаш такива, гарсон смешен, когато падне моя панелен апартамент, моят итонгово-бетонен магазин или моите три къщи в две области в БГ, ела ми се обади. Ти ще се окажеш голям фалантроп бе, да се притесняваш за чужди имоти. Е, докато твоите внуци ще мизерстват под наем, щото дядо им си е барал топките, моите със сигурност ще са материално задоволени и няма да пострадат от земетръс, това ти го гарантирам

Коментар

И да се молят.

Такаа, да сравним несравнимото. Ти си един световно неизвестен понижител на имоти, недоказан нищо като професионалист. От друга страна имаме моята особа- учил за земетресения в университета /Алма матер/ и мнение на сеизмолог проф. Емил Ботев от института по геодезия, геофизика и география при БАН, демек колега. Сайта който цитираш, цитирам и аз е един от поне шестте които публикуват неговата статия по въпроса. Дали е петел, дали е кокошка, дали са останалите пет-шест все едно изследването е идентично и се знае и помни. От теб какво ще запомним освен злоба и фрустрация
                  Да сравним отново несравнимото, докато ти се терзаеш от поскъпващите цени на имотите и си склонен на злобни обиди и агресия, на мен уикенда ми премина по коренно различен начин- Събота- среща в клуб 21, обсъждане на теми за геополитика и геостратегия, както и за инвестиции в различни инструменти като НИ, физическо злато, непублични акции, АДСИЦ и облигации на една банка. Следва вечеря със салата капрезе от авокадо, пресен босилек, тахан за пълнеж, копър, чия, лимон и стръкове целина. Неделя- среща със старши научен сътрудник 2-ра степен по отношение на монографията му за сближаване на католицизма и ортодоксалната църква. Следва вечеря с пълнени гъби с бекон, кашкавал, кисели краставички и зелена салата с домашна карабунарска ракия на 5 години и портър. Виждаш ли какви светове ни делят мен и теб, ти не можеш да се пребориш за панелна гарсониера, а аз се срещам и общувам с интелектуални капацитети
                  Last edited by Бедният landlord; 17.04.2016, 23:18.

Коментар

Това е стара теза понижителска. Най-общо е , ако аз никога през живота си не мога да си купя имот, нито децата ми, нито внуците, тогава се появява ядното желание на завистниците - понижители да се съборят съществуващите сгради за да има уравновиловка. Това за земетресенията сме го бистрили много пъти Дарки и мисля и не без твое участие. Аз като геоГРАФ и учил професионално за земетресения, няма да се впускам в подробности за сеизмичните зони по света и у нас, само ще ти постна последната публикация по въпроса от специалист:
                    И да се молят.

Last edited by master of the seven seas; 17.04.2016, 22:44.

Коментар

• Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнение
                      Лорде, тая забележителност за 500К здрава ли е, щото........
                      Аз наистина съм притеснен......днес е имало едновременно трусове над 3-та степен
                      в Турция, Гърция и Хърватска! ...И като знам какво е напостроено в Малинова и ВЕЦ Симеоново, Младостите, Ливадите........не знам........дано не става!

Коментар

• Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнение
                        Лорде, тая забележителност за 500К здрава ли е, щото........
                        Аз наистина съм притеснен......днес е имало едновременно трусове над 3-та степен
                        в Турция, Гърция и Хърватска! ...И като знам какво е напостроено в Малинова и ВЕЦ Симеоново, Младостите, Ливадите........не знам........дано не става!
                        Той на трусове се надява, да слезе Радомир към София

Коментар

• Първоначално изпратено от bpst Разгледай мнение
                          300 еврака за :
                          Колко много други такива се "крият" в обявите за продажба...

Поразходи се малко по уличките на квартала да видиш какви [върховни кимизарници[/I][/B][/COLOR] има там!
                          Казах ти вече, че няма значение клошари какви цифри ще пишат! Истината е, че реалните цени на сключена сделка са на около 5% под офертните. Кварталът ми е познат от дете, стой си в обеля 3,14 и не се бъркай в неща които не разбираш. Като не можете да купите имот, какво правите в темите за имоти не мога да разбера.

Коментар

Че кой се интересува клошарите какви пари предлагат
                            300 еврака в този квартал само моеш си мечтаеш..мечтите са безплатни нали. Сипи си още една шльокавица, па тегли една напродавачите, че продават скъпо
                            300 еврака за ТОЗИ ландлордски имот!!

Колко много други такива се "крият" в обявите за продажба...

Поразходи се малко по уличките на квартала да видиш какви върховни кимизарници има там!
                            "Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
                              ами той може и да е донесъл ...на собственика си...
                              Може и да са си купили и други имоти после, само разни клошари в този форум си мечтаят за безплатна софра.

Коментар

• [QUOTE=bpst;1059975970Разни глупости:[/QUOTE]
                                Че кой се интересува клошарите какви пари предлагат
                                300 еврака в този квартал само моеш си мечтаеш..мечтите са безплатни нали. Сипи си още една шльокавица, па тегли една напродавачите, че продават скъпо

Коментар

Working...
                                X