IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

2015 за Пазара на НИ - в София Поскъпване и Ръст на броя сделки , в Провинцията ?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
    Един въпрос към пишещите?
    Кога виждате края на тази възходяща корекция?
    Вижда се, че в момента има някакво раздвижване на пазара на имоти / поне на офертни цени, нямам инфо на какви цени се сключват сделки, а като изключим напоителните статии на АНИ достоверна информация няма/
    Та кога виждате края на тази корекция и какви ще са причините за това според Вас?
    Ако може скептичните лордове да не дават мнение, тяхното го знам 2029г!
    Мисля, че психологическият фактор "съседът продаде за сумата Х преди 8 години" е непреодолим. Не виждам вариант скоро да има кой знае какво раздвижване при най-масовите имоти на вторичния пазар. Хората предпочитат да обявят висока цена и да не продадат, вместо да вземат някаква сума на момента.
    Отделно масовият купувач не е станал по-заможен, но пък иска повече площ, повече удобства.
    Скоро няма да се срещнат.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
      Един въпрос към пишещите?
      Вижда се, че в момента има някакво раздвижване на пазара на имоти / поне на офертни цени, нямам инфо на какви цени се сключват сделки, а като изключим напоителните статии на АНИ достоверна информация няма/
      Та кога виждате края на тази корекция и какви ще са причините за това според Вас?
      Според мен наесен ще е повратният момент. Офертните цени, плод на алчността и фантазиите на хора, които най-често не са виждали накуп сума, по-голяма от заплатата си, превръщат тоя пазар в „изложба“! Според стандартът на българина цените в най-добрия случай би трябвало да са сегашните, но в лева и то в добър квартал с изградена инфраструктура.
      ПП. Между другото, днес има интересни новини за сериозен спад на цените на имотите
      във Великобритания и за пазара на офисни площи в София. Нямам обяснение, но цитирам тв Европа: „Компании масово изнасят офисите си извън София в големите провинциални градове. Една от причините(!) е липсата на кадри в столицата!“ ???....
      Last edited by darkside; 24.04.2016, 11:15.
      Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

• Един въпрос към пишещите?

Коментар

• Първоначално изпратено от skeptika Разгледай мнение
          къде слагаш Фройд..какво ти разбира главата от Фройд..ти действ си някакъв римейк на Мирча Кришан...
          да не сът ти създал натрапчива фиксация ..щом аз напиша нещо...ти веднага пишеш след мен..

"Стокхолмски синдром"??

за каква несигурност пишеш......какви спекулации...живееш в 2016 ...начало на Нов Икономически цикъл....
          Трендът е с Мен .....Ефектът от това няма как да ти е ясен иначе нямаше да се излагаш.....

има такова понятие "болезнено акцентирана личност " но за да се осъзнаеш за кого е - виж къде е Тренда ???
          той определя а не такива като теб..
          Виждаш ми се изнервен......Прост пример: попитай производителите на мебели защо са пред фалит, попитай веригите, които продават мебели защо продават с 50% до 80% намаление...или ако купиш спалня комплект ти подаряват кухненско обзавеждане. Попитай вносителите на всичко, свързано с дома, сиреч с пазара на имоти защо страдат в момента!
          Казвам това, защото видях статия, която е откровена лъжа. Ето я:
          http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...mebeli-215134/
          Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

• ти действ си Мирча Киршан / 2016

Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнение
            Така: Въпросът е как поскъпват, защо поскъпват, последствията от това спекулативно икономически необосновано поскъпване и възможния срив впоследствие. И се да не обиждаш......контролирай се. Това е проява на слабост, Фройд е анализирал това състояние и го нарича „неврастения в хиперстенна форма у болезнено акцентирана личност“....Лекува се.
            къде слагаш Фройд..какво ти разбира главата от Фройд..ти действ си някакъв римейк на Мирча Кришан...
            да не сът ти създал натрапчива фиксация ..щом аз напиша нещо...ти веднага пишеш след мен..

"Стокхолмски синдром"??

за каква несигурност пишеш......какви спекулации...живееш в 2016 ...начало на Нов Икономически цикъл....
            Трендът е с Мен .....Ефектът от това няма как да ти е ясен иначе нямаше да се излагаш.....

има такова понятие "болезнено акцентирана личност " но за да се осъзнаеш за кого е - виж къде е Тренда ???
            той определя а не такива като теб..
            .
            .
            .

Коментар

какъвто и да си , каквото и да пишеш - позицията ти е Ясна...не те Устройва поскъпването в София...Разочарован си , Озлобен...

т.е поредният Алчен Самопрецакал се Купувач..който поема към Дъното ..

ходи си в провинцията..нали според теб там било евтино..там ще се осъществиш по-спокойно

и и не ме репликирай повече..няма да те удостоявам с внимание
              Разкри ме!
              Все по-злобен ставаш......усещаш, че като премине еуфорията от Страха за Кеша нещата увисват. Банките......те държат нещата. Една малка промяна в лихвите по депозитите и край с „инвестициите“......никой няма да те пита.

А сделките и сега са хилава работа. Затова се мълчи по въпроса......колко продаде тая седмица?

Коментар

имотите поскъпват в почти всички Софийски квартали....това е Темата..София Поскъпва , Капиш ???

Хората Гледат , Слушат и Узряха.....София не е България..

Чукча бе четИ , ..има кой да Пише новините..ти и сходните ти- Слушате безусловно , Капиш ??

http://www.investor.bg/imenata-na-bi...-usvoi-215097/

просиш си внимание зорлем..не ставаш...
                Така: Въпросът е как поскъпват, защо поскъпват, последствията от това спекулативно икономически необосновано поскъпване и възможния срив впоследствие. И се опитай да не обиждаш......контролирай се. Това е проява на слабост, Фройд е анализирал това състояние и го нарича „неврастения в хиперстенна форма у болезнено акцентирана личност“....Лекува се.

Коментар

• изпусна момента аз покупка ..чака те Страдание , Загуба на Пари

Същия въпрос си задавам за теб.....откъде ви намират. ...пак цитати от едни и същи
                  „експерти“ .......като теб. Имотите и в София са надценени, това е факт. Говоря за масовия тип имот. Топимотите винаги ще са бутикова стока, там е ясно - персонална цена, не „на квадрат“ Повръща ми се, като прочета стандартната фраза за поредния коптор „чудесен имот на комуникативно място в близост до административни сгради, детски градини и гр. транспорт, люкс, има плочки в банята, стаите на паркет, терИкот и мозайка“....... И качени снимки на фикус, перде, секция „1970-та“ част от тапет!
                  какъвто и да си , каквото и да пишеш - позицията ти е Ясна...не те Устройва поскъпването в София...Разочарован си , Озлобен...

т.е поредният Алчен Самопрецакал се Купувач..който поема към Дъното ..

ходи си в провинцията..нали според теб там било евтино..там ще се осъществиш по-спокойно

и и не ме репликирай повече..няма да те удостоявам с внимание
                  .
                  .
                  .

Коментар

откъде ви намират "такива "..
                    Същия въпрос си задавам за теб.....откъде ви намират. ...пак цитати от едни и същи
                    „експерти“ .......като теб. Имотите и в София са надценени, това е факт. Говоря за масовия тип имот. Топимотите винаги ще са бутикова стока, там е ясно - персонална цена, не „на квадрат“ Повръща ми се, като прочета стандартната фраза за поредния коптор „чудесен имот на комуникативно място в близост до административни сгради, детски градини и гр. транспорт, люкс, има плочки в банята, стаите на паркет, терИкот и мозайка“....... И качени снимки на фикус, перде, секция „1970-та“ част от тапет!

Коментар

• Пак Бъркаш : темата е София Срещу Провиницята

Къде видя злоба? В огледалото ли?
                      Много литература и пак нападки виждам.........но къде са аргументите за „продължителното поскъпване“?

Пет софийски квартала не са България....или за теб са?
                      А в провинцията все по-често се виждат обяви „с нова понижена цена“.......
                      откъде ви намират "такива "...Пишеш в тема :
                      " 2015 за Пазара на НИ - в София Поскъпване и Ръст на броя сделки , в Провинцията ? "

някой да твърди ,че в Провинцията ще поскъпват ??? ..или като няма какво да кажеш... по същество ...опитваш да подвеждаш хората!

имотите поскъпват в почти всички Софийски квартали....това е Темата..София Поскъпва , Капиш ???

Хората Гледат , Слушат и Узряха.....София не е България..
                      а на теб като ти е кисело..скрий се някъде до 2029 год...после пак идва твоето време

Чукча бе четИ , ..има кой да Пише новините..ти и сходните ти- Слушате безусловно , Капиш ??

http://www.investor.bg/imenata-na-bi...-usvoi-215097/

.
                      .
                      .

Коментар

ти си момче-лишено от Разум ..ако не е Лорда да ви храни Глупостта....предлагам ти Аргументи , те са по-силни
                        Пазар не се спира с такива опити за спекулации .
                        Хората са информирани , гледат какво става ..и Купуват...защото занят че тръгнат ли веднъж цените нагоре....ще минат години за да образуват връх!

Получих три съобщения на Л.С. от новорегистрирани юзъри..които напълно споделят писаното от мен....

двама от тях по-късно писаха , че са Купили и сега Разпускат

а ти си сходинте ти бъдете особено благодарни на Лордиевич и на булгарише леф...че ви вадят от нищото и ви удостояват с мнеине..иначе да сте притихнали отдавна...

вие се Скапвате без опоненти ...опонентът ви храни злобата....и се осъществувате Само по този начин...

иначе отдавна да сте "у лево"
                        Къде видя злоба? В огледалото ли?
                        Много литература и пак нападки виждам.........но къде са аргументите за „продължителното поскъпване“? Пет софийски квартала не са България....или за теб са?
                        А в провинцията все по-често се виждат обяви „с нова понижена цена“.......
                        Last edited by darkside; 23.04.2016, 17:46.

Коментар

• пак бЪРКАШ

Пак нападки и обиди.....

Успокой се бе човек! Аз не съм виновен, че няма сделки! Надухте цените, а после се чудите защо замира пазара! ....Статии, предавания за поскъпване, реклами........вече имам чувството, че като отворя колата ще изскочи банер „купи в Младост 4“........
                          няма обиди , нападки...обратното е ,

за какво да те обиждам....предлагам ти Аргументи , те са по-силни от Шамара

обяснявам ти , че с евтини внушения за война и "турско-мигрантски кенефи" - термин твой......... НЕ става....
                          Пазар не се спира с такива опити за спекулации .
                          Хората са информирани , гледат какво става ..и Купуват...защото занят че тръгнат ли веднъж цените нагоре....ще минат години за да образуват връх!

Получих три съобщения на Л.С. от новорегистрирани юзъри..които напълно споделят писаното от мен....

двама от тях по-късно писаха , че са Купили и сега Разпускат

а ти си сходинте ти бъдете особено благодарни на Лордиевич и на булгарише леф...че ви вадят от нищото и ви удостояват с мнеине..иначе да сте притихнали отдавна...

вие се Скапвате без опоненти ...опонентът ви храни злобата....и се осъществувате Само по този начин...

иначе отдавна да сте "у лево"
                          .
                          .
                          .

Коментар

ти си момче-лишено от Разум ..ако не е Лорда да ви храни Глупостта

ако не е Лорда да ви прави значими....ще умретете в самосъжаление и "Тишина"

Меркел е световен лидер колкото ти си значим фактор..

извън Вход 2 на 14 -ти блок от Трети микрорайон на "Мизерно предградие"

Война на Балканите Няма да има ....но трябва да откажеш Пропагандата ..то е като да откажеш шльокавицата и глупостите..

Когато се разбъркат картите в Голямата колода ..или става страшно ..или обратното...
                            в случая е Обратното ...Турция Настъпи мотиката Здраво...много Здраво...Беше Използвана за Тест..който се оказа с "Лоши резултати"

и както винаги се случва...Големите се разбират а малките плащат Сметките...
                            Злите езици говорят , че , че след сваляне на СУ-то светът е бил на косъм от "Червените копчета" ..и Обама Лично е молел Путин за Спокойствие......
                            Война няма да има , защото Няма с кого да се Води.....Русия не може да воюва с Турция....Диаметрално противоположни държави.....не са на едно ниво

това как ти се вижда...на фона на агресивната реторика от последната година ??..

http://www.dnevnik.bg/sviat/2016/04/...zshiri_zaiavi/

а такива като теб имат право да гласуват....големият проблем на Глу***ка е , че от Глу**ст не боли ...и не разбира че е заразен
                            Пак нападки и обиди.....
                            Успокой се бе човек! Аз не съм виновен, че няма сделки! Надухте цените, а после се чудите защо замира пазара! ....Статии, предавания за поскъпване, реклами........вече имам чувството, че като отворя колата ще изскочи банер „купи в Младост 4“........

Коментар

• Ихааа, имотите поскъпват и заради Путин и Обама. Реалполитик.

Време е за нова тема:
                              "Геополитически причини за поскъпване на имотите в София."

Коментар

• Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнение
                                София след падането на визите за турците има опасност да се превърне в турско-мигрантски кенеф. Южното черноморие и южна бг ще бъдат прегазени като от диви свине!
                                Вчера Меркел се изцепи, цитирам дословно, че войната на Балканите е неизбежна. Дори и да не стане точно така, как звучи това от устата на един от най-големите световни лидери?
                                Плевнялиев пък се изцепи, че иска засилено военно присъствие от САЩ в бг поради „руската опасност“, сиреч казано му е, че ще има такова. Скоро бг ще се превърне във военна зона. Все хубави новини за имотния пазар......
                                Това е игра на надлъгване. Турция лъже другите, Европа лъже че и вярва.
                                Войната не е хубаво нещо, но при война и на банките и на парите им се случва случка, защо смяташ че само имота е застрашен.
                                Първо да погледнем това. Защото и то не е добре. Здравословна инфлация е хапчето.
                                http://www.investor.bg/bylgariia/5/a...-lihvi-215670/
                                Last edited by bulgarian lev; 23.04.2016, 11:46.
                                Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Working...
                                X