IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

2015 за Пазара на НИ - в София Поскъпване и Ръст на броя сделки , в Провинцията ?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
    Бил е служител на МВР, обаче точно той изпуска момента и презаква положението.

Кажи как си, мислиш ли за мадами и предстоящото лято, Redcretin,
    Мисля за Поршета, на 44 ще ставам все пак
    ПП; и за сестрата на Левчо, дето му е като жена ... ама там само се чудя

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
      Не, мадами и имоти - недостъпни. Ни у България, ни у Германия.

http://m.capital.bg/politika_i_ikono...ot_vlogove_kum
      той май друг питаше )))
      препоръка е

Коментар

Не, мадами и имоти - недостъпни. Ни у България, ни у Германия.

http://m.capital.bg/politika_i_ikono...ot_vlogove_kum
        Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
          Ех тия връзки, пак не са стигнали
          Не те мислим, нали дедо ти е от милицията.

Коментар

Да поясня: ползвали сме го 23г, но беше изпуснат момента да го купят, когато им е бил даден в началото. Няколко години по-късно (след като им е бил даден) пенсионирали дядо ми от МВР.

След това баба ми ходила на гишетата, но й отказвали да го купи, понеже не била служител на МВР и можела само да го ползва. Нямала й връзки, за да й окажат съдействие.

Апартаментът е бил сравнително скъп, 15 000 лв преди 10.11.1989.

Имаме други жилища сега, така че не ме мисли!
            Ех тия връзки, пак не са стигнали
            Не те мислим, нали дедо ти е от милицията.

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
              Евтин бил, само не давали да се купува Пак добре че сте го "имали".

МиФки къртиш днес.
              Да поясня: ползвали сме го 23г, но беше изпуснат момента да го купят, когато им е бил даден в началото. Няколко години по-късно (след като им е бил даден) пенсионирали дядо ми от МВР.

След това баба ми ходила на гишетата, но й отказвали да го купи, понеже не била служител на МВР и можела само да го ползва. Нямала й връзки, за да й окажат съдействие.

Апартаментът е бил сравнително скъп, 15 000 лв преди 10.11.1989.

Имаме други жилища сега, така че не ме мисли!

Коментар

май френд,

жилището в СФ пренася стойността на парите във времето.

Единят ми апартамент е купен за 9 000 лв през 1978г, а сходен на него се продава за 35 000 евро без ремонт и 40 000 евро с ремонт.

Друг апартамент, който сме имали, но не ни дадоха да го купим е струвал 15 000 лв. ,а миналата година същият се появи в сайт за недвижими имоти с цена 68 000 евро с луксозен ремонт. И се продаде. Вярно се амортизира вътре, но и се ремонтира и не е толкова скъпо.
                Много е важен момента.Апартамент купен 85г за 24000лв през 2009 офертна цена от купувача 68500евра ,неосъществена сделка само заради нежеланието на продавача брокерчето да лапа комисионна и от двамата.Ха сега кажи ако беше осъществена сделката колко щеше да е напред щастливеца след като в момента на 65евра има само питане?
                За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

МиФки къртиш днес.
                  Като не знаеш историята защо се обаждаш.
                  Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

който сме имали, но не ни дадоха да го купим

МиФки къртиш днес.

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
                      Дарки какви медийни атаки какви пет лева.Хора излезте от света който битува само в главите ви.Жилище се купува ако ти е необходимо какви пари?Жилището не може да запазва парите по простата причина че се амортизира и скапва.А да ми говориш че всичко е пари е направо смешно.Ние хората сме ограничени същества.Не можем да консумираме неограничено.Алчността е лошо нещо.Парите до някаква сума която обслужва потребностите на семейството да но над нея парите създават много главоболия и проблеми за които вие нямащите ги дори и не подозирате.Богатството създава много проблеми повярвай ми.Ето ти днес си станал и си свиркаш ама аз се притеснявам дали сланата не съсипа 60 декара царевица и 70 декара слънчоглед,Дали не съсипа градината ми с картофи боб домати краставици?Ти нямаш такива притеснения пиеш си кафето и въртиш капата.А богатия мисли къде да вложи ядосва се че е загубил че са го окрали.....Когато си купиш семейство и здраве с пари ела ми се обади.
                      май френд,

жилището в СФ пренася стойността на парите във времето.

Единят ми апартамент е купен за 9 000 лв през 1978г, а сходен на него се продава за 35 000 евро без ремонт и 40 000 евро с ремонт.

Друг апартамент, който сме имали, но не ни дадоха да го купим е струвал 15 000 лв. ,а миналата година същият се появи в сайт за недвижими имоти с цена 68 000 евро с луксозен ремонт. И се продаде. Вярно се амортизира вътре, но и се ремонтира и не е толкова скъпо.

Коментар

• Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнение
                        Аз имам други грижи, но не подценявам твоите.
                        http://dom.dir.bg/news.php?id=22370183
                        Това ще е грижа на децата ни!!
                        "Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!

Коментар

Дарки какви медийни атаки какви пет лева.Хора излезте от света който битува само в главите ви.Жилище се купува ако ти е необходимо какви пари?Жилището не може да запазва парите по простата причина че се амортизира и скапва.А да ми говориш че всичко е пари е направо смешно.Ние хората сме ограничени същества.Не можем да консумираме неограничено.Алчността е лошо нещо.Парите до някаква сума която обслужва потребностите на семейството да но над нея парите създават много главоболия и проблеми за които вие нямащите ги дори и не подозирате.Богатството създава много проблеми повярвай ми.Ето ти днес си станал и си свиркаш ама аз се притеснявам дали сланата не съсипа 60 декара царевица и 70 декара слънчоглед,Дали не съсипа градината ми с картофи боб домати краставици?Ти нямаш такива притеснения пиеш си кафето и въртиш капата.А богатия мисли къде да вложи ядосва се че е загубил че са го окрали.....Когато си купиш семейство и здраве с пари ела ми се обади.
                          Аз имам други грижи, но не подценявам твоите.
                          http://dom.dir.bg/news.php?id=22370183
                          Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

Не е въпросът какво искам аз, а какво се лучва и ще се случи. И не мисля да обяснявам защо. С медийна атака може да се постигне само временен ефект. Защото всичко е пари и само пари - стандарт на живот, доходи, платежоспособност.
                            Тези, които смятат, че имотът запазва парите са донякъде прави. Може да ги запази за дълго, много дълго.....и никой да не може да ги пипне, даже и собственикът им.....

Коментар

Дарки не разбирам ти кво искаш?Апартамент за 100 евро квадрата ли?Ако имаш апартамент обади се на тая цена купувам където и да е включително и в Столипиново Факултето ....
                              Не е въпросът какво искам аз, а какво се случва и ще се случи. И не мисля да обяснявам защо. С медийна атака може да се постигне само временен ефект. Защото всичко е пари и само пари - стандарт на живот, доходи, платежоспособност.
                              Тези, които смятат, че имотът запазва парите са донякъде прави. Може да ги запази за дълго, много дълго.....и никой да не може да ги пипне, даже и собственикът им.....
                              Last edited by darkside; 27.04.2016, 11:43.
                              Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

Задръж ги още малко....според лорда скоро ще са по 1000 .......
                                Дарки не разбирам ти кво искаш?Апартамент за 100 евро квадрата ли?Ако имаш апартамент обади се на тая цена купувам където и да е включително и в Столипиново Факултето ....

Коментар

Working...
                                X