IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

2015 за Пазара на НИ - в София Поскъпване и Ръст на броя сделки , в Провинцията ?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Много се отклонихте от темата тук, това нали не е нарочно
    Иначе, аз пия сингълмалц Ямазаки и английски ейл за които BPST, не е и сънувал и имам двойно повече имоти от него

Коментар

• Първоначално изпратено от bpst Разгледай мнение
      И к'во с'я??
      Лорда има два имота (евентуално??), и аз имам два.
      Той повече няма да купи, а аз мога, стига да имам изгода.
      Той пие пещерняшка за 6 лв., а аз - едномалцово за 60 лв.
      Той пие каменица за 2 лв./2 л, а аз - белгийка за 5 лв./0.33 л.
      А ти математика, та математика...

Като каза едномалцово, и аз съм на него, но от по-скъпото. Може GlenGrant, може и Macallan. Зависи. И японските стават също.
      “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
        ПП: какво е туй едномалцово за 60лв, Ардбег 1л на летището е 32Е ... ?
        Цената е примерна между 50 и 100 лв. за бутилка има добър избор - при
        интерес ще ти посоча на лични в кои магазини или онлайн поръчка...
        "Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!

Коментар

И к'во с'я??
          А ти - пиене та пиене...
          Мани че ме досмеша като наредих сметките една до друга. Е, на някой сигурно му се реве де

ПП: какво е туй едномалцово за 60лв, Ардбег 1л на летището е 32Е ... ?

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
            Тъкмо завърших епохалния си 5-минутен труд в темата за белите и скачането
            Може да си инвестираш в имоти и да си поркаш малцовото (и белгийката, и аз я обожавам!).
            И к'во с'я??

Коментар

Аз предпочитам инвестиция в 10YO едномалцово и белгийска бира над 8% алкохол!!

Но не се препоръчва за лордовете - доста са над нивото на пещерата и каменицата....
              Тъкмо завърших епохалния си 5-минутен труд в темата за белите и скачането
              Може да си инвестираш в имоти и да си поркаш малцовото (и белгийката, и аз я обожавам!).

Коментар

• Първоначално изпратено от Бонвиван Разгледай мнение
                ............Изводите за мен са: не на хартийките, истината е в НИ и в златото.
                Аз предпочитам инвестиция в 10YO едномалцово и белгийска бира над 8% алкохол!!

Но не се препоръчва за лордовете - доста са над нивото на пещерата и каменицата....

Коментар

• Първоначално изпратено от Бонвиван Разгледай мнение
                  Такааа... на такива години съм, че съм преживял и осмислил и деноминация и хипер инфлация и курс на долар/лев= 1/3000
                  Помня имена на банки, които вече не същестуват и се помнят с опашките и инфарктите пред офисите им.
                  От първа ръка мога да споделя житеийски неволи и нещастия на хора, имащи пари за тристайни апартаменти в Сф, но след деноминацията с тези пари едва успяха да си купят цветен телевизор Велико Търново
                  Някой не си купиха и телевизор и не успяха да си купят дори радиоапарат Селена или ВЕФ, защото напуснаха от притеснение този свят.

Сигурно има още неща, които биха ме изнанадали и шокирали, но все пак съм научил доста житейси уроци по трудният път. Изводите за мен са: не на хартийките, истината е в НИ и в златото.

Успехи на всички инвестиотори!
                  Абе какво им е на хартийките? Важното е да ги разбираш. Имам и хартии и НИ. Все е добре.
                  “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• София Поскъпва....и Ще Поскъпва

Читавите имоти се Изкупиха отдавна....Купувачите са в Шок....обещаната евтиния отсъства...

на Присъства Това : http://www.investor.bg/imenata-na-bi...-usvoi-215097/

Хората Купуват , нашите побратими притихват , Фактите ще ги приземят Окончателно
                    .
                    .
                    .

Коментар

• Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнение
                      Увряли са им главите на германците, а нашите понижителчета какво ще ги правим, къде ще ги настаняваме?
                      Дарки го написа, има имоти и по 5К и по 500 К. Всеки според чергата.
                      Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Странни хора са понижителите, концентрират се не върху фактите, като повишение на цените, което със сигурност не им харесва, а върху личността на пишещите за тренда!!!

Коментар

И на мен - искам в "З"!!!
                          земен?

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
                            на мен поскъпването много ми харесва
                            И на мен - искам в "З"!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнение
                              Ако на теб не ти харесва поскъпването както и на миишока, както и на Нрадев, ние с какво сме ви виновни
                              на мен поскъпването много ми харесва

Коментар

В един град със "З" може би, а??
                                Ако на теб не ти харесва поскъпването както и на миишока, както и на Нрадев, ние с какво сме ви виновни

Коментар

Working...
                                X