IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

2015 за Пазара на НИ - в София Поскъпване и Ръст на броя сделки , в Провинцията ?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнение
    Левче, анализирай (продай) това! И шта призная/позлатя!
    Преди време предложих на Скептика, но татктично ме разкара.....„комисьон“ 40К!
    Може и замяна за друг имот с доплащане.

http://andromeda.imot.bg/pcgi/imot.c...18=&f16=&f20=1
    това е на двойна цена. как да се продаде

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
      http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act...nk=280j9d&f1=1

Eто Toлстой. super investment.
      kакво му е на апартамента за под наем е супер Зa тази цена - 34800 - 3 стаен.
      двустаен

Коментар

• http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act...nk=280j9d&f1=1

Eто Toлстой. super investment.
        kакво му е на апартамента за под наем е супер Зa тази цена - 34800 - 3 стаен.
        Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Левче, анализирай (продай) това! И шта призная/позлатя!
          Преди време предложих на Скептика, но татктично ме разкара.....„комисьон“ 40К!
          Може и замяна за друг имот с доплащане.

http://andromeda.imot.bg/pcgi/imot.c...18=&f16=&f20=1
          Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

Ако е сниман и филм по същото време това вдига цената)
            Не е снимано, защото са влачили мадами предимно преди 2000 г.
            Може би и след това малко. Въпрсните чичовци не знаят как се снима с лаптоп.

Отделно като са ходили компании също е ползвано за такава цел.
            Едната вила е наша и съм намирал опаковки от кондом,

Човешко е, все пак,

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
              Добро утро,

по селата сделки за къщи има много рядко и цените са ниски.
              Аз пък знам за мои близки, направиха 2 вили в пернишко село, високо в планината през 90-те години.

Те си спасиха парите от инфлацията и вилите станаха хубави. Обаче не са на хубаво място и семействата им много не искат да ходят. За 26 г имат доста разходи по поддръжка и за безнин. Сега имат мераци да продадат вилите, но никой не купува. Може и да се намери някой да ги вземе на атрактивна цена, става дума за стабилно строителство и не са ретро. Отделно и в двете вили е правен извънбрачен секс,
              Ако е сниман и филм по същото време това вдига цената)

Коментар

• Първоначално изпратено от Бонвиван Разгледай мнение
                darkside, много добре казано. По принцип с доста с написаното от теб не съм съгласен, но товя няма значение. В спора се ражда истината.

Съгласен съм, че в малките градчета, където се скапа икономиката има и ще има за в бъдеще още по-голям срив. Съгласен съм, че за трудолюбивите хора в селата оцеляването не е проблем. Проблем е, че по селата останаха предимно стари хора, а на младите не им се работи. Бягат към градовете, където се сблъскват директно с дивият капитализъм. Ако летят много високо и скочат на ипотечни заеми, много скоро им се попарват мечтите.

От цялата ситуация се възползват акулите в бранша. От една страна има ФЛ или ЮЛ, които изкупуват на безценица НИ по селата и вече има цели села и землища частна собственост. И обратно, доста банки, фин. институции, ФЛ и ЮЛ като хиени и лешояди се тълпят около имотите на фалиралите.

Но това е нормално пазарано равновесие:-)
                Добро утро,

по селата сделки за къщи има много рядко и цените са ниски.
                Аз пък знам за мои близки, направиха 2 вили в пернишко село, високо в планината през 90-те години.

Те си спасиха парите от инфлацията и вилите станаха хубави. Обаче не са на хубаво място и семействата им много не искат да ходят. За 26 г имат доста разходи по поддръжка и за безнин. Сега имат мераци да продадат вилите, но никой не купува. Може и да се намери някой да ги вземе на атрактивна цена, става дума за стабилно строителство и не са ретро. Отделно и в двете вили е правен извънбрачен секс,

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
                  Герлово много ми харесва като къса и спокойна уличка. Там има едно малко кафененце, където с удоволствие пийвам кафе. По спокойна е от Сан Стефано особено в частта към БНТ. За цените, кога купи на 1421?
                  Това беше средна цена в данните за района, както сега дават по-високата. Мойта покупка излезе 1350 квадрата, 79 по нотар акт и идеални части от земята. Декември 2014 направихме пазарлъка. Много се набутах. Виж Кретена как се кефи.

Коментар

Това което личи от обявата е добро изложение, юг и изток, добър етаж, 2-ри и сграда с асансьор. Отлично обзавеждане с висок клас уреди. И имай предвид че това е Герлово, а какво остава за Оборище, Шипка, Шейново, Васил Априлов, Сан Стефано.
                    Когато аз купих средната цена беше 1421 на квадрат. Сега е 1763. Може да е офертна,може да е ненормална, кой както желае. Но е това. Който не е съгласен средна цена докъм 600 в Толстой.
                    Много ми харесва някой като си признае набутването близо до 1.5к /м2

Коментар

Това което личи от обявата е добро изложение, юг и изток, добър етаж, 2-ри и сграда с асансьор. Отлично обзавеждане с висок клас уреди. И имай предвид че това е Герлово, а какво остава за Оборище, Шипка, Шейново, Васил Априлов, Сан Стефано.
                      Когато аз купих средната цена беше 1421 на квадрат. Сега е 1763. Може да е офертна,може да е ненормална, кой както желае. Но е това. Който не е съгласен средна цена докъм 600 в Толстой.
                      Герлово много ми харесва като къса и спокойна уличка. Там има едно малко кафененце, където с удоволствие пийвам кафе. По спокойна е от Сан Стефано особено в частта към БНТ. За цените, кога купи на 1421?

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
                        Ето ви хубав едноспалнен в докторската на каква справедлива цента се движи:
                        http://ues.bg/bg/offers/6680-nov-apa...torska-gradina

Коментар

• Пазарите не са Тухли и киреч... трябва Глава

Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнение
                          Напротив, искам да чуя аргументи, не цитати
                          и графики и статии, и пиши по-просто, че ме заболява главата с тия чуждоземни изрази! . Защото каквото и да отворя в нета ми излиза банер „купи имот“ в три сгради......тия 50 апартамента толкова ли няма най-после кой да ги купи?
                          ето ти нещо...интересно...няма да го разбЕреш , но опитай...да се Усъмниш в себе си ...няма да Изгубиш...

http://profit.bg/news/Zashto-naj-umn...id-149406.html
                          .
                          .
                          .

Коментар

• Първоначално изпратено от skeptika Разгледай мнение

за съмняващите се......подписа ми
                            Скоро ще обърнеш стрелката! Първо
                            хоризонтална, после надолу......аз ще ти кажа кога, че ти може да изпуснеш момента.....
                            Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

• Първоначално изпратено от skeptika Разгледай мнение
                              Графе , Те Не искат Аргументи за Поскъпването
                              Напротив, искам да чуя аргументи, не цитати
                              и графики и статии, и пиши по-просто, че ме заболява главата с тия чуждоземни изрази! . Защото каквото и да отворя в нета ми излиза банер „купи имот“ в три сгради......тия 50 апартамента толкова ли няма най-после кой да ги купи?

Коментар

• къде е Смисъла.......

Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
                                Аз и ти знаем, но виж щрауса Кълдърам бейчо, той изчислява по формула, че не си заслужава да се купува сега, ще купува последен.
                                ти Защо го Убеждаваш.......и Той знае , но не го Устройва

няма нормален човек който да не е Разбрал за Поскъпването ...и стрина Пена от Горно Нанадолнище знае

за съмняващите се......подписа ми
                                .
                                .
                                .

Коментар

Working...
                                X