Първоначално изпратено от darkside
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
2015 за Пазара на НИ - в София Поскъпване и Ръст на броя сделки , в Провинцията ?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеhttp://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act...nk=280j9d&f1=1
Eто Toлстой. super investment.
kакво му е на апартамента за под наем е супер Зa тази цена - 34800 - 3 стаен.
Коментар
-
http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act...nk=280j9d&f1=1
Eто Toлстой. super investment.
kакво му е на апартамента за под наем е супер Зa тази цена - 34800 - 3 стаен.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Левче, анализирай (продай) това! И шта призная/позлатя!
Преди време предложих на Скептика, но татктично ме разкара.....„комисьон“ 40К!
Може и замяна за друг имот с доплащане.
http://andromeda.imot.bg/pcgi/imot.c...18=&f16=&f20=1Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеАко е сниман и филм по същото време това вдига цената)
Може би и след това малко. Въпрсните чичовци не знаят как се снима с лаптоп.
Отделно като са ходили компании също е ползвано за такава цел.
Едната вила е наша и съм намирал опаковки от кондом,
Човешко е, все пак,
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеДобро утро,
по селата сделки за къщи има много рядко и цените са ниски.
Аз пък знам за мои близки, направиха 2 вили в пернишко село, високо в планината през 90-те години.
Те си спасиха парите от инфлацията и вилите станаха хубави. Обаче не са на хубаво място и семействата им много не искат да ходят. За 26 г имат доста разходи по поддръжка и за безнин. Сега имат мераци да продадат вилите, но никой не купува. Може и да се намери някой да ги вземе на атрактивна цена, става дума за стабилно строителство и не са ретро. Отделно и в двете вили е правен извънбрачен секс,)
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бонвиван Разгледай мнениеdarkside, много добре казано. По принцип с доста с написаното от теб не съм съгласен, но товя няма значение. В спора се ражда истината.
Съгласен съм, че в малките градчета, където се скапа икономиката има и ще има за в бъдеще още по-голям срив. Съгласен съм, че за трудолюбивите хора в селата оцеляването не е проблем. Проблем е, че по селата останаха предимно стари хора, а на младите не им се работи. Бягат към градовете, където се сблъскват директно с дивият капитализъм. Ако летят много високо и скочат на ипотечни заеми, много скоро им се попарват мечтите.
От цялата ситуация се възползват акулите в бранша. От една страна има ФЛ или ЮЛ, които изкупуват на безценица НИ по селата и вече има цели села и землища частна собственост. И обратно, доста банки, фин. институции, ФЛ и ЮЛ като хиени и лешояди се тълпят около имотите на фалиралите.
Но това е нормално пазарано равновесие:-)
по селата сделки за къщи има много рядко и цените са ниски.
Аз пък знам за мои близки, направиха 2 вили в пернишко село, високо в планината през 90-те години.
Те си спасиха парите от инфлацията и вилите станаха хубави. Обаче не са на хубаво място и семействата им много не искат да ходят. За 26 г имат доста разходи по поддръжка и за безнин. Сега имат мераци да продадат вилите, но никой не купува. Може и да се намери някой да ги вземе на атрактивна цена, става дума за стабилно строителство и не са ретро. Отделно и в двете вили е правен извънбрачен секс,
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнениеГерлово много ми харесва като къса и спокойна уличка. Там има едно малко кафененце, където с удоволствие пийвам кафе. По спокойна е от Сан Стефано особено в частта към БНТ. За цените, кога купи на 1421?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеТова което личи от обявата е добро изложение, юг и изток, добър етаж, 2-ри и сграда с асансьор. Отлично обзавеждане с висок клас уреди. И имай предвид че това е Герлово, а какво остава за Оборище, Шипка, Шейново, Васил Априлов, Сан Стефано.
Когато аз купих средната цена беше 1421 на квадрат. Сега е 1763. Може да е офертна,може да е ненормална, кой както желае. Но е това. Който не е съгласен средна цена докъм 600 в Толстой.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеТова което личи от обявата е добро изложение, юг и изток, добър етаж, 2-ри и сграда с асансьор. Отлично обзавеждане с висок клас уреди. И имай предвид че това е Герлово, а какво остава за Оборище, Шипка, Шейново, Васил Априлов, Сан Стефано.
Когато аз купих средната цена беше 1421 на квадрат. Сега е 1763. Може да е офертна,може да е ненормална, кой както желае. Но е това. Който не е съгласен средна цена докъм 600 в Толстой.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнениеЕто ви хубав едноспалнен в докторската на каква справедлива цента се движи:
http://ues.bg/bg/offers/6680-nov-apa...torska-gradina
Когато аз купих средната цена беше 1421 на квадрат. Сега е 1763. Може да е офертна,може да е ненормална, кой както желае. Но е това. Който не е съгласен средна цена докъм 600 в Толстой.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Пазарите не са Тухли и киреч... трябва Глава
Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнениеНапротив, искам да чуя аргументи, не цитати
и графики и статии, и пиши по-просто, че ме заболява главата с тия чуждоземни изрази!. Защото каквото и да отворя в нета ми излиза банер „купи имот“ в три сгради......тия 50 апартамента толкова ли няма най-после кой да ги купи?
http://profit.bg/news/Zashto-naj-umn...id-149406.html.
.
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от skeptika Разгледай мнение
за съмняващите се......подписа миПърво
хоризонтална, после надолу......аз ще ти кажа кога, че ти може да изпуснеш момента.....Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от skeptika Разгледай мнениеГрафе , Те Не искат Аргументи за Поскъпването
и графики и статии, и пиши по-просто, че ме заболява главата с тия чуждоземни изрази!. Защото каквото и да отворя в нета ми излиза банер „купи имот“ в три сгради......тия 50 апартамента толкова ли няма най-после кой да ги купи?
Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.
Коментар
-
къде е Смисъла.......
Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнениеАз и ти знаем, но виж щрауса Кълдърам бейчо, той изчислява по формула, че не си заслужава да се купува сега, ще купува последен.
няма нормален човек който да не е Разбрал за Поскъпването ...и стрина Пена от Горно Нанадолнище знае
за съмняващите се......подписа ми.
.
.
Коментар
Коментар