IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

2015 за Пазара на НИ - в София Поскъпване и Ръст на броя сделки , в Провинцията ?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
    Освен това, не помниш ли от наше време, имаше студенти даваха по 20 пон50 лв, за стая с хазаи и пр. Но имаше и други, даваха повече. А имаше араби и гърци, помниш ли те по колко даваха. Двойно и тройно, но апартаментите бяха не толкова луксозни, колкото отдадени дългосрочно, на подходящи места. А не след 5 месеца селския хазаин да ти дига наема щото му не стигат за цигари или пък да рече - бегай, че ми трябва жилището.
    Понеже тогава не си бил на пазаря на наеми - не помниш и какво остава от апартамента след такива. разпродават мебелите на хазяина дори - иди ги гони хахахаха!

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
      казах 200 лева за добър апартамент 3-стаен.даже има 3 климатика
      Да е жив и здрав наемателя. На супердалавера е.
      Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Абсолютно си прав. А за дупките, важи с пълна сила, дори в престижни столични квартали.
        казах 200 лева за добър апартамент 3-стаен.даже има 3 климатика

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
          Напълно възможно е да дават за нещо дето става за обитаване от бели хора. Нищо че може да не са бели

Представям си какви дупки се предлагат.
          Абсолютно си прав. А за дупките, важи с пълна сила, дори в престижни столични квартали.

Коментар

• гледай сега на каква статия се натъкнах, докато ровех инвестора за потвържение на ръста

http://www.investor.bg/bylgariia/451...aliava-218512/

на какво може да се дължи това чудо?!
            изкупуват се имотите на зелена поляна а нема кой да стр0и!
            препоръка е

Коментар

Лукаса не е изгоден за наемодателя защото поне 50% от дохода си заминава като се наложи след 4-5 години да подновяваш "лукса" това за София . за Пуевен може и 100%. имам предвид "брокерски" лукс. иначе ако е истински лукс стават 200%.то един брокерски лукс е поне 20К. а между другото имам познат дето живее в тристаен у вашия град за 200 лева, не знам защо студентите дават 4 пъти повече
              Освен това, не помниш ли от наше време, имаше студенти даваха по 20 пон50 лв, за стая с хазаи и пр. Но имаше и други, даваха повече. А имаше араби и гърци, помниш ли те по колко даваха. Двойно и тройно, но апартаментите бяха не толкова луксозни, колкото отдадени дългосрочно, на подходящи места. А не след 5 месеца селския хазаин да ти дига наема щото му не стигат за цигари или пък да рече - бегай, че ми трябва жилището.

Коментар

не знам защо студентите дават 4 пъти повече
                Напълно възможно е да дават за нещо дето става за обитаване от бели хора. Нищо че може да не са бели

Представям си какви дупки се предлагат.

Коментар

Лукаса не е изгоден за наемодателя защото поне 50% от дохода си заминава като се наложи след 4-5 години да подновяваш "лукса" това за София . за Пуевен може и 100%. имам предвид "брокерски" лукс. иначе ако е истински лукс стават 200%.то един брокерски лукс е поне 20К. а между другото имам познат дето живее в тристаен у вашия град за 200 лева, не знам защо студентите дават 4 пъти повече
                  И аз имам едно приятелче, живее под наем за символичните 100 лв, плаща режийните. Остави го мой колега който е в чужбина колкото да му обитава апартамента. За тотален ремонт е.

Коментар

абе....дават...
                    препоръка е

Коментар

Не знам какви са, Радев. Казвам ти без никакъв интерес колко е отдал човека. Искат лукс, добро обзавеждане, близост до супермаркети и такива неща. И не е за гарсониера.
                      Last edited by nradev; 08.06.2016, 14:43.

Коментар

• такива като теб му носеха "куфарите" на Джобс

Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
                        Джобс беше пълен провал като човек, че и като шеф. Не се изненадвам че се опитваш да заемеш голите му лафове
                        Джобс беше един от малкото технологични предприемачи , който беше в час с Пазара по същество....

сФанеш ли това.....http://www.grindstonefinancial.com/2...sell-sell.html
                        нататък ще ти е лесно
                        .
                        .
                        .

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
                          Джобс беше пълен провал като човек, че и като шеф. Не се изненадвам че се опитваш да заемеш голите му лафове
                          ...Каза експертът...

Коментар

Дарки, прочети цялата реч на Джобс пред абсолвентите и ще разбереш смисъла на тези думи. Аз също ги използвам в подобен контекст. В никакъв случай не проявявам високомерие.
                            Иначе има и такива хора за които говориш, с нисък интелектуално-социален статус които изповядват горната философия.

Коментар

• Имотите Поскъпват Постоянно...Страхът взема Връх

Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
                              +++1
                              Пиша го знаейки че наливам каца без дъно на нашите сухари. Но белким форума се чете от некои мислещи хора, та затова.

Инак, трия си клавиатурата
                              .
                              ненужен преразход на усилия и хардуер

имотьету поскъпнА...утидье коньъ у рякътъ
                              .
                              .
                              .

Коментар

• Първоначално изпратено от skeptika Разгледай мнение
                                на този индивид нищо "ни мож му обЯсни"..он че ти обЯсни ..http://nauka.offnews.bg/news/Skeptik...a-da-r_42.html

какъв Джобс , какви гладни и глупави" ...Той препуска...

за такива хора Джобс е казАл : Ако питаш такива хора за мнение....докато го формират , вече ще е остаряло"
                                +++1
                                Пиша го знаейки че наливам каца без дъно на нашите сухари. Но белким форума се чете от некои мислещи хора, та затова. Инак, трия си клавиатурата.

Коментар

Working...
                                X