IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

2015 за Пазара на НИ - в София Поскъпване и Ръст на броя сделки , в Провинцията ?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Всички знаем, че в БГ караме най-скъпия бензин в Европа!
    Защо да не купуваме и най-скъпите имоти???
    Че к'во ни пречи???
    "Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!

Коментар

• ако след всичко написано продължаваш да си "такъв"

Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнение
      Точно тези 10-15 накрая ще са победители и ще изкупят са по 150Е (при сегашното състояния колкото повече го стискат КУРса толкова по-малко в Евра)копторите на баламурниците сега
      Времето е Твое ...Късмет
      .
      .
      .

Коментар

• Първоначално изпратено от skeptika Разгледай мнение
        текущото състояние на Пазара...http://imoti.net/prices
        Настроенията също........http://www.investor.bg/polls/view/606/

онова което трябва да разбереш е , че Не числата движат пазара...
        други са факторите ,
        а текущото състояние на Цените е само Следствие от тези фактори

най-силно движение на Пазара оказват Такива като теб...защото купувате Последни при Растящи цени....има "Ценова Спирала" ........

но за сега това не трябва ..а и Очевидно не те касае...
        като опре ножа в кокъла...ще го видиш практически как работи

срещу Вас има хора , които Вече са купили , подкарали са цените Нагоре ,
        други в момента купуват , съотв и те помагат на цените...

10 - 15 като теб..са Глас в Пустиня
        Точно тези 10-15 накрая ще са победители и ще изкупят са по 150Е (при сегашното състояния колкото повече го стискат КУРса толкова по-малко в Евра)копторите на баламурниците сега

Коментар

• аз Нямам правото да казвам - Фактите са такива

Пилещар, ти си бил и психоаналитик бе

Я обясни КОЙ казва че цените растат - не са ли гладни брокери кат теб повтарящи едно и също с цел да излъжете последните балъци
          текущото състояние на Пазара...http://imoti.net/prices
          Настроенията също........http://www.investor.bg/polls/view/606/

онова което трябва да разбереш е , че Не числата движат пазара...
          други са факторите ,
          а текущото състояние на Цените е само Следствие от тези фактори

най-силно движение на Пазара оказват Такива като теб...защото купувате Последни при Растящи цени....има "Ценова Спирала" ........

но за сега това не трябва ..а и Очевидно не те касае...
          като опре ножа в кокъла...ще го видиш практически как работи

срещу Вас има хора , които Вече са купили , подкарали са цените Нагоре ,
          други в момента купуват , съотв и те помагат на цените...

10 - 15 като теб..са Глас в Пустиня
          .
          .
          .

Коментар

всички Избягали преди 1989 бяха емоционални емигранти...познавам няколко такива...просто защото се Върнаха след 89 обратно . Не бяха загубени момчета , двама от тях бяха с добри професии ..но не се адаптираха!

всички заминали в началото на 90-те и те бяха по-скоро Емоционални емигранти , но вече имаше и икономически аргумент..
            кой как е пуснал корени...не знам..Адаптацията в онези общества е трудна , за хора- свикнали на по-къса дистанция в общуването , както и за хора.научени да получават Без конкуренция..

Хората които заминават сега са просто туристи ..НЕ знаят Защо , но стадното чувство е по-силно ....."една жена казала ..... , че там било добре !

След последните събития с нашествениците Там....едва ли има още илюзии !
            Глупакът навсякъде е глупак!

има Обаче един много добър метод за оценка благосъстоянието на емигрантите Там: отношението им към нас...които сме Тук :

ако аз съм там и съм "Прескочил чертата" ..изобщо няма да се сещам за БГ ,

камо ли да коментирам в БГ форум..още по-малко -цена на имотите

злобата , презрението им към нас и в частност към Растящите цени на имотите има точна Дефиниция...

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A...B0%D0%BD%D1%81

това е Злоба на самоПрецакали се хора , неосъществили "мечтите си" на които Друг трябва да им е виновен
            Пилещар, ти си бил и психоаналитик бе

Я обясни КОЙ казва че цените растат - не са ли гладни брокери кат теб повтарящи едно и също с цел да излъжете последните балъци
            Last edited by Mito Karamitov; 02.10.2015, 11:12.

Коментар

• мисля ,че си прав ,без да знам обратната истина..само я предполагам

Първоначално изпратено от Бате Пешо
              Всичко знам и виждам какво е около мен.Имам роднини из цяла Западна Европа заминали още 1948 година.Доста познати и съселяни заминаха след 1990г.Аз ходя редовно в Германия та виждам и знам всичко.Затова тука се гавря с такива.Болни хора които избиват комплекси....Да не говорим че всички мои познати си развалиха семействата объркаха си децата..Мой много близък роднина завърши архитектура в Австрия и знам как се намира работа и за колко пари.Родителите му всеки път плачат като го изпращат на летището и се безпокоят че не може да създаде семейство.Въпреки че е завършил там работа няма.Само долнокачествена и за не много пари..Но само той да беше с мед да го намажеш..Знам и за докторите и за инженерите....А тоя идиот дето тука разправя небивалици освен да се забавлявам с него какво друго.
              всички Избягали преди 1989 бяха емоционални емигранти...познавам няколко такива...просто защото се Върнаха след 89 обратно . Не бяха загубени момчета , двама от тях бяха с добри професии ..но не се адаптираха!

всички заминали в началото на 90-те и те бяха по-скоро Емоционални емигранти , но вече имаше и икономически аргумент..
              кой как е пуснал корени...не знам..Адаптацията в онези общества е трудна , за хора- свикнали на по-къса дистанция в общуването , както и за хора.научени да получават Без конкуренция..

Хората които заминават сега са просто туристи ..НЕ знаят Защо , но стадното чувство е по-силно ....."една жена казала ..... , че там било добре !

След последните събития с нашествениците Там....едва ли има още илюзии !
              Глупакът навсякъде е глупак!

има Обаче един много добър метод за оценка благосъстоянието на емигрантите Там: отношението им към нас...които сме Тук :

ако аз съм там и съм "Прескочил чертата" ..изобщо няма да се сещам за БГ ,

камо ли да коментирам в БГ форум..още по-малко -цена на имотите

злобата , презрението им към нас и в частност към Растящите цени на имотите има точна Дефиниция...

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A...B0%D0%BD%D1%81

това е Злоба на самоПрецакали се хора , неосъществили "мечтите си" на които Друг трябва да им е виновен
              .
              .
              .

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
                Трендо е като отвес!
                'ма като в началото или като в края на 2008-ма???

Брокериците са си накупили тогава на две 'иляди еврака
                и сега чЕкат да цъфнат налъмите...
                "Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!

Коментар

• Първоначално изпратено от nocalled Разгледай мнение
                  като стана дума... как е трендо, вдървен ли е?
                  Трендо е като отвес!

Коментар

ние дефакто сме в еврозоната , ...(другото е въпр. на техн процедура , ЕRM)

Бордът е гарантиран в ЕВРО.... срещу всяко Евро в БНБ стоят 1.95583 лева

и Можеш по всяко време да си купиш Евро отвсякъде...Капиш ???

за това преди време ти казах - не пиши против борда - тези неща Не са ти Ясни....

или си злодей или глу***ак
                    ................
                    за това спирам репликите към теб....не съм "достоен"
                    Никога не съм писал срещу борда ERMите докато ги минем бая вода ще изтече

Коментар

• ясно ...спирам диалога с теб..гоУем си

Пилещар ние не сме в еврозоната
                      ние дефакто сме в еврозоната , ...(другото е въпр. на техн процедура , ЕRM)

Бордът е гарантиран в ЕВРО.... срещу всяко Евро в БНБ стоят 1.95583 лева

и Можеш по всяко време да си купиш Евро отвсякъде...Капиш ???

за това преди време ти казах - не пиши против борда - тези неща Не са ти Ясни....

или си злодей или глу***ак
                      ................
                      за това спирам репликите към теб....не съм "достоен"
                      .
                      .
                      .

Коментар

поне си оптимист , това е добре
                        макар че оптимизмът е недостиг на информация

ето и още една "Неочаквана" новина...

Икономическото доверие в еврозоната неочаквано нараства !
                        През септемви показателят достига най-високото си ниво от четири години

http://www.capital.bg/biznes/finansi...www.dnevnik.bg

всичко това е Срещу теб , часовникът ти цъка...обратно броене
                        Пилещар ние не сме в еврозоната

Коментар

• идва "потопът" ти....слагай плавниците

Първоначално изпратено от nocalled Разгледай мнение
                          поне си оптимист , това е добре
                          макар че оптимизмът е недостиг на информация

ето и още една "Неочаквана" новина...

Икономическото доверие в еврозоната неочаквано нараства !
                          През септемви показателят достига най-високото си ниво от четири години

http://www.capital.bg/biznes/finansi...www.dnevnik.bg

всичко това е Срещу теб , часовникът ти цъка...обратно броене
                          .
                          .
                          .

Коментар

• Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнение
                            Зорлията си ти иначе не мога да си обясня непрекъснатото ти жвлание да лъжеш хората като им показжаш брокерски графики

Коментар

не мога да твърдя че банките не са стабилни..нямам информаиция!
                              а и да имах - нямам право да я споделям публично (аз действ нямам такава информация)

когато някой непрекъснато ме успокоява ....трябва да се успокоявам !

Ти си Притесненият , аз Нямам Зор
                              Зорлията си ти иначе не мога да си обясня непрекъснатото ти жвлание да лъжеш хората като им показжаш брокерски графики

Коментар

• тогава трябва да си спокоен..защо се Самоуспокояваш ,повтаряйки един и същи мантри ??

Банките са стабилни и продължават да печелят ето ти доказателство

http://www.investor.bg/biudjet-i-fin...avgust-203303/

така че не заблуждавай хората да теглят парите за да ти купуват копторите

Намери си друга работа
                                не мога да твърдя че банките не са стабилни..нямам информаиция!
                                а и да имах - нямам право да я споделям публично (аз действ нямам такава информация)

когато някой непрекъснато ме успокоява ....трябва да се успокоявам !

Ти си Притесненият , аз Нямам Зор
                                .
                                .
                                .

Коментар

Working...
                                X