If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
2015 за Пазара на НИ - в София Поскъпване и Ръст на броя сделки , в Провинцията ?
Точно тези 10-15 накрая ще са победители и ще изкупят са по 150Е (при сегашното състояния колкото повече го стискат КУРса толкова по-малко в Евра)копторите на баламурниците сега
онова което трябва да разбереш е , че Не числата движат пазара...
други са факторите , а текущото състояние на Цените е само Следствие от тези фактори
най-силно движение на Пазара оказват Такива като теб...защото купувате Последни при Растящи цени....има "Ценова Спирала" ........
но за сега това не трябва ..а и Очевидно не те касае...
като опре ножа в кокъла...ще го видиш практически как работи
срещу Вас има хора , които Вече са купили , подкарали са цените Нагоре ,
други в момента купуват , съотв и те помагат на цените...
10 - 15 като теб..са Глас в Пустиня
Точно тези 10-15 накрая ще са победители и ще изкупят са по 150Е (при сегашното състояния колкото повече го стискат КУРса толкова по-малко в Евра)копторите на баламурниците сега
всички Избягали преди 1989 бяха емоционални емигранти...познавам няколко такива...просто защото се Върнаха след 89 обратно . Не бяха загубени момчета , двама от тях бяха с добри професии ..но не се адаптираха!
всички заминали в началото на 90-те и те бяха по-скоро Емоционални емигранти , но вече имаше и икономически аргумент..
кой как е пуснал корени...не знам..Адаптацията в онези общества е трудна , за хора- свикнали на по-къса дистанция в общуването , както и за хора.научени да получават Без конкуренция..
Хората които заминават сега са просто туристи ..НЕ знаят Защо , но стадното чувство е по-силно ....."една жена казала ..... , че там било добре !
След последните събития с нашествениците Там....едва ли има още илюзии !
Глупакът навсякъде е глупак!
има Обаче един много добър метод за оценка благосъстоянието на емигрантите Там: отношението им към нас...които сме Тук :
ако аз съм там и съм "Прескочил чертата" ..изобщо няма да се сещам за БГ ,
камо ли да коментирам в БГ форум..още по-малко -цена на имотите
злобата , презрението им към нас и в частност към Растящите цени на имотите има точна Дефиниция...
мисля ,че си прав ,без да знам обратната истина..само я предполагам
Първоначално изпратено от Бате Пешо
Всичко знам и виждам какво е около мен.Имам роднини из цяла Западна Европа заминали още 1948 година.Доста познати и съселяни заминаха след 1990г.Аз ходя редовно в Германия та виждам и знам всичко.Затова тука се гавря с такива.Болни хора които избиват комплекси....Да не говорим че всички мои познати си развалиха семействата объркаха си децата..Мой много близък роднина завърши архитектура в Австрия и знам как се намира работа и за колко пари.Родителите му всеки път плачат като го изпращат на летището и се безпокоят че не може да създаде семейство.Въпреки че е завършил там работа няма.Само долнокачествена и за не много пари..Но само той да беше с мед да го намажеш..Знам и за докторите и за инженерите....А тоя идиот дето тука разправя небивалици освен да се забавлявам с него какво друго.
всички Избягали преди 1989 бяха емоционални емигранти...познавам няколко такива...просто защото се Върнаха след 89 обратно . Не бяха загубени момчета , двама от тях бяха с добри професии ..но не се адаптираха!
всички заминали в началото на 90-те и те бяха по-скоро Емоционални емигранти , но вече имаше и икономически аргумент..
кой как е пуснал корени...не знам..Адаптацията в онези общества е трудна , за хора- свикнали на по-къса дистанция в общуването , както и за хора.научени да получават Без конкуренция..
Хората които заминават сега са просто туристи ..НЕ знаят Защо , но стадното чувство е по-силно ....."една жена казала ..... , че там било добре !
След последните събития с нашествениците Там....едва ли има още илюзии !
Глупакът навсякъде е глупак!
има Обаче един много добър метод за оценка благосъстоянието на емигрантите Там: отношението им към нас...които сме Тук :
ако аз съм там и съм "Прескочил чертата" ..изобщо няма да се сещам за БГ ,
камо ли да коментирам в БГ форум..още по-малко -цена на имотите
злобата , презрението им към нас и в частност към Растящите цени на имотите има точна Дефиниция...
Коментар