IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

2015 за Пазара на НИ - в София Поскъпване и Ръст на броя сделки , в Провинцията ?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Lord XXXI-ви Разгледай мнение
    Ами , както предполагах, ти си от тези дето не вярват в кредита като възможност, тук вече няма какво да си кажем. Нарочно ти дадох пример с предприемачите от 90-те. Те да не са били толкова тарикати, че да не прочетат условията на банката, не просто са рискували и са спечелили, това е.
    о ама вие доста сте спечелили с кредитите в 90-те; сега остава да чекаме следващата 97-ма; а иначе за кредита като възможност - грешиш.
    #dagoduhatbednite

Коментар

• Първоначално изпратено от vankata23 Разгледай мнение
      аз не виждам къде е проблема. тука нещо не ти се връзва теорията. след като ти имаш и си набутал в ни, що пък те да нямат пари за няколко апартамента и да са ги набутали кеш в юргана или в банка? ти с твойте 400 палки си от 10-те процента богати, що другите да не са от същия процент? ти сигурно и деца имаш? аз на едно място повече от 1,5 години не съм живял в последните 6 - тука дали смяташ,че ми е на оферта да минавам през процедурата на покупко-продажбата? ако нямаше деца и смейство и още ти е рано - не виждам какъв е проблема да живееш под наем. това което написах с живеещите под наем, ставаше за въпрос за тия с 10-те процента самоучастие, дето ти ги коментираш, който са смятам 90% от живеещите под наем.

та кредит да теглят - окей, ама ти викаш - природа има- природа има баце, ама стабилен бизнес няма. що не теглят кредит - ми щото не са маймуни да подпишат договор, в който банката има право да променя условията когато ѝ е кеф. и като прибавиме, че утре може работа да нямат, щото са бедни и прости - те ти причината да не теглат заем.
      Ами , както предполагах, ти си от тези дето не вярват в кредита като възможност, тук вече няма какво да си кажем. Нарочно ти дадох пример с предприемачите от 90-те. Те да не са били толкова тарикати, че да не прочетат условията на банката, не просто са рискували и са спечелили, това е.
      имотеца хляб и вода не иска.

Коментар

Ванка, чакай, чакай малко, тези дето са под наем /проследи им писанията на повечето/ се бият в гърдите, че притежават КЕШ за няколко апарта/, други 80% от населението могат да си позволят с 10% самоучастие и привлечен ресурс за закупят имот в БГ. Само, че проблема им е, че привлечения ресурс считат за анатема. Къде е тук проблема? Проблемът е, че тези хора са недоверчиви към финансово - кредитната система. ТЕ избират да са бедни завинаги! Онези които рискуваха още през 90-те си заложиха собствените апартаменти и направиха дори печеливши бизнеси. Останаха недоверчивите да цъкат с езици и да не вярват , че чрез привлечен ресурс можеш да си умножиш капиталите.......ами техен проблем, този техен проблем вече върви 25 години. Затова и тези митове за разни бизнесмени, че спестявали от банички, били наркодилъри и прочее.....
        аз не виждам къде е проблема. тука нещо не ти се връзва теорията. след като ти имаш и си набутал в ни, що пък те да нямат пари за няколко апартамента и да са ги набутали кеш в юргана или в банка? ти с твойте 400 палки си от 10-те процента богати, що другите да не са от същия процент? ти сигурно и деца имаш? аз на едно място повече от 1,5 години не съм живял в последните 6 - тука дали смяташ,че ми е на оферта да минавам през процедурата на покупко-продажбата? ако нямаше деца и смейство и още ти е рано - не виждам какъв е проблема да живееш под наем. това което написах с живеещите под наем, ставаше за въпрос за тия с 10-те процента самоучастие, дето ти ги коментираш, който са смятам 90% от живеещите под наем.

та кредит да теглят - окей, ама ти викаш - природа има- природа има баце, ама стабилен бизнес няма. що не теглят кредит - ми щото не са маймуни да подпишат договор, в който банката има право да променя условията когато ѝ е кеф. и като прибавиме, че утре може работа да нямат, щото са бедни и прости - те ти причината да не теглат заем.
        #dagoduhatbednite

Коментар

ти с маймуни ли смяташ, че си пишеш, бре? или искаш да ми кажеш, че има хора с кинта за 'партмент - ама не си използват кинтата, а живеят под наем? лорде,моля те.

тея дето са под наем нямат кинта. а в подписа си пише какво правят тея без кинта. или се присъедни към моя клуб с приятното пожелание към тях, или бъди филантроп, как викаш - и им дай 1-2 'партмнета. само лицемер недей бъди, лошо е за пред бог.
          Ванка, чакай, чакай малко, тези дето са под наем /проследи им писанията на повечето/ се бият в гърдите, че притежават КЕШ за няколко апарта/, други 80% от населението могат да си позволят с 10% самоучастие и привлечен ресурс за закупят имот в БГ. Само, че проблема им е, че привлечения ресурс считат за анатема. Къде е тук проблема? Проблемът е, че тези хора са недоверчиви към финансово - кредитната система. ТЕ избират да са бедни завинаги! Онези които рискуваха още през 90-те си заложиха собствените апартаменти и направиха дори печеливши бизнеси. Останаха недоверчивите да цъкат с езици и да не вярват , че чрез привлечен ресурс можеш да си умножиш капиталите.......ами техен проблем, този техен проблем вече върви 25 години. Затова и тези митове за разни бизнесмени, че спестявали от банички, били наркодилъри и прочее.....

Коментар

Е, прекаляваш, аз не желая никой да духа на никого, предпочитам да указвам на хората пътя сами да бъдат самостоятелни, не да плащат на такива като мен. Не съм мизантроп, филантроп съм. Поскъпването на имотите предполага хората да побързат и да си купят собствено жилище както пиша тук от 5 години, не да се свират под наем и да мизерстват по квартири. Аз казвам, че имота е най-добрата инвестиция и вид независимост, не робство на някой ландлорд. Това, че съм се сдобил с няколко имота и винаги ще има кой да ги запълва е друг въпрос....
            ти с маймуни ли смяташ, че си пишеш, бре? или искаш да ми кажеш, че има хора с кинта за 'партмент - ама не си използват кинтата, а живеят под наем? лорде,моля те.

тея дето са под наем нямат кинта. а в подписа си пише какво правят тея без кинта. или се присъедни към моя клуб с приятното пожелание към тях, или бъди филантроп, как викаш - и им дай 1-2 'партмнета. само лицемер недей бъди, лошо е за пред бог.
            #dagoduhatbednite

Коментар

а така, браво лорде, богат си, инвеститор си с това лордстване - търсиш нещо очевадно - давам ти го. Както казах - голем си. ще взема да си сменя отдолу вместо да го духат бедните, ще сложа - бедните да духат на лорда, ама друга вечер.
              Е, прекаляваш, аз не желая никой да духа на никого, предпочитам да указвам на хората пътя сами да бъдат самостоятелни, не да плащат на такива като мен. Не съм мизантроп, филантроп съм. Поскъпването на имотите предполага хората да побързат и да си купят собствено жилище както пиша тук от 5 години, не да се свират под наем и да мизерстват по квартири. Аз казвам, че имота е най-добрата инвестиция и вид независимост, не робство на някой ландлорд. Това, че съм се сдобил с няколко имота и винаги ще има кой да ги запълва е друг въпрос....

Коментар

Нямах сто палки, ама ги направих от такива като тебе. Нетното богатство си го оценявам наистина около 400 палки, тук позна. БРАВО!
                а така, браво лорде, богат си, инвеститор си с това лордстване - търсиш нещо очевадно - давам ти го. Както казах - голем си. ще взема да си сменя отдолу вместо да го духат бедните, ще сложа - бедните да духат на лорда, ама друга вечер.
                #dagoduhatbednite

Коментар

че как,имал едни 100 палки - купил 'партмент.вече е герой. имал 400 палки - купил 4 - вече инвеститор. орден стара планина чека. научил 5 думи на англински - лендлорд. абе като гледаш какви са ни лордовете, направо за селяните и простолюдието не ти се мисли
                  Нямах сто палки, ама ги направих от такива като тебе. Нетното богатство си го оценявам наистина около 400 палки, тук позна. БРАВО!

Коментар

• Първоначално изпратено от bpst Разгледай мнение
                    "- Булгар! Булга-ар! - и още по-силно се удари в гърдите."
                    че как,имал едни 100 палки - купил 'партмент.вече е герой. имал 400 палки - купил 4 - вече инвеститор. орден стара планина чека. научил 5 думи на англински - лендлорд. абе като гледаш какви са ни лордовете, направо за селяните и простолюдието не ти се мисли
                    #dagoduhatbednite

Коментар

цените ще ходят нагоре, пипето сече до там - инвестиция в цигли, тухли и амбалаж. кой - колко си може все пак.
                      "- Булгар! Булга-ар! - и още по-силно се удари в гърдите."
                      "Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!

Коментар

• цените ще ходят нагоре, пипето сече до там - инвестиция в цигли, тухли и амбалаж. кой - колко си може все пак.
                        #dagoduhatbednite

Коментар

• пЛитко..пак пЛитко

Първоначално изпратено от prritko Разгледай мнение
                          Поредната безумна тема на тема "Много ни се иска цените на НИ да се вдигнат"

Скептика &Co здравата са побеснели, явно ножа е опрял до гърлото и ТРЯБВА ДА СЕ ПРОДАВА, но никой не ще да купува панляци с набалонести цени

Кофти ще се наложи пак да покажем ГРАФИКАТА барем някой повярва
                          явно са ти влезли Здраво новите парадигми в главата и опитваш да ги изхвърлиш :
                          не става с приказки .....може но с Пари !

Големите букви в Нета говорят за проблем в главата , това е като да крещиш в театър..
                          емотикони много....смях през сълзи..
                          ......
                          под чертата остава когнитивният Дисонанс , нездраво психическо състояние..

EuroNext ...едва ли.. може , но на SBCEx
                          Суринам/булгар сток ексчейнч...там ще листваш...

вчера ти спестих подигравките-изтривайки си поста..но явно е била Грешка...

такива като теб трябва да се "устремяват" на Юг немедленно..там се Зрее най-бързо

а Купувачите вече те Устремяват ..68 % са с Нагласа за Покупки..http://www.investor.bg/polls/view/606/
                          Last edited by skeptika; 03.10.2015, 13:39.
                          .
                          .
                          .

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                            Всеки инвестира където прецени.Ти няма да инвестираш щото нямаш пари
                            Банката има, на мен ми дават Ти чакай манго да ти опразни къщата, кочината и кокошарника - дано изкараш зимата

Коментар

• Поредната безумна тема на тема "Много ни се иска цените на НИ да се вдигнат"

Скептика &Co здравата са побеснели, явно ножа е опрял до гърлото и ТРЯБВА ДА СЕ ПРОДАВА, но никой не ще да купува панляци с набалонести цени

Кофти ще се наложи пак да покажем ГРАФИКАТА барем някой повярва

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
                                И що в София - хайде да почнем оттам? По всички показатели това е място в което НЕ се инвестира
                                Всеки инвестира където прецени.Ти няма да инвестираш щото нямаш пари

Коментар

Working...
                                X