IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

2015 за Пазара на НИ - в София Поскъпване и Ръст на броя сделки , в Провинцията ?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от green hawk Разгледай мнение

хората Купуват , мислят за Бъдещето , Спасяват се от Инфлацията и недай боже...от Нещо Друго !![/COLOR]
    Кво пък ще е това "Нещо Друго"? Птичи сифилис?

Ти по-добре дай съвет на тия, които искат отчаяно да излезат от "инвестицията" с минимална загуба, че гледам едни обяви дето си висят от 2008-ма и все непродадени.

Колко още да стискат хорицата? Година? Десет? Ами ако не дай боже им трябват спешно пари за операция? От брокерският съюз дали ще помогнат?

Коментар

• Имотите Поскъпват ...доверчивите ще плачат

Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнение
      Е такива като тези долу ще платят цената - това ти е таргета и на теб Пиле

Няма логика да купиш коптор точно преди Потопа

http://dnes.dir.bg/news/psihini-razs...-20208463?nt=4
      това са твои интерпретации..няма да ти влизам в разсъжденията

хората Купуват , мислят за Бъдещето , Спасяват се от Инфлацията и недай боже...от Нещо Друго !!

Първоначално изпратено от bpst
      Нещо не 'фанАх връзката между БРОКЕРИЦИТЕ и Надзора в БНБ???
      трудно ти е да мислиш..разбираемо е ....за такива като теб Димитърчо сочи линка по-горе

ако те изтръскат - ще узрееш

Коментар

• той още не е чел ТОВА !!!

Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
        е, има и хай енд, гофрак на 400е ...
        МВФ и Световната банка откриха много слабости в надзора на БНБ

Централната банка набеляза шест области, по които ще работи за отстраняване на проблемите

http://www.capital.bg/politika_i_iko...go_slabosti_v/

Пари на Влог ли..
        само Имот ме спасява от подобни рискове

(не съм пророк , но щом го пишат..сигурно има причина)
        .
        .
        .

Коментар

• 92 Поста с Хейт за една нощ .. Неизбежното е факт , Всичко се Повтаря

Първоначално изпратено от Сините камъни
          Някой здраво се е праз*****л тук!
          Първоначално изпратено от ratten
          нашето момче, холандчето
          модераторите започнаха да му трият съобщенията с причина "излишен коментар" )))
          мани, мани, жестока гавра е това.
          Инвестирането на Сток Маркета , както и в Имоти...ако щете дори в Зеленчуци минава през Психологическите Нагласи на Тълпата , , на Стадото !

Огромна е разликата м-у Пазар и Женския пазар

92 Поста с Хейт за една нощ ..това вече е сериозно !..

някои хора не могат да преглътнат Предстоящите Финансови загуби ... но ще им се Наложи

Психологическият Инвестиционният Цикъл на Понижението на Имотите Завършва Така:

от фаза "Отричане на Новия Тренд"...
          във Фаза "Омраза ,Злоба" ....след която Всичко се повтаря
          .......................................

а на снимката ...са т.н. инвеститори..които са объркАли посоката
          http://m.profit.bg/news.php?id=67659

дано оцелее линка , за да се "видят" на снимката
          .............................

това също говори...за психологията на Стадните "Инвеститори"...

http://www.vbox7.com/play:2bcfe570e9...2219813&order=

==========
          а това слага Край на спора за Имотите http://borsi.dir.bg/_wm/library/item...8&df=8&dflid=3

през 2029 год Пак ще се повтори Схемата.....който е жив , пак ще спечели !!!
          Last edited by skeptika; 06.10.2015, 10:28.
          .
          .
          .

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
            Друго си е като отлежи с години, да подгизне хубаво дупката и особено ако има ИТОНГ - да му се ебе мамата щото се вижда отстрани дори как хубаво поема вода
            После бърза замазка - и на печелившите честито!
            е, има и хай енд, гофрак на 400е ...
            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
              о, не те смесвам,как бих могъл! знам че ти не си в Холандия, просто изброих дестинациите на изявилите се във форума оператори!
              и винаги съм адмирирал покупката на имот в чужбина, просто двете неща в бг и извън бг не са съизмерими засега според мен.
              в свястна държава от западна европа е добре да живееш и в провинция и в голям град и в столица докато в българско пропастта е голяма и ще се задълбочава оттук и разликата в имотеца на квадрат та дори и в самата столица. ако преди години разликата беше двойна после стана тройна в средната цена на квадрат, погледни просто назад, не е ли така? резки скокове няма как да има но разликата няма да остане такава след 5 години например. Къси позиции с имоти няма как да да печеливши.
              прав си за нещо много важно-пазара в бг през годините никога не е бил изчистен, винаги е имало спекула и гонене на бързи печалби, погледни съроителите какво правеха и какви прчалби реализираха, погледни тези които купуваха разбити имоти за да ги ремонтират и продадат на 2 отгоре. пазара постепенно ще се превърне в такъв какъвто ти виждаш в Европа. в момента банките имат непосилни и крайно неизгодни кредитни условия. един ден ще се оправи и това но само това с банките сега като че ли държи пазара такъв какъвто е.
              Естествено че НЕ е така, погледни цените в бивша източна Германия - ами никакви са. В Б-стан има прекалено много имоти на собственици, които не могат да си позволят да ги поддържат - затова и стават руини и логично не струват нищо.
              В Б-стан няма да има пазар - ще има аукцион. На банките. Въпроса е само защо някой с акъла си ще купи, след като доходи в Б-стан няма а цените са по-високи от белите държави? Не само на НИ, а дори и на храни

Коментар

Не ща да разбирам тънкости на българското надлъгване и непрофесионализъм в тая сфера, по-ща да получа европейско обслужване и пазара да си се намести. Всички печелят когато има сделки, а в момента печелят единствено банките.

ПП: в Холандия оперира друг колега от форума, не ни смесвай
                о, не те смесвам,как бих могъл! знам че ти не си в Холандия, просто изброих дестинациите на изявилите се във форума оператори!
                и винаги съм адмирирал покупката на имот в чужбина, просто двете неща в бг и извън бг не са съизмерими засега според мен.
                в свястна държава от западна европа е добре да живееш и в провинция и в голям град и в столица докато в българско пропастта е голяма и ще се задълбочава оттук и разликата в имотеца на квадрат та дори и в самата столица. ако преди години разликата беше двойна после стана тройна в средната цена на квадрат, погледни просто назад, не е ли така? резки скокове няма как да има но разликата няма да остане такава след 5 години например. Къси позиции с имоти няма как да да печеливши.
                прав си за нещо много важно-пазара в бг през годините никога не е бил изчистен, винаги е имало спекула и гонене на бързи печалби, погледни съроителите какво правеха и какви прчалби реализираха, погледни тези които купуваха разбити имоти за да ги ремонтират и продадат на 2 отгоре. пазара постепенно ще се превърне в такъв какъвто ти виждаш в Европа. в момента банките имат непосилни и крайно неизгодни кредитни условия. един ден ще се оправи и това но само това с банките сега като че ли държи пазара такъв какъвто е.
                Last edited by bulgarian lev; 06.10.2015, 01:11.
                Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

не, значи имаш акъл повече от много от пишещите тука така е и за имотите но не си разбрал некои тънкости за българската ситуация иначе за чуждите имоти си спец признавам ти го!
                  Не ща да разбирам тънкости на българското надлъгване и непрофесионализъм в тая сфера, по-ща да получа европейско обслужване и пазара да си се намести. Всички печелят когато има сделки, а в момента печелят единствено банките.

ПП: в Холандия оперира друг колега от форума, не ни смесвай

Коментар

Купихме си, некви 8% доходност само днеска
                    Още нещо да питаш?
                    не, значи имаш акъл повече от много от пишещите тука така е и за имотите но не си разбрал некои тънкости за българската ситуация иначе за чуждите имоти си спец признавам ти го!

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
                      в софия в младостите има поне 6 активни строежа, единя го подновиха след няколко години престой.
                      днес мнах покрай един строеж, който е на етап дупка с основи и звъннах, ей така да питам има ли свободни апартаменти. човека каза, че останали само тристайни и мезонети.
                      Друго си е като отлежи с години, да подгизне хубаво дупката и особено ако има ИТОНГ - да му се ебе мамата щото се вижда отстрани дори как хубаво поема вода
                      После бърза замазка - и на печелившите честито!

Коментар

имам питане към понижителите да ме извинят пиша от телефон не. ми се слагат препинателни знаци като стискате парици за имоти а ужасно. ви се ще да се понижат особено добрите щото има и копторчета а аз не знам вие какви имате или искате купихте ли си акции на фолксваген ето как може да поизкарате пари и вие и да си купите на 400 евро в германия холандия или гърция или на 1000 у бг
                        без пари не става а ако чакате подаръци ще получите но такива се раздават в едни други държави наздраве и късмет

Купихме си, некви 8% доходност само днеска
                        Още нещо да питаш?

Коментар

• имам питане към понижителите да ме извинят пиша от телефон не. ми се слагат препинателни знаци като стискате парици за имоти а ужасно. ви се ще да се понижат особено добрите щото има и копторчета а аз не знам вие какви имате или искате купихте ли си акции на фолксваген ето как може да поизкарате пари и вие и да си купите на 400 евро в германия холандия или гърция или на 1000 у бг
                          без пари не става а ако чакате подаръци ще получите но такива се раздават в едни други държави наздраве и късмет

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgi Разгледай мнение
                            Ако има някакво поскъпване, щеше да има и ново строителство. За сега ново строителство само при луксозните имоти, за бая богатите.
                            в софия в младостите има поне 6 активни строежа, единя го подновиха след няколко години престой.
                            днес мнах покрай един строеж, който е на етап дупка с основи и звъннах, ей така да питам има ли свободни апартаменти. човека каза, че останали само тристайни и мезонети.
                            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                              Същите чакащи повишението си пишат как си го чакат.

Прав си. От многото взиране в графиката чакащите виждат вече и миражи. А може и да е от оскъдното хранене, че с тия ипотеки...

Коментар

• Шегаджжия

Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                                Как е, рипате ли, рипате?

Гледам няма разлика отпреди една година. Същите чакащи повишението си пишат как си го чакат.
                                първо се променят Цените ...http://imoti.net/prices

а те се променят от Септември 2013 ..цялата 2014 + 10 месеца от 2015

след това се променят Очакванията..http://www.investor.bg/polls/view/606/
                                ..........
                                хора с "Капаци" на очите трудно усещат промяната , преди да бъдат Шамаросани

това е Пазарът - в Подзаглавието на Публикацията ..... Заглавието...е за такива като теб ...говорители

http://www.investor.bg/news/comments/203487/451/

Цените са променени от Хората от Подзаглавието" ...а чакащите Фактите..само ги регистрират ..на свой гръб
                                .
                                .
                                .

Коментар

Working...
                                X