IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

2015 за Пазара на НИ - в София Поскъпване и Ръст на броя сделки , в Провинцията ?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от г-жа Фирдевс Разгледай мнение
    Добре ли е новата ми прическа ве лешперчета
    Джелезна си Майче

Кога мога да си запиша час при теб да се изповядам

Коментар

• Добре ли е новата ми прическа ве лешперчета
      г-жа Фирдевс.2015г.

Коментар

• Първоначално изпратено от skeptika Разгледай мнение
        пиша тогава - когато е указано в поста ми

вие сте многониковците , ви не можете да спите..
        Вярно че те бъркам ти толкова никове имаш тук

А моя е уникален и единствен даже съм го патентовал нЕкой да не ми го гепи

Коментар

• бъркаш ме с някой друг

Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнение
          Пиле, аз бачкам от 9 до към 4 демек спама тук за което ми и плащат

Виж ти май сън не те лови вече гледам и вечер пишеш тук
          пиша тогава - когато е указано в поста ми

вие сте многониковците , ви не можете да спите..
          .
          .
          .

Коментар

• Първоначално изпратено от skeptika Разгледай мнение
            охо , Димитърчо...рано рано си на амбразурата - Кога Спиш...или вече сън не те лови ?

заловени са трима "суринамски инвеститори" ...виж какви "инвестиционни " физиономии имат

http://fakti.bg/krimi/158361-hvanaha...icata-s-turcia

това ме мотивира да искам по-голям дял в "суринамското ламаринено чудовище"

Стимулирането на потреблението действа и ще действа все по-сериозно !!

много хора си задаваха въпроса : След КТБ накъде...още повече ще са тези които ще си задават въпроса :

Защо не купих а Чаках ,.......... едно чаках...Друго дочаках

Пиле, аз бачкам от 9 до към 4 демек спама тук за което ми и плащат

Виж ти май сън не те лови вече гледам и вечер пишеш тук

Коментар

• охо , Димитърчо...рано рано си на амбразурата

Електротехничето, гледай там Москвето да върви и не се обаждай
              охо , Димитърчо...рано рано си на амбразурата - Кога Спиш...или вече сън не те лови ?

заловени са трима "суринамски инвеститори" ...виж какви "инвестиционни " физиономии имат

http://fakti.bg/krimi/158361-hvanaha...icata-s-turcia

това ме мотивира да искам по-голям дял в "суринамското ламаринено чудовище"

Стимулирането на потреблението действа и ще действа все по-сериозно !!

много хора си задаваха въпроса : След КТБ накъде...още повече ще са тези които ще си задават въпроса :

Защо не купих а Чаках ,.......... едно чаках...Друго дочаках
              .
              .
              .

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                Пеко стига глупости айде запри се.Какво е туй чудо валюта?Зелена артия или европейска шума.
                Електротехничето, гледай там Москвето да върви и не се обаждай

Коментар

• Първоначално изпратено от Lord XXXI-ви Разгледай мнение
                  НЕДЕЙ така за моят приятел! В момента лекува нерви в клиника за психично болни близо до Амстердаам, ама ще излезе и ще ви почне. Освен това модераторите не бяха прави да дават такъв грозен коментар на мнението му, че е излишно Това озвери моя приятел той се чувства толкова съзидателен по темата, че това си беше на лична основа
                  начи аз съм спамил по много форуми, ама досега никой не ми е трил мнението с причина 'излишен коментар" направоо ужасТ
                  препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                    Пеко стига глупости айде запри се.Какво е туй чудо валюта?Зелена артия или европейска шума.
                    Епа ти не си виждал скоро, на село сте с купони за храна сигурно хахахаха

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
                      питай холандеца, като се появи.
                      той има оферта за 10к на първа линия с осигурен наем от ено барманче ..250 кинта суха пара.
                      НЕДЕЙ така за моят приятел! В момента лекува нерви в клиника за психично болни близо до Амстердаам, ама ще излезе и ще ви почне. Освен това модераторите не бяха прави да дават такъв грозен коментар на мнението му, че е излишно Това озвери моя приятел той се чувства толкова съзидателен по темата, че това си беше на лична основа
                      имотеца хляб и вода не иска.

Коментар

• Първоначално изпратено от Lord XXXI-ви Разгледай мнение
                        Ами аз отдавна обърнах в $ и злато ама нещо студиото в Съни бийч още ми бега бре Мито! Общо голд и талери имам за около 13К, ама за тез кинти ми предлагат една стая на запад с изглед към гората на около 15км. навътре в България! Този потоп голяма тъпня, вече 5 години не идва откак съм затворил тези позиции, които ми не снасят нищо периодично
                        питай холандеца, като се появи.
                        той има оферта за 10к на първа линия с осигурен наем от ено барманче ..250 кинта суха пара.
                        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнение
                          Пиле, аджеба да те питам кой е казал и къде го пише че имотите те зашитават

То като нема пари как ще се купужат имоте бе Пиле шарено
                          Такова чудо има само в брокерските Ви глави да лъжете хората
                          Аз казвам друго - обърнете си леФФчетата във валута и изакайте спокоино потопа
                          После купуваите за по 150 Е квадрата
                          Ами аз отдавна обърнах в $ и злато ама нещо студиото в Съни бийч още ми бега бре Мито! Общо голд и талери имам за около 13К, ама за тез кинти ми предлагат една стая на запад с изглед към гората на около 15км. навътре в България! Този потоп голяма тъпня, вече 5 години не идва откак съм затворил тези позиции, които ми не снасят нищо периодично
                          имотеца хляб и вода не иска.

Коментар

Коментар

• Пак не си в Час

не можеш да смяташ !!!

едно е да гръмнеш с парите..100 % ...

друго е да ти падне цената на имота с 30 - 40 %
                              ............
                              по-малката загуба е печалба

влязохме в цикъл на растеж но с повече пари отколкото трябва...
                              това е друга логика... но не на прошляка а на другия

който е печелил Грешно - трябва да изгуби , за да се възстанови баланса
                              .
                              .
                              .

Коментар

ние евтино нещем
                                препоръка е

Коментар

Working...
                                X