If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
2015 за Пазара на НИ - в София Поскъпване и Ръст на броя сделки , в Провинцията ?
доста хора ядоха бъдЬеми и пиха виски ......... от "Уихви". но от миналата година горчиво съжаляват
а Имотите..... http://imoti.net/prices ....."Порастват" и унищожават и последните надежди...
Инфлацията и тя "Помага"....догодина ще има "Такса съхранение на Пари" в Банката + съотв. таксички. за :
внасяне ,теглене , влизане в Банка , излизане от Банка..Дишане , издишване...
а и кой зане дали няма да има още......
Населението трябва да се научи ,че Няма Безплатна софра
както гласуваме , така и имоти купуваме....по инерция ..за това и резултатите ни са лоши
а Ножът Опря в Кокъла
Понеже имам и много депозити, виждам за какво иде реч, такси, таксички и комисиони. На свободен депозит в ПИБ, такса теглене задължително, на доларов депозит в Пиреос, често промени в изискванията, на депозитв ПариБа, ограничения при довнасяне, изискват нов депозит и ограничения в сумите. Трябва да си много психически болен за да поддържаш всички тези депозити, без да живееш в собствено жилище!
от де ги вадиш тия графики?! ми те много натопорчени бре!
а по холандия цените се вртят около 400е /квадратен метър ламарина/
ако и там не са скочили вече
в Суренамистан ефтино , в БГ - Скъпо.....
купуваш от Суринамистан евтино и Внасяш тук !!!
сещаш ли се защо недвижимият имот е Недвижим ..защото н есе Движи !!
в Суринамистан едно - тук - Друго..искаш евтино - Там , при бурките и терористите
който няма - Ти си на ход , Спасителю безимотных крестьянов
от де ги вадиш тия графики?! ми те много натопорчени бре!
а по холандия цените се вртят около 400е /квадратен метър ламарина/
ако и там не са скочили вече
Коментар