Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
2015 за Пазара на НИ - в София Поскъпване и Ръст на броя сделки , в Провинцията ?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениеза агенцията се е бъзикал.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениенаскоро беше писал, че имал инфо за нещо си защото имал агенция за ни.
мен ако питаш, така си отдава апартамента в слатина, уж е брокер и взима едно комисионно 50% от наема ))
лорд, ако не съм прав, поправи ме
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениев грешка си Лорда не е брокер
мен ако питаш, така си отдава апартамента в слатина, уж е брокер и взима едно комисионно 50% от наема ))
лорд, ако не съм прав, поправи мепрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениеставаше дума за Скептика а той не от Варна или Бургас доколкото си спомням
той е разклонение на друг профил.
човека зад профилите може да е от някъде.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от razbiratel Разгледай мнениеНе знам за там...мЪ щом смяташ, че туй дет не е столица е провинция(по презумпция) ,... мисля не можем да си продължим "конструктивната " беседа... Няма лошо, въпрос на гледна точка, всеки си има своята.... Късмет,.... и широк взор желая..
нещо като да кажеш ксерокс вместо копирни услуги или копирна машина.
а радев и без друго имаше предвид /според мен/ видин, за които беше дал пример наскоро.
такива работи тука по софияпрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от razbiratel Разгледай мнениеНе знам за там...мЪ щом смяташ, че туй дет не е столица е провинция(по презумпция) ,... мисля не можем да си продължим "конструктивната " беседа... Няма лошо, въпрос на гледна точка, всеки си има своята.... Късмет,.... и широк взор желая..
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениетова не е столица . но за там съм съгласен че не ефтино. а я кажи нещо за Враца и Видин там по колко евро ги даваш . защото там средната заплата е 400 лева нетоLast edited by razbiratel; 22.12.2015, 22:39.
Коментар
-
Първоначално изпратено от razbiratel Разгледай мнениеБургас, Варна, Пловдив... все едно, нали все за "прованс" го броиш...
Няма значение, не се впрягам,... внасям дибавък в разсъжденията ей тъй, за
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениекой град. не че имам нещо против прованса. просто исках да кажа че там цените са много ниски и комисиноното е малко
Няма значение, не се впрягам,... внасям дибавък в разсъжденията ей тъй, за обща култура...
Коментар
-
Първоначално изпратено от razbiratel Разгледай мнениеВ тоз "прованс", дет ти зарежда егото, кът нарицателно,..... нямам под 250-300Е.. отдадени, тва от сърце ти го споделям ... КУ щеш вярвай...всичкото е през брокер, не си давам зор да търся.... Не си мислете че света около вас се върти... Всъщност мисли си го.... Бъди Здрав!Last edited by nradev; 22.12.2015, 22:24.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеаз го бъркам с лорда, не знам дали умишлено
лорда така ги върти наемателчетата.
само ако можеше да измисли как и от себе си да вземе тоя пусти комисион и да реши уравнението на бпст 3%х2=$$??
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеусмихвай се )) виждаш, повечето време си чешем езиците
"прованс", непрованс, всяка работа си иска майстора или рзбирателя, както ти казваш.
весели празници и на теб
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениеама той и собствен ли има за под наем.то в прованса наемите са без брокер повечето случай. то пък и едни наеми 200лева за 4 стаен
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениеама той и собствен ли има за под наем.то в прованса наемите са без брокер повечето случай. то пък и едни наеми 200лева за 4 стаен
лорда така ги върти наемателчетата.
само ако можеше да измисли как и от себе си да вземе тоя пусти комисион и да реши уравнението на бпст 3%х2=$$??препоръка е
Коментар
Коментар