IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

2015 за Пазара на НИ - в София Поскъпване и Ръст на броя сделки , в Провинцията ?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
    по никакъв начи не се засягай, просто въпрос на изразяване е.
    нещо като да кажеш ксерокс вместо копирни услуги или копирна машина.
    а радев и без друго имаше предвид /според мен/ видин, за които беше дал пример наскоро.
    такива работи тука по софия
    а Скептка ако не се лъжа е брокер у Плевен, ама то там почти като Видин

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
      за агенцията се е бъзикал.
      )) или му се е искало ))
      препоръка е

Коментар

наскоро беше писал, че имал инфо за нещо си защото имал агенция за ни.
        мен ако питаш, така си отдава апартамента в слатина, уж е брокер и взима едно комисионно 50% от наема ))
        лорд, ако не съм прав, поправи ме
        за агенцията се е бъзикал.

Коментар

в грешка си Лорда не е брокер
          наскоро беше писал, че имал инфо за нещо си защото имал агенция за ни.
          мен ако питаш, така си отдава апартамента в слатина, уж е брокер и взима едно комисионно 50% от наема ))
          лорд, ако не съм прав, поправи ме
          препоръка е

Коментар

ставаше дума за Скептика а той не от Варна или Бургас доколкото си спомням
            скептика не е от никъде.
            той е разклонение на друг профил.
            човека зад профилите може да е от някъде.
            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от razbiratel Разгледай мнение
              Не знам за там...мЪ щом смяташ, че туй дет не е столица е провинция(по презумпция) ,... мисля не можем да си продължим "конструктивната " беседа... Няма лошо, въпрос на гледна точка, всеки си има своята.... Късмет,.... и широк взор желая..
              по никакъв начи не се засягай, просто въпрос на изразяване е.
              нещо като да кажеш ксерокс вместо копирни услуги или копирна машина.
              а радев и без друго имаше предвид /според мен/ видин, за които беше дал пример наскоро.
              такива работи тука по софия
              препоръка е

Коментар

Не знам за там...мЪ щом смяташ, че туй дет не е столица е провинция(по презумпция) ,... мисля не можем да си продължим "конструктивната " беседа... Няма лошо, въпрос на гледна точка, всеки си има своята.... Късмет,.... и широк взор желая..
                ставаше дума за Скептика а той не от Варна или Бургас доколкото си спомням

Коментар

това не е столица . но за там съм съгласен че не ефтино. а я кажи нещо за Враца и Видин там по колко евро ги даваш . защото там средната заплата е 400 лева нето
                  Last edited by razbiratel; 22.12.2015, 22:39.

Коментар

Бургас, Варна, Пловдив... все едно, нали все за "прованс" го броиш...
                    Няма значение, не се впрягам,... внасям дибавък в разсъжденията ей тъй, за
                    това не е столица . но за там съм съгласен че не ефтино. а я кажи нещо за Враца и Видин там по колко евро ги даваш . защото там средната заплата е 400 лева нето

Коментар

кой град. не че имам нещо против прованса. просто исках да кажа че там цените са много ниски и комисиноното е малко
                      Бургас, Варна, Пловдив... все едно, нали все за "прованс" го броиш...
                      Няма значение, не се впрягам,... внасям дибавък в разсъжденията ей тъй, за обща култура...

Коментар

В тоз "прованс", дет ти зарежда егото, кът нарицателно,..... нямам под 250-300Е.. отдадени, тва от сърце ти го споделям ... КУ щеш вярвай...всичкото е през брокер, не си давам зор да търся.... Не си мислете че света около вас се върти... Всъщност мисли си го.... Бъди Здрав!
                        кой град. не че имам нещо против прованса. просто исках да кажа че там цените са много ниски и комисиноното е малко
                        Last edited by nradev; 22.12.2015, 22:24.

Коментар

аз го бъркам с лорда, не знам дали умишлено
                          лорда така ги върти наемателчетата.
                          само ако можеше да измисли как и от себе си да вземе тоя пусти комисион и да реши уравнението на бпст 3%х2=$$??
                          в грешка си Лорда не е брокер

Коментар

усмихвай се )) виждаш, повечето време си чешем езиците
                            "прованс", непрованс, всяка работа си иска майстора или рзбирателя, както ти казваш.
                            весели празници и на теб
                            Наздраве и на теб!... Влязохме в празнично вече,...тука по прованса.. Здрави да сме, пък кой колкото си може... не е кой знае какво...

Коментар

ама той и собствен ли има за под наем.то в прованса наемите са без брокер повечето случай. то пък и едни наеми 200лева за 4 стаен
                              В тоз "прованс", дет ти зарежда егото, кът нарицателно,..... нямам под 250-300Е.. отдадени, тва от сърце ти го споделям ... КУ щеш вярвай...всичкото е през брокер, не си давам зор да търся.... Не си мислете че света около вас се върти... Всъщност мисли си го.... Бъди Здрав!

Коментар

ама той и собствен ли има за под наем.то в прованса наемите са без брокер повечето случай. то пък и едни наеми 200лева за 4 стаен
                                аз го бъркам с лорда, не знам дали умишлено
                                лорда така ги върти наемателчетата.
                                само ако можеше да измисли как и от себе си да вземе тоя пусти комисион и да реши уравнението на бпст 3%х2=$$??
                                препоръка е

Коментар

Working...
                                X