IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

2015 за Пазара на НИ - в София Поскъпване и Ръст на броя сделки , в Провинцията ?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 2016-та ще се стъжни сериозно на апокалиптиците в имоти!
    ДО 10% РЪСТ
    Който сега не тича след влака, после ще гони "Михаля"

http://www.blitz.bg/news/article/384212

имотеца хляб и вода не иска.

Коментар

• ЧНГ 2016!!

Ейййй, мнооо се обруших по празниците бе!! От маса на маса...

Направо съм като фрустрирана зелка!!

Ама сурваках насам-натам и посъбрах парици за два инвестиционни имота!!

Готов съм за 1 200 еврака без ДДС!!

Но да е ново строителство в престижен квартал и с изглед към Витоша!

Канализация и улици не са задължителни!

На заплата ще има и за комисионите, че нали и за брокериците тре'бе да има 'леб!
      "Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
        къщата не беше ли в Радомирско село
        тая сега му е нова, не беше я споменавал до момента ))

ай, честито.
        бпс, кажи и то едно наздраве на човека.

ще лягам а вие не гасете компютрите от копчето, скептика прави нощи проверки.
        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
          Хайде и ти се появи! Не ви изнася да коментирате годишната графика ЕЙ!
          Къщата ми в радомирско село е 150м3 и де факто е вила. Тя ми е пасив до момента до който не я продам или направя на къща за гости........за това изобщо не я пресмятам в доходните ми имоти към момента.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
            имах предвид къщата ти 200 квадрата в софия. убягнало ми е да си я споменавал преди тук. но може пък сега да си я купил
            ника ти го дадох за пример, за да се сетиш, че може и новониковец да има стари спомени от форума

Коментар

• Първоначално изпратено от Lord XXXI-ви Разгледай мнение
              ОФ, не ми се влиза в персонална полемика, коментирай поскъпването на годишна база ако искаш, ако ще се вглеждаш в моя ник, алармирай ако има разминавания с предишните ми. Те са баннати заради такива като теб, затова не влизам в полемика. Дано си купиш някоя година и ти.
              имах предвид къщата ти 200 квадрата в софия. убягнало ми е да си я споменавал преди тук. но може пък сега да си я купил
              ника ти го дадох за пример, за да се сетиш, че може и новониковец да има стари спомени от форума
              препоръка е

Коментар

имаш къща 200 квадрата в софия ли?
                ти би следвало да знаеш, че новорегистриран ник не означава непременно, че не ти помнят по-старите писания
                ОФ, не ми се влиза в персонална полемика, коментирай поскъпването на годишна база ако искаш, ако ще се вглеждаш в моя ник, алармирай ако има разминавания с предишните ми. Те са баннати заради такива като теб, затова не влизам в полемика. Дано си купиш някоя година и ти.

Коментар

• Първоначално изпратено от Lord XXXI-ви Разгледай мнение
                  Като погледнем графиката ясно се вижда, че в софия имотите са нарастнали с Е80 на м2, което на един среден двустаен като моя си е нарастване с 4800 евро на годишна база, а къща около 200м2 като моята с цели 16000 евро капиталова доходност , без да броя една стотинка наем.
                  ХОХОХОХО, айде сега да изпълзят всички мишоци, митовци, ППБС, ПКТН КПСС и други изпаднали изпозняци и да сеят песимизъм
                  имаш къща 200 квадрата в софия ли?
                  ти би следвало да знаеш, че новорегистриран ник не означава непременно, че не ти помнят по-старите писания
                  препоръка е

Коментар

• Лорде , престани с Поскъпването

Първоначално изпратено от Lord XXXI-ви Разгледай мнение
                    Като погледнем графиката ясно се вижда, че в софия имотите са нарастнали с Е80 на м2, което на един среден двустаен като моя си е нарастване с 4800 евро на годишна база, а къща около 200м2 като моята с цели 16000 евро капиталова доходност , без да броя една стотинка наем.
                    ХОХОХОХО, айде сега да изпълзят всички мишоци, митовци, ППБС, ПКТН КПСС и други изпаднали изпозняци и да сеят песимизъм
                    извади някоя Стара графика .....до миналата година им обещаваха .. 200 Евро/кв........

да успокоиш душите им сирОтни ..че им е .....вътрешно , здраво

(цвят розов - мечтателно-блеещ)
                    Last edited by skeptika; 30.12.2015, 17:23.
                    .
                    .
                    .

Коментар

• Да направим равносметка за годината!

Attached Files

Коментар

• и санитарите казаха така 'всичко е под контрол"
                        и сега я подготвят stefi за нова процедура
                        Last edited by ratten; 30.12.2015, 12:47.
                        препоръка е

Коментар

• ЛордиеФФски...всичко е "под контрол"

Първоначално изпратено от Lord XXXI-ви Разгледай мнение
                          По-лоша година се оказа 2015 от следващата за имотите, да му мислят некупилите навреме!
                          Некупилите работят по въпроса....Киснат във форума денонощно , мечтаят , надяват се..Блеят...

не ги подценявай...."Потопа на Немитото" е близо.....

който Не купи на 820 Е/кв....

....Ще Купува на 920 Е/кв
                          --------

те са го "Изчислили" ..не ги мисли
                          .
                          .
                          .

Коментар

• По-лоша година се оказа 2015 от следващата за имотите, да му мислят некупилите навреме!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнение
                              Само да не е ударила от Метиловацата че ше даде ФФиРРа
                              Или от антифриза...
                              "Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!

Коментар

стефи пак е посегнала на грешната чашка.
                                вместо да глътне медикаментите тя изпила шльоковицата
                                и сега сама си говори
                                Само да не е ударила от Метиловацата че ше даде ФФиРРа
                                Last edited by Mito Karamitov; 29.12.2015, 09:20.

Коментар

Working...
                                X