IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Националната програма за енергийна ефективност на многофамилните жилищни сгради

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Кое не разбра - при старата не стават конструктивно проблемните, при новата уж са ОК.
    Не ми отговаряй, нямам и намерение да чета, успех още веднъж и със санирането, искрено пожелание!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
      Аз съвет по темата няма как да взема от теб особено,
      аз съвет по темата не съм дал на никого

дори напротив ............. дълго време ви четях глупостите и не се обаждах защото от опит знам, че да пиша във форуми е губене на време което не ми се заплаща

само ти дадох съвет винаги да ползваш официални източници, а не статийки измислици с недомисленици

Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
      При одобрена сграда се изготвя:

техническо обследване, което установява дали сградата/блок секцията е конструктивно устойчива;
      Успех!
      радвам, че вече стигаш до верните решения

по-долу писа, че първо се изследвали сградите и после се подписват договори за санирани с тези сгради които нямат проблем с конструкцията

сега вече, най-накрая си проумял, че до един момент се води документация и след като се подпише договора за саниране, първо се изследва конструкцията, а накрая се лепи изолацията

виждам, че имаш напредък ............... макар и трудно, успя да "вденеш" първото зрънце в пъзела

дерзай

Коментар

• http://www.starazagora.bg/bg/adminis...arskite-domove

Брошурата, трета страница, долу дясно.

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
          много правилно администратора ти е изтрил линка защото това е статийка написана от невежа стремяща се да направи новина и да си вземе хонорара

по принцип умните хора ползват документи

за да се информираш повече по въпросите които те интересуват те съветвам да ползваш официални източници

например този ---->>> http://www.mrrb.government.bg/

Аз съвет по темата няма как да взема от теб особено, модератора...жив и здрав да е.
          При одобрена сграда се изготвя:

техническо обследване, което установява дали сградата/блок секцията е конструктивно устойчива;
          Успех!

Коментар

Ще пропусна квалификацията, каквито би било удачно занапред да спестяваш.
            Не помня да съм правил такива.

Забранен линк.
            много правилно администратора ти е изтрил линка защото това е статийка написана от невежа стремяща се да направи новина и да си вземе хонорара

по принцип умните хора ползват документи

за да се информираш повече по въпросите които те интересуват те съветвам да ползваш официални източници

например този ---->>> http://www.mrrb.government.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
              е , как в предната програма проблемните блокове не са били допускани за саниране, след като първо се оформят документите и едва след това се прави обследване на конструкцията

искаш да докажеш, че няма полза от санирането и само ще се крадат пари, а не знаеш етапите през които се минава

ставаш смешен вече с глупостите които си измисляш ................ чети малко за да се образоваш , а после пак си измисляй глупости

Ще пропусна квалификацията, каквито би било удачно занапред да спестяваш.
              Не помня да съм правил такива.

Забранен линк.
              Last edited by Amsterdamm; 03.02.2015, 18:05.

Коментар

• Първоначално изпратено от r_stoma Разгледай мнение
                2012, благодаря за любезните думи. Умът и възпитанието ти личат от далеч.С толкова изискана и образована личност аз няма какво да дискутирам. То много хора не знаят че нищо не знаят, ама ти държиш палмата на първенството. Моля не ми отговаряй, не искам да си губя времето
                моля, моля

каквото почукало - такова му се обадило

умните и знаещи хора всеки уважава защото има какво да научи от тях

по-простичките които искат да наложат некомпетентно мнение ги наритват за урок

такъв е живота - така е било, така и ще бъде

Коментар

• 2012, благодаря за любезните думи. Умът и възпитанието ти личат от далеч.С толкова изискана и образована личност аз няма какво да дискутирам. То много хора не знаят че нищо не знаят, ама ти държиш палмата на първенството. Моля не ми отговаряй, не искам да си губя времето

Коментар

В предната програма проблемните не бяха допускани. И ние си мислим, че някои ще прави заварките, а и се надяваме, че друг ще го пусне у тях да кърти. Да, да, ама не.
                    е , как в предната програма проблемните блокове не са били допускани за саниране, след като първо се оформят документите и едва след това се прави обследване на конструкцията

искаш да докажеш, че няма полза от санирането и само ще се крадат пари, а не знаеш етапите през които се минава

ставаш смешен вече с глупостите които си измисляш ................ чети малко за да се образоваш , а после пак си измисляй глупости

както вече ти казах, имам апартамент в такъв вход

преди 3 години ( то това време през 2012 година) входа направи сдружение

после домоуправителя подписа договор за санирането

после фирма изчисли на каква сума ще възлиза санирането и раздадоха на свички собственици кой колко ще дължи --- допълнително раздадоха списък на кой съсед какво ще се прави и колко ще платят за това и съседите

после преди 2 години и половина (август 2012) всички апартаменти събрахме по 500 лв и парите се внесоха по сметка на министеството

януари 2013 година свалиха правителството и програмата я замразиха

есента на 2014 програмата я размразиха

преди нова година събраха по още 250 лв. от всеки апартамент за изследването на сградата

сега през февруари ще минат да изследват конструкцията на сградата

-----------------

за панелка от 90 м2 сметката ми излезе 2 500 лв. като аз плащам 25% от СРМ, а останалите 75% се поемат от държавата

при мен няма да се сменя дограмата защото съм я сменил по-рано

където е нужно ще се кърти и ще се заварява на ново

компрометираните връзки на панелите обикновенно са по фасадите на сградите което няма да пречи хората да си живеят в апартаментите

така или иначе в моя апартамент никой не живее от 9 години и в следващите 9 години няма никой да живее, ако не реша да го продам

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                      Много са ти малки буквите, .......

А

Коментар

• Ама ти все така държиш, че ще се направи това, което трябва да се свърши първо, а именно заварките. Та дори фирмата, посочена по-долу казва, че в 50 % от случаите поне, се налага отваряне, къртене, както искаме да го наречем. И тепърва си тестват апаратурата. Хора, допуснали блока им да е в във вида от линка - мислиш ли, че ще вадят пари да си оправят после жилищата? Казват ти - в немско за заварките са ги вадели от домовете. И пак държавата го е поемала. В предната програма проблемните не бяха допускани. И ние си мислим, че някои ще прави заварките, а и се надяваме, че друг ще го пусне у тях да кърти. Да, да, ама не.

Коментар

• ето вижте в какво състояние са блоковете и помислете дали само ще се залепи изолация

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
                            Имам седем въпроса, които ме притесняват, относно санирането във Варна!
                            Много са ти малки буквите, не се чете! Трябва да пишеш с по-големи букви, направи ги и цветни!
                            Ей това е буква, а не като твоите мравки!

А
                            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Имам седем въпроса, които ме притесняват, относно санирането във Варна!

http://novavarna.net/2015/02/02/%D0%...%D0%B5-%D0%BF/

Коментар

• Санирането – мисия невъзможна, която ще стане възможна в името на 1 млрд. лв.

Ако се съблюдават стриктно всички изисквания, едва ли ще има саниран панелен блок. Но държавата няма интерес да не похарчи парите

http://www.segabg.com/article.php?id...2JZ-U.facebook

Коментар

Working...
                                X