Честно пичове, не ви разбирам. От снимките разликата между преди и сега е очевидна. И сега сядате тука 3-4 човека и вместо да се изкефите, че грозотията е заприличала на нещо, почвате да редите "Абе тука фасадата не е напълно уеднаквена, как може да няма улук на цокъла, абе как може да сложат пощенски кутии на вратата ве, що не са оставили старите уютни дървеняци???". Държавата се мъчи да вкара лев да облагороди гетата, обаче българина не ще и не ще, ни така, ни иначе.... Ама щеше да пляска и да скача от кеф, ако тоз милярд го бяха изсипали в АЕЦ дето никой нищо добро нямаше да види от него...
Аз се кефя, че тия грозотии най-после ще вземат да ги оправят. Като влизам с кола в София откъм Калотина хем ме е срам от чужденците, хем ме е гнус да гледам панелните гета, в които живеят чистокръвни ..... българи...
Аз се кефя, че тия грозотии най-после ще вземат да ги оправят. Като влизам с кола в София откъм Калотина хем ме е срам от чужденците, хем ме е гнус да гледам панелните гета, в които живеят чистокръвни ..... българи...
Коментар