Първоначално изпратено от jamiemirror
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ! Гарсионерата ми ще си остане без ток и вода на акт 14!
Collapse
X
-
Добър въпрос на Анон. Интересно-банките още ли дават кредити само за акт 14? Май като няма фалит на физическо лице , продължават да набират КРЕДИТОПЛАЩАЧИ и не ги интересува има ли риск или не.
Съжелявам жената, ама това което мога да предложа е : Опитай се да го продадеш на половин цена поне на някой заблуден и предполагам вече си си направила необходимите изводи. Изчисти си кредитите и изчакай още 1-2 години преди да помислиш за жилище! Айде със здраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mariyana7Вие ме разбрахте. Просто пари няма и лелите са оправдание.
Документите са изрядни банката ги е проверила милион пъти, защото даде кредит на Акт 14 и гледаха със 17 очи всичко.
А лелите мрънкат, защото са алчни маймуни и искат да вземат още пари като са разбрали, че има вратичка заради грешката на Общината.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеMariana, suberete nekoi lev vsi4ki hora, i 6te vi posuvetvam da otidete pri nai-dobriq mediator v Izto4na Evropa. Toi 6te vi re6i problemite za nula vreme. Tel. za vruzka na li4en.
Izvinqvam se za latinicata, no sega putuvam za Iugoslaviq i pi6a ot black burito si i nemam kirlizaciq oste!
Коментар
-
Mariana, suberete nekoi lev vsi4ki hora, i 6te vi posuvetvam da otidete pri nai-dobriq mediator v Izto4na Evropa. Toi 6te vi re6i problemite za nula vreme. Tel. za vruzka na li4en.
Izvinqvam se za latinicata, no sega putuvam za Iugoslaviq i pi6a ot black burito si i nemam kirlizaciq oste!Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mariyana7Вие ме разбрахте. Просто пари няма и лелите са оправдание.
Документите са изрядни банката ги е проверила милион пъти, защото даде кредит на Акт 14 и гледаха със 17 очи всичко.
А лелите мрънкат, защото са алчни маймуни и искат да вземат още пари като са разбрали, че има вратичка заради грешката на Общината.
Хващам се за думата оправдание. Без да съм чел договорите, абсолютно съм сигурен, че там не се говори за никакви лелии никакви 20 м2.
Действителният аргумент, който се посочва като причина, доколкото разбрах от поста ти, е изтъкнатото от строителите възникване на форсмажорни обстоятелства.
Случаят НЕ МОЖЕ да се класифицира като форсмажор.
Отказвайте категорично поемането на такъв разговор.
Изпращайте официални писма с обратна разписка и настоявайте за изпълнение. Поискайте да ви представи документ от Търговската палата (такъв е редът) за възникване на форсмажор. Веднага ще запеят друга песен. Крайно изненадващо е, как полуграмотни дебили, каквито са маса от предприемачите, бързо научават сложната и "купешка" думичка, която "трябва" да им даде защита срещу собствените им безобразия и уродливостта и безхаберието на цялата ни действителност.
Ако започне увъртане и криене (а то неизбежно ще започне), увеличете натиска, след консултиране с юрист пратете нотариална покана.
Подобни действия не гарантират нищо. Разбрала си, че всичко е само търсене на оправдание, причините са други.
Навсякъде е пълно с недовършени строежи, някои от които ще си останат такива вечно.
Не мога да ти предложа нищо по-добро.
Дано имате и късмет.
Коментар
-
Спрях да чета такива теми, защото в много от случаите ставаше въпрос за тролене.
Там по-долу с черното се коментира , че бабите не давали 20м2 да минат комуникациите.
За това си има решение : прави се изкоп преди тяхното място - пуска се хоризонтална сонда - до 15-20 м няма проблем и се влиза в блока - две ревизии ф100 - 1000лв.
Прокарват се кабели и тръби за още толкова и за 2к захранването на блока е готово....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ballomed Разгледай мнениеАма сега като го послуша някой, после кой ще му е виновен? Ето сега, жената се е набутала, а той и разправя, не бой се, мани ги тия дето ти се подиграват, това са комплексари и лоши хора. Ти продай и ми се обади, пък аз за 2 години ще ти удвоя парите. И след две години някой пак, ще реве какво да прави след свършен факт. И пак ние ще сме лоши, че не даваме съвет как да си върне парите от добрия и състрадателен чичко, който винаги е готов да подаде ръка.
Защото ако се оплачеш за нещо и ти кажат, еми сам си си виновен, веднага това стават лоши хора, а явно добрия, казва, спокойно, дай ми 1000 лв. аз ще ти помогна, ти си прав, останалите са лоши. Аз съм плътно зад теб (и всички знаем какво следва когато някой застане плътно зад теб, по добре е да си носиш вазелин).
хахахахаха
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tiki Разгледай мнениеЗащо изобщо обръщате внимание на лудия гей-доктор Черкезов?
Защото ако се оплачеш за нещо и ти кажат, еми сам си си виновен, веднага това стават лоши хора, а явно добрия, казва, спокойно, дай ми 1000 лв. аз ще ти помогна, ти си прав, останалите са лоши. Аз съм плътно зад теб (и всички знаем какво следва когато някой застане плътно зад теб, по добре е да си носиш вазелин).Last edited by Ballomed; 19.08.2010, 14:20.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеМаряна заставам плътно до вас и зад вас, в този труден момент. Пак ти казвам, не си прави заключения за хората във България, заради 5-6 търтеи тук които те обвиняват. Те са ходещи сонанбули, понеже брокерите за които работят са фалирали или са пред фалит и те избиват комплекси.Скоро ще се разрашат проблемите ви, мислете положително. Има една книга тайната, купете си я и няма да съжелявате. Като си вземете парите, обадете ми се!
Значи в края на 2007, може да беше декември, в офиса ни влиза един клиент и преди да си тръгне, хвърля смело една визитка. Ама така я хвърли, все едно ни прави най-голяма услуга в живота и трябваше да му целуваме ръка (визитка на брокер на имоти). И пича ни вика "Момчета, искате ли да изкарате едни бързи 20 000 до 50 000 евра? Купувате сега на зелено, след една година като е завършено продавате.". Сега клиент е, та си замълчах, ама ако го бях послушал, кой щеше да ми е виновен сега?
1. Брокера който ме е излъгал.
2. Банката която ми е вдигнала вноската с 50%.
3. Държавата че не регулира банковия пазар
4. Строителя че не е довършил жилището, или не са му изрядни докумените
5. Аз че вноската по кредита ми надвишава 30% от дохода ми, че не съм прочел договора за кредит и договора с инвеститора, или дори и да съм ги прочел, съм се полакомил, за бързите пари.
??
Коментар
-
То за някои хора и някои уроци си трябва и поправителен))
Първоначално изпратено от Ballomed Разгледай мнениеАма никой не казва: Еххх как сгреших, не трябваше да подписвам договор с банката в който тя може едностранно да определя условията. Не трябваше да се лакомя, че ще искарам едни "лесни" 20к. Трябваше да платя 100 лева на читав адвокат да ми погледне договора. И т.н и т.н.
Ами на всеки другите са му виновни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ngombe Разгледай мнение+1
Обзалагам се, че точно липсата на кеш е причината за забавянето на строежа, лелите са само оправдание...
Така че дори и набуталите се да съберат пари за обезщетенията, сградата пак няма да бъде завършена.
И аз стискам палци да се уредят нещата, ама... голяма надежда не виждам. Познавам прекалено много хора, които са се набутали по подобен начин и стоят и чакат. И плащат кредитите за бъдещите си жилища. Докато им дойде време за внуци, може и да станат.
Ама никой не казва: Еххх как сгреших, не трябваше да подписвам договор с банката в който тя може едностранно да определя условията. Не трябваше да се лакомя, че ще искарам едни "лесни" 20к. Трябваше да платя 100 лева на читав адвокат да ми погледне договора. И т.н и т.н.
Ами на всеки другите са му виновни.
Коментар
Коментар