Първоначално изпратено от nradev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Обезщетение за недвижим имот
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от грифин Разгледай мнениеникак, дори не е доста...!!
приблизителната схема е:
1/3 от построеното - обезщетение на собствениците
1/3 от построеното - разходи
1/3 от построеното - печалба за инвеститора
1.6 дка
като ги застроиш на 50%, по 6 етажа, (минимум)
са 50тина апартамента х100м/кв.
и от тия 50 парчета, да се охарчиш само 4 броя за земята.......
и партерните - задължително са магазини, офиси.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениекъде го тоя стандарт. за младост 4 23% даже е доста
приблизителната схема е:
1/3 от построеното - обезщетение на собствениците
1/3 от построеното - разходи
1/3 от построеното - печалба за инвеститора
1.6 дка
като ги застроиш на 50%, по 6 етажа, (минимум)
са 50тина апартамента х100м/кв.
и от тия 50 парчета, да се охарчиш само 4 броя за земята.......
и партерните - задължително са магазини, офиси.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеПо стандарт процента е 25.Хванете адвокат за да ви изпипа договора.Проучете фирмата .Успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеНай-добрия вариант е да ти даде 4 вече построени апартамента по 100 м2.... ( и прехвърлянето от него.)
Не те интересува какво, кога и с какво ще строи.....
пп Ако стане, ще викнеш форума в една кръчма, за по една ракия с.....едно прасе мезе...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ahmak Dogan Разгледай мнениеАз искам крем Малеби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеНай-добрия вариант е ....
пп Ако стане, ще викнеш форума в една кръчма, за по една ракия с.....едно прасе мезе...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеДемографията в София е растяща в последните 130 години и не се забелязват тенденции за обръщането й. Факти, нищо повече
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%...BD.D0.B8.D0.B5
Ей ти да се образоваш. А, и мангалите не плащат ни наеми ни ипотеки, сещай се нататък....
Коментар
-
Първоначално изпратено от chervenuh Разгледай мнениеДостатъчна е статистиката за демографско развитие, както и броя сделки НИ. Наслушал съм се на безпочвен оптимизъм по темата, нагледах се после на срив - да не съм луд да връзвам на мазни приказки докато реално продажби на имоти липсват?
Терена щял да е готов хахахаха, особено като си има блато в него. Защото това е ефекта от зарязан изкоп.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеЗащо да загуби - тъкмо теренът ще е готов за следващ инвеститор с или без кавички? Ако си е оправил добре договора, единственото, което може да загуби, е време
А колкото и да им се иска на някои да са черногледи (аз самият също до голяма степен съм такъв), България, без значение на нашите желания, се възстановява напук на всички. Причината е елементрана - ние сме държава-членка на ЕС и сме като скачени съдове с тях - просто няма как да останем чак толкова много по-бедни. Да, няма да станем немци или французи, но съссигурност вървим (макар и доста бавно) напред. Доказателствата, ако не вярваш на статистиката, са във всеки мол, който се претъпква, в магистралите, по които се получват дивашки задръствания при 2,5 лв за литър бензин, по ресторантите, в които ти искат резарвация и т.н. Не всичко е чак толкова умряло, особено пък в София.
Терена щял да е готов хахахаха, особено като си има блато в него. Защото това е ефекта от зарязан изкоп.
Коментар
-
Първоначално изпратено от chervenuh Разгледай мнениеТова което може да загуби е изкоп в терена си примерно. Или дори по-зле - едни бетонни основи и после изтекло право на строеж
Какво съживяване, на БГ и рухна демографията ...
А колкото и да им се иска на някои да са черногледи (аз самият също до голяма степен съм такъв), България, без значение на нашите желания, се възстановява напук на всички. Причината е елементрана - ние сме държава-членка на ЕС и сме като скачени съдове с тях - просто няма как да останем чак толкова много по-бедни. Да, няма да станем немци или французи, но съссигурност вървим (макар и доста бавно) напред. Доказателствата, ако не вярваш на статистиката, са във всеки мол, който се претъпква, в магистралите, по които се получват дивашки задръствания при 2,5 лв за литър бензин, по ресторантите, в които ти искат резарвация и т.н. Не всичко е чак толкова умряло, особено пък в София.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеами не е точно така - в момента има някакво съживяване на точно този пазар (строителството). До нас започнаха 2 нови блока, а предишните 4 години само довършиха 1. Лично наблюдение. Вече дали ще му завършат неговият строеж или не - не знам и не се наемам да гадая. Има си договори, ако си е свършил достаъъчно добре работата с тях, най-малкото няма да загуби нищо, но всичко зависи от това, какво пише вътре, което аз няма как да знам
Какво съживяване, на БГ и рухна демографията ...
Коментар
Коментар