Ей, това за обикалянето на света ми допада, но мяма да сигнат 30 тупалки
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде да инвестирам?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от julian Разгледай мнениеЗдравейте!
Мина доста време от както съм писал тук, но ето че късмета ми се усмихна и реших да помоля за помощ. Моля ви дайте съвет къде бихте инвестирали 30,000 BGN Повечето ще се изсмеят че са малко пари но за мен са си доста добра сума, не казваите че бизнес идеите се продава а помагаите със съвети. Ще съм Ви благодарен
ако си млад -> инвестирай в образование
ако си се насочил към акции -> инвестирай в индекс - например http://www.bse-sofia.bg/?page=SOFIX
ако си се насочил към имот -> инвестирай в земя на добро място на която след време да развиеш бизнес
ако си падаш авантюрист -> то тогава обиколи света
ако ти се чук@т селски к.рви инвестирай в спортна кола
и т.н.
Коментар
-
Зависи
Първоначално изпратено от julian Разгледай мнениеЗдравейте!
Мина доста време от както съм писал тук, но ето че късмета ми се усмихна и реших да помоля за помощ. Моля ви дайте съвет къде бихте инвестирали 30,000 BGN Повечето ще се изсмеят че са малко пари но за мен са си доста добра сума, не казваите че бизнес идеите се продава а помагаите със съвети. Ще съм Ви благодарен
Щото, ако не, по-добре, сложи ги на депозит и не мрънкай, че лихвите били ниски.
Коментар
-
Първоначално изпратено от БатяМного е важен времевия хоризонт.
Долу изръчно съм казал - инвестираш и за 2-3 г. ги забравяш. После като ги погледнеш доходността ще е в трицифрен %
Иначе изброените превилигированите може в по-къс период да донесат по-добър доход, но обърне ли се веднъж сентимента и тръгне ли юруша, те ще изостанат доста.Разбира се - лично мнение, без препоръка. Ще се радвам да се окажеш прав.
Коментар
-
Re: Къде да инвестирам?
Първоначално изпратено от all_traderПървоначално изпратено от bertramПървоначално изпратено от all_traderПървоначално изпратено от julianЗдравейте!
Аз пък сега зарибих по скъпоценните камъни. ;-)Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertramПървоначално изпратено от all_traderПървоначално изпратено от julianЗдравейте!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertramПървоначално изпратено от all_traderПървоначално изпратено от julianЗдравейте!
Коментар
-
Първоначално изпратено от all_traderПървоначално изпратено от julianЗдравейте!
Мина доста време от както съм писал тук, но ето че късмета ми се усмихна и реших да помоля за помощ. Моля ви дайте съвет къде бихте инвестирали 30,000 BGN Повечето ще се изсмеят че са малко пари но за мен са си доста добра сума, не казваите че бизнес идеите се продава а помагаите със съвети. Ще съм Ви благодарентова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от julianЗдравейте!
Коментар
-
Първоначално изпратено от БатяМного е важен времевия хоризонт.
Долу изръчно съм казал - инвестираш и за 2-3 г. ги забравяш. После като ги погледнеш доходността ще е в трицифрен %
Иначе изброените превилигированите може в по-къс период да донесат по-добър доход, но обърне ли се веднъж сентимента и тръгне ли юруша, те ще изостанат доста.
тук всичко е с доходоносност в трицифрен % а банковите сметки са седемцифрени:-)Ако една книга не си заслужава да я прочетеш втори път, не си е заслувавало и първия прочит.
Коментар
-
Много е важен времевия хоризонт.
Иначе изброените превилигированите може в по-къс период да донесат по-добър доход, но обърне ли се веднъж сентимента и тръгне ли юруша, те ще изостанат доста.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertramкупи си привилигеровани на софия комерс 50%
привилигеровани енемона 20%
привилигеровани химимпорт 20%
10% за една добра почивка в египет зимата
не е препоръка а мнение
Да ме прощава Батя, ама цкб и еврохолд дивиденти не снасят, тогава... какво правим с главницата?! (както казваше някъде инсайдъра)
Коментар
Коментар