които продава производствено помещение или земя в(УПИ и ПУП) да ми пише на --> vasko7zara@gmail.com само сериозни предложения без лигавения !
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Цена на земя за фабрика
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеМАЛИИИИЙ, направо ме разби....
Точно си е за гаражно производство....
Ако имаш интерес да ти дам тел на фирма, дето ги поразбирва обработките......
Имал съм работа с тях и са супер по "железата"....
а и няма да прявя десетки хиляди бройки godishnoв Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ
Коментар
-
Първоначално изпратено от vabo_2008 Разгледай мнение5 метра височина мисля. нищо няма да лея ,а с ЦНЦ фреза.-->>
50$ е само материалите за стоманеното хале,носещата конструкция+ таван и стени и изолация
Точно си е за гаражно производство....
Ако имаш интерес да ти дам тел на фирма, дето ги поразбирва обработките......
Имал съм работа с тях и са супер по "железата"....
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеНа около 16-20 километра от отбивката за Пазарджик. Парцелът е на 4 километра от Пазарджик посока Пловдив по стария път. Виж колко е от отбивката на магистралата до града и добави 4 километра.в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеПроектиране, разрешения и надзор ли ...?
Какви детайли ще произвеждаш в "балон"...Ще лееш цилиндри на 3м височина ли ...?
Аз не разбирам....Може и да може.....
50$ е само материалите за стоманеното хале,носещата конструкция+ таван и стени и изолацияв Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ
Коментар
-
Първоначално изпратено от vabo_2008 Разгледай мнениеiskat mnogo pari, Vmomenta stomaneno hale shte mi izleshe 50$ /m2,zenata na stomanata na LME se srina 2008 -->1300$ sega 190$
Какви детайли ще произвеждаш в "балон"...Ще лееш цилиндри на 3м височина ли ...?
Аз не разбирам....Може и да може.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеКупи си някое фалирало предприятие и не се занимавай със строителство.....
iskat mnogo pari, Vmomenta stomaneno hale shte mi izleshe 50$ /m2,zenata na stomanata na LME se srina 2008 -->1300$ sega 190$в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ
Коментар
-
Първоначално изпратено от vabo_2008 Разгледай мнениеtoka sam shte si go proizvejdam ot solarni paneli.
Глупости, тези тема е менте
Коментар
-
Първоначално изпратено от vabo_2008 Разгледай мнениеna kolko km e ot magistrala Trakia ?He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеГосподине, ако се интересувате да правим Д.В., имам няколко парцела до главната улица в Попово и около него. Земята от нас, парите , труда и бизнес плана от вас.
Конкретно предложение можем да отправим само след преглед на Б.П.в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ
Коментар
-
Първоначално изпратено от briko Разгледай мнениеКолко декара трябва да е парцела, колко киловатчаса ток и дебит на вода ще е необходимо за производството ? Наличието на голям град наблизо има ли значение? До тук разбираме, че трябва да е близо до магистрала.в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ
Коментар
-
Господине, ако се интересувате да правим Д.В., имам няколко парцела до главната улица в Попово и около него. Земята от нас, парите , труда и бизнес плана от вас.
Конкретно предложение можем да отправим само след преглед на Б.П.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеПредлагам ти 50 декара на главен път Пазарджик - Пловдив, точно срещу Мото Пфое, на около 4 километра от Пазарджик. Наоколо вече застрояват главно с автосервизи и автокъщи. Цена 10 000 евро/декар. Недостатък е, че парцелът е на втора линия - между него и главния път има ивица около 30 метра, заета с малки парцелчета.в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ
Коментар
Коментар