IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Цена на земя за фабрика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• които продава производствено помещение или земя в(УПИ и ПУП) да ми пише на --> vasko7zara@gmail.com само сериозни предложения без лигавения !
    в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
      МАЛИИИИЙ, направо ме разби....
      Точно си е за гаражно производство....

Ако имаш интерес да ти дам тел на фирма, дето ги поразбирва обработките......
      Имал съм работа с тях и са супер по "железата"....
      защо да е гараgно .малко ли е 200 м2 хале 5 метра таван. и 4 ЦНЦ машини,

а и няма да прявя десетки хиляди бройки godishno
      в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ

Коментар

• Първоначално изпратено от vabo_2008 Разгледай мнение
        5 метра височина мисля. нищо няма да лея ,а с ЦНЦ фреза.-->>

50$ е само материалите за стоманеното хале,носещата конструкция+ таван и стени и изолация
        МАЛИИИИЙ, направо ме разби....
        Точно си е за гаражно производство....

Ако имаш интерес да ти дам тел на фирма, дето ги поразбирва обработките......
        Имал съм работа с тях и са супер по "железата"....

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
          На около 16-20 километра от отбивката за Пазарджик. Парцелът е на 4 километра от Пазарджик посока Пловдив по стария път. Виж колко е от отбивката на магистралата до града и добави 4 километра.
          отбивката за Пазарджик от магистрала Тракия ли.... не виждам на гоогле мапа на пътя от Пазарджик към Пловдив магазин на Форд

Коментар

Проектиране, разрешения и надзор ли ...?

Какви детайли ще произвеждаш в "балон"...Ще лееш цилиндри на 3м височина ли ...?
            Аз не разбирам....Може и да може.....
            5 метра височина мисля. нищо няма да лея ,а с ЦНЦ фреза.-->>

50$ е само материалите за стоманеното хале,носещата конструкция+ таван и стени и изолация

Коментар

iskat mnogo pari, Vmomenta stomaneno hale shte mi izleshe 50$ /m2,zenata na stomanata na LME se srina 2008 -->1300$ sega 190$
              Проектиране, разрешения и надзор ли ...?

Какви детайли ще произвеждаш в "балон"...Ще лееш цилиндри на 3м височина ли ...?
              Аз не разбирам....Може и да може.....

Коментар

Купи си някое фалирало предприятие и не се занимавай със строителство.....

iskat mnogo pari, Vmomenta stomaneno hale shte mi izleshe 50$ /m2,zenata na stomanata na LME se srina 2008 -->1300$ sega 190$

Коментар

• Купи си някое фалирало предприятие и не се занимавай със строителство.....

Коментар

toka sam shte si go proizvejdam ot solarni paneli.
                    Моля??? Производство ли ще проектирате и осъществявате или счетоводна кантора ?
                    Глупости, тези тема е менте

Коментар

na kolko km e ot magistrala Trakia ?
                      На около 16-20 километра от отбивката за Пазарджик. Парцелът е на 4 километра от Пазарджик посока Пловдив по стария път. Виж колко е от отбивката на магистралата до града и добави 4 километра.
                      He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                        Господине, ако се интересувате да правим Д.В., имам няколко парцела до главната улица в Попово и около него. Земята от нас, парите , труда и бизнес плана от вас.
                        Конкретно предложение можем да отправим само след преглед на Б.П.
                        krai Popovo nqma magistrala -ne stava...osven ako mi kajesh ima li Tovarna gara JP.I s kolko km/chas se dvijat tovarnite vlakove v BG che ne sum zapoznat

Коментар

• Първоначално изпратено от briko Разгледай мнение
                          Колко декара трябва да е парцела, колко киловатчаса ток и дебит на вода ще е необходимо за производството ? Наличието на голям град наблизо има ли значение? До тук разбираме, че трябва да е близо до магистрала.
                          toka sam shte si go proizvejdam ot solarni paneli.

Коментар

• Колко декара трябва да е парцела, колко киловатчаса ток и дебит на вода ще е необходимо за производството ? Наличието на голям град наблизо има ли значение? До тук разбираме, че трябва да е близо до магистрала.

Коментар

• Господине, ако се интересувате да правим Д.В., имам няколко парцела до главната улица в Попово и около него. Земята от нас, парите , труда и бизнес плана от вас.
                              Конкретно предложение можем да отправим само след преглед на Б.П.
                              Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                                Предлагам ти 50 декара на главен път Пазарджик - Пловдив, точно срещу Мото Пфое, на около 4 километра от Пазарджик. Наоколо вече застрояват главно с автосервизи и автокъщи. Цена 10 000 евро/декар. Недостатък е, че парцелът е на втора линия - между него и главния път има ивица около 30 метра, заета с малки парцелчета.
                                na kolko km e ot magistrala Trakia ?

Коментар

Working...
                                X