IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Време е да увеличим многократно данъците за всеки имот след основния!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
    Не ме разсмивай моля те
    Естествено,че ти и само ти си този който ще решаваш какво да правиш с парите си !
    Намесих се защото сме писали по този въпрос / с данъците/ многократно и се знае,че за всеки след основния данъка е 50-75 % по-висок.
    Не ме слагай в групата на възторжените от конфискацията на депозитите в Кипър.
    Бясна съм на ЕС за това.Колкото до мойте пари,те вече са извън банковата ни система,поради налудните идей на някой за национализация и конфискация.

Аз пуснах темата, защото ми омръзнаха хленченията за това, че строителния бранш и имотния пазар били умрели. И как да трябвало да се съживят - да се сложат данъци на депозитите, да се увеличат данъците на депозитите, да се стимулират и дъмпингират строителите и всякакви други начини, които всички трябва да ги плащама. Ама като стане дума да се увеличат данъците на неизползваемите имоти - вой до небесата от същата тази прослойка. Откъде накъде? Ако ще се раздвижва пазара на имоти и строителството - да се вдигнат данъците за неизползваеми имоти.
    Last edited by luboil; 17.03.2013, 15:06.

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
      Не е въпрос аз какво мисля, дали темата е интересна.
      Ти защо пишеш щом ти е безинтересна?
      Или тролстваш?

Кажи ми каква е разликата между това човек да избере как да използва собствените си спечелени пари - да са на депозит, да са в неупотребяван имот, да си купиш акции? Какъв си ти че да ми казваш как да си използвам моите пари? Или ти нямаш пари и гледаш в чуждата паница - това е най-вероятно.
      Не ме разсмивай моля те
      Естествено,че ти и само ти си този който ще решаваш какво да правиш с парите си !
      Намесих се защото сме писали по този въпрос / с данъците/ многократно и се знае,че за всеки след основния данъка е 50-75 % по-висок.
      Не ме слагай в групата на възторжените от конфискацията на депозитите в Кипър.
      Бясна съм на ЕС за това.Колкото до мойте пари,те вече са извън банковата ни система,поради налудните идей на някой за национализация и конфискация.

Коментар

• А аз си мислех,че само шпакловчика с кожичките е рядко тъп.Хората са казали (прост народ слаба държава)
        За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Бума в строителството беше с пари на заем умнико. Сега е време да се връщат заемите

Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
          Не е така бе Мастен! Парите на депозит са вредни за България, а докато имаше бум в строителството и пазара на НИ , всички бяхме добре не забравяй. Е , без разни безДОМни мариновци.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
            Ти сериозно си вярваш,че темата ти е интересна
            За всеки следващ имот,данъка е 50 % по-висок.В абсолютна стойност,никой не може да ти го каже,защото са различни цените.
            И какво от това като има много необитавани жилища ? Хората са решили,че не желаят да ги дават под наем или да ги продават и не са длъжни да го правят това.
            При това твоето предложение,нали се сещаш,че ще и за всички имоти по селата,включително и парцелите.
            Веднага ти казвам и какво ще се случи с повечето необитаеми жилища,ами всички роднини се пускат да живеят там на хартиика,става основно жилище за тях.
            Право на ползване за 1 год. и си готов.
            Не е въпрос аз какво мисля, дали темата е интересна.
            Ти защо пишеш щом ти е безинтересна?
            Или тролстваш?

Кажи ми каква е разликата между това човек да избере как да използва собствените си спечелени пари - да са на депозит, да са в неупотребяван имот, да си купиш акции? Какъв си ти че да ми казваш как да си използвам моите пари? Или ти нямаш пари и гледаш в чуждата паница - това е най-вероятно.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
              И данъкът да се кръсти "анти лендлордов"

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                да, твърдо да и отново ДА. И освен това трябва да се въведе данък върху земята - за да се намали раздробеността й, която убива цялото земеделие.
                П.С. Имам предостатъчно имоти, включително земя
                +1,

Коментар

• И данъкът да се кръсти "анти лендлордов"
                  Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                    Не е така бе Мастен! Парите на депозит са вредни за България, а докато имаше бум в строителството и пазара на НИ , всички бяхме добре не забравяй. Е , без разни безДОМни мариновци.
                    Не, ти си вреден за България. Като нямаш пари, значи парите на другите са вредни - ха ха ха.

Не, вредни за България са не депозитите, а неизползваните имоти.
                    За София са над 150000 жилища. Това е вредно. Не може да искаш да раздвижиш собствения си умрял пазар с чужди средства. Ако искаш да го раздвижиш - ще си платиш.

Коментар

Защо да е глупаво?
                      И с колко е по-висок данъкът за всеки имот след основния? Риторичен въпрос. Не в проценти, а в абсолютни стойности. Къде в Европа има толкова необитавани жилища? Ами няма, защото нямат сметка да ги държат необитавани.

Ти сериозно си вярваш,че темата ти е интересна
                      За всеки следващ имот,данъка е 50 % по-висок.В абсолютна стойност,никой не може да ти го каже,защото са различни цените.
                      И какво от това като има много необитавани жилища ? Хората са решили,че не желаят да ги дават под наем или да ги продават и не са длъжни да го правят това.
                      При това твоето предложение,нали се сещаш,че ще и за всички имоти по селата,включително и парцелите.
                      Веднага ти казвам и какво ще се случи с повечето необитаеми жилища,ами всички роднини се пускат да живеят там на хартиика,става основно жилище за тях.
                      Право на ползване за 1 год. и си готов.

Коментар

• да, твърдо да и отново ДА. И освен това трябва да се въведе данък върху земята - за да се намали раздробеността й, която убива цялото земеделие.
                        П.С. Имам предостатъчно имоти, включително земя
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Когато не ти изнася е глупава тема, защо ли?
                          Ама с чуждите пари да се разпореждаш си голям ербап.
                          Ама някой да посегне ръка да вземе от твойто - мале, мале, воййййййй....
                          Разбира се че има смисъл да се вдигне данъка за неизползваемите имоти - ще се раздвижи пазара. Всичко друго показва, че хич не те е еня за пазара....

Коментар

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
                            Кражби на депозити, национализации на имущество, нови високи данъци ?

Други милиционерски идей за днес ?

То само с преразпределение не става, трябва и някой да го създава.
                            Ми мен ми хрумва изграждане на поправителни лагери Белене Персин реконструкцията им и после ще им режем лентичките за тия дето се опъват на национализацията превъзпитание

Коментар

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
                              Кражби на депозити, национализации на имущество, нови високи данъци ?

Други милиционерски идей за днес ?

То само с преразпределение не става, трябва и някой да го създава.
                              Парите са дълг, няма естествени пари!

- вече са раздадени и се връщат с лихва

Капана е щракнат, връщане назад няма... сега ще таковат на почивки всички използвайки принципа разделяй, противопоставяй и владей!

Трябва мноооооооого акъл за да се измъкнеш от това... но ...
                              Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                                Ами питай Люба Мазния защо пуска такива глупави теми?
                                Кому пречат необитаемите? Нали си плащат данъка хората дори без да ги ползват. Аз на два неизползваеми даже плащам такса смет. Е после като влезе наемател кат Кауньо му ги прехващам де
                                Когато не ти изнася е глупава тема, защо ли?
                                Ама с чуждите пари да се разпореждаш си голям ербап.
                                Ама някой да посегне ръка да вземе от твойто - мале, мале, воййййййй....
                                Разбира се че има смисъл да се вдигне данъка за неизползваемите имоти - ще се раздвижи пазара. Всичко друго показва, че хич не те е еня за пазара....

Коментар

Working...
                                X