IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Време е да увеличим многократно данъците за всеки имот след основния!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    Нищо няма да увеличат бре. Управляващите дигат кръвно като чуят думата БУНТ !!!
    А пък Зелка31 вдига кръвно като чуе за повишаване на данъците на имотите

Тъй е, и управниците и зелката трябва да се поддържат с високо кръвно...

Коментар

• Първоначално изпратено от Inform Разгледай мнение
      През 2012г. приходите в консолидирания държавен бюджет на България:
      1)
      - общо от ДДС и акцизи бяха 11,199.7 млн. лв. или почти 11.2 МИЛИАРДА лв.
      2)
      - от данък върху доходите на физическите лица бяха 2,282.2 млн. лв. или по-малко от 2.3 МИЛИАРДА лв.

Интересно ще е с колко ще се повишат приходите от данъка върху доходите на физическите лица в случай, че се премахне плоския данък...

http://www.minfin.bg/bg/statistics
      Нищо няма да увеличат бре. Управляващите дигат кръвно като чуят думата БУНТ !!!
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
        Неизбежно е.Ще вдигнат и ДОД а вероятно и ДДС след година - година и половина максимум.Няма друг начин да вдигнат заплатите, пенсиите, детските и т.н.,както искат.

През 2012г. приходите в консолидирания държавен бюджет на България:
        1)
        - общо от ДДС и акцизи бяха 11,199.7 млн. лв. или почти 11.2 МИЛИАРДА лв.
        2)
        - от данък върху доходите на физическите лица бяха 2,282.2 млн. лв. или по-малко от 2.3 МИЛИАРДА лв.

Интересно ще е с колко ще се повишат приходите от данъка върху доходите на физическите лица в случай, че се премахне плоския данък...

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
          Не МЪ , не говоря за промилите като изчисляване на данъка, а за %-та от общата сума на събраното спрямо БВП. Демагога е дал числото за САЩ, но за България го сравнява с други приходи. Истински демагог!
          Ахъъъ, разбрах тЪ.
          И не ми пиши на "Мъ"!
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
            Нещо се шегуваш, струва ми се!?Защото аз доколкото съм запозната данък сгради не е в проценти.
            Не МЪ , не говоря за промилите като изчисляване на данъка, а за %-та от общата сума на събраното спрямо БВП. Демагога е дал числото за САЩ, но за България го сравнява с други приходи. Истински демагог!

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
              Демагог, кажи колко процента е данък сгради?
              Нещо се шегуваш, струва ми се!?Защото аз доколкото съм запозната данък сгради не е в проценти.
              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                Е значи няма начин
                Като няма начин и БУНТА е начин
                tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                  Има начин. Ако спрат да крадат ще има пари !!!
                  Е значи няма начин
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Има начин. Ако спрат да крадат ще има пари !!!
                    tnm

Коментар

• Неизбежно е.Ще вдигнат и ДОД а вероятно и ДДС след година - година и половина максимум.Няма друг начин да вдигнат заплатите, пенсиите, детските и т.н.,както искат.
                      Life won't wait for you.

Коментар

• Време е да дигаме БУНТ
                        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Inform Разгледай мнение
                          Приходи от данък сгради в САЩ през 2012г.:
                          - над 474 МИЛИАРДА долара или над 3% от БВП

През 2012г. БВП на България е над 77.5 МИЛИАРДА лв. или 3% се равняват на над 2.3 МИЛИАРДА лв. Така, че щом бюджетниците желаят по-високи заплати ще е необходимо шоково повишаване на данък сгради.

За сравнение приходите от данък върху доходите на физически лица през 2012г. беше по-малко от 2.3 МИЛИАРДА лв.

http://www.census.gov/govs/qtax/
                          Демагог, кажи колко процента е данък сгради?

Коментар

• Приходи от данък сгради в САЩ през 2012г.:
                            - над 474 МИЛИАРДА долара или над 3% от БВП

През 2012г. БВП на България е над 77.5 МИЛИАРДА лв. или 3% се равняват на над 2.3 МИЛИАРДА лв. Така, че щом бюджетниците желаят по-високи заплати ще е необходимо шоково повишаване на данък сгради.

За сравнение приходите от данък върху доходите на физически лица през 2012г. беше по-малко от 2.3 МИЛИАРДА лв.

http://www.census.gov/govs/qtax/

Коментар

• Първоначално изпратено от nide Разгледай мнение
                              Един доклад на Boston Consulting Group от септември 2011, който си заслужава да се прочете! Свързан е както с финансовите активи, така и с недвижимите имоти - 2 много актуални теми от днес!

BCG - Back to Mesopotamia

BTW: на българския казан в ада пазач не му трябва! ... Защо ли?!
                              +1

сутринта пуснах линк към същия доклад в първата тема за кипърските депозити, но модераторите изтриха темата много бързо и много малко хора я видяха
                              "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• Един доклад на Boston Consulting Group от септември 2011, който си заслужава да се прочете! Свързан е както с финансовите активи, така и с недвижимите имоти - 2 много актуални теми от днес!

BCG - Back to Mesopotamia

BTW: на българския казан в ада пазач не му трябва! ... Защо ли?!

Коментар

Working...
                                X