Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ниви - цени - 2013
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Optic Разгледай мнениеЕ това е до 7500 евро общо. Оня ми говори за 150 000 лв...
Не мога да кажа по коя програма или схема са цитираните плащания от 150 000 лв.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеПо de minimis са 180 лв/дка за закупуване на семена и торове. Директните плащания са 26 лв/дка. За агроплащанията е различно - в зависимост от начина, който си правиш обработките, оставянето на синори .... Има доплащане за биологично земеделие. Там не съм в час"Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zeifod Разгледай мнениеРайон?
Аз се занимавам с други земеделски култури - район Добруджа.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеПо de minimis са 180 лв/дка за закупуване на семена и торове. Директните плащания са 26 лв/дка. За агроплащанията е различно - в зависимост от начина, който си правиш обработките, оставянето на синори .... Има доплащане за биологично земеделие. Там не съм в час
Коментар
-
Първоначално изпратено от Optic Разгледай мнениеПо коя програма са тези субсидии?
По de minimis са 180 лв/дка за закупуване на семена и торове. Директните плащания са 26 лв/дка. За агроплащанията е различно - в зависимост от начина, който си правиш обработките, оставянето на синори .... Има доплащане за биологично земеделие. Там не съм в часПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Optic Разгледай мнениеПо коя програма са тези субсидии?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеТц, за стопанство 500 дка по 300 кинта = 150 к."Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Коментар
-
Първоначално изпратено от Optic Разгледай мнениеза стопанства по 3 декара и половина?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеПроизводителите на картофи тази пролет взеха по близо 300 лева на декар субсидии!"Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Коментар
-
Първоначално изпратено от e500 Разгледай мнениеНе е логично да се купи земя за 750лв/дка и рентата да ти е 28лв. например. Ако прихода се запази на същите нива нормално е след 1-2 години много хора да започват да излизат от този бизнес."Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Коментар
-
"Очакванията" са за ......
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеЩе поживеем, ще видим
[URL="http://borsi.dir.bg/_wm/library/item.php?did=546964&df=8&dflid=3"]Очакват ни поне 5 години спад в цените на земеделски земи[/URL] http://borsi.dir.bg/_wm/library/item...4&df=8&dflid=3
Има една много проста формула -- който Дълго време Очаква - НЕ Дочаква
на "Тези" им омръзна да "Очакват " това , което ни казаха да очакваме
едва ли ще оцелее линка - но заглавието е :
Банките в България 2013 г. - а сега накъде
http://profit.bg/news/Bankite-v-Bulg...id-103857.html
Аз знам какво да "очаквам" ........скоро Всички очакващи ще спрат да "очакват"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеСпоред мен нивите само ще растат, защото населението се увеличава, както и потребностите от чиста и качествена земя.
То и потребностите за "чисти акции" са големи ама няма много такива
Коментар
Коментар