IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ниви - цени - 2013

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
    Аз знам за заплащането по тази схема. По нея получавам субсидии да пчелните си семейства.
    Не мога да кажа по коя програма или схема са цитираните плащания от 150 000 лв.
    Имали въобще такива субсидии от 150 000?
    Метални Решетки Метални Решетки Цени

Коментар

• Първоначално изпратено от Optic Разгледай мнение
      Е това е до 7500 евро общо. Оня ми говори за 150 000 лв...
      Аз знам за заплащането по тази схема. По нея получавам субсидии да пчелните си семейства.
      Не мога да кажа по коя програма или схема са цитираните плащания от 150 000 лв.
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

По de minimis са 180 лв/дка за закупуване на семена и торове. Директните плащания са 26 лв/дка. За агроплащанията е различно - в зависимост от начина, който си правиш обработките, оставянето на синори .... Има доплащане за биологично земеделие. Там не съм в час
        Е това е до 7500 евро общо. Оня ми говори за 150 000 лв...
        "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• Първоначално изпратено от Zeifod Разгледай мнение
          Район?
          Не аз - кумът ми. Живее в с. Момчиловци, на няколко километра от Смолян.
          Аз се занимавам с други земеделски култури - район Добруджа.
          Мечо

Коментар

По de minimis са 180 лв/дка за закупуване на семена и торове. Директните плащания са 26 лв/дка. За агроплащанията е различно - в зависимост от начина, който си правиш обработките, оставянето на синори .... Има доплащане за биологично земеделие. Там не съм в час
            Район?

Коментар

По коя програма са тези субсидии?

Мечо

Коментар

По няколко, общо 300 кинта.

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                  Тц, за стопанство 500 дка по 300 кинта = 150 к.
                  "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

за стопанства по 3 декара и половина?
                    Тц, за стопанство 500 дка по 300 кинта = 150 к.

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                      Производителите на картофи тази пролет взеха по близо 300 лева на декар субсидии!
                      за стопанства по 3 декара и половина?

Коментар

• Производителите на картофи тази пролет взеха по близо 300 лева на декар субсидии!

Коментар

• Първоначално изпратено от e500 Разгледай мнение
                          Не е логично да се купи земя за 750лв/дка и рентата да ти е 28лв. например. Ако прихода се запази на същите нива нормално е след 1-2 години много хора да започват да излизат от този бизнес.
                          Ако намалят субсидиите, и тези 28 лв ще са много.

Коментар

• "Очакванията" са за ......

Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                            Ще поживеем, ще видим

[URL="http://borsi.dir.bg/_wm/library/item.php?did=546964&df=8&dflid=3"]Очакват ни поне 5 години спад в цените на земеделски земи[/URL] http://borsi.dir.bg/_wm/library/item...4&df=8&dflid=3

Който не е Купил Земя през 2010 / 2011 - има да "Очакваа"

Има една много проста формула -- който Дълго време Очаква - НЕ Дочаква

на "Тези" им омръзна да "Очакват " това , което ни казаха да очакваме
                            едва ли ще оцелее линка - но заглавието е :
                            Банките в България 2013 г. - а сега накъде
                            http://profit.bg/news/Bankite-v-Bulg...id-103857.html

Аз знам какво да "очаквам" ........скоро Всички очакващи ще спрат да "очакват"

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                              Според мен нивите само ще растат, защото населението се увеличава, както и потребностите от чиста и качествена земя.
                              Е как не! Особено населението на България ударно се увеличава
                              То и потребностите за "чисти акции" са големи ама няма много такива

Коментар

• Не е логично да се купи земя за 750лв/дка и рентата да ти е 28лв. например. Ако прихода се запази на същите нива нормално е след 1-2 години много хора да започват да излизат от този бизнес.

Коментар

Working...
                                X