If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Противно на очакванията, че заради политическата нестабилност много продавачи ще излязат на пазара, включително и такива, искащи да продават „панически“, офертните цени на имотите в София като цяло бележат ръст през последния месец. http://viaranews.com/2013/02/28/%D0%...-%D0%BD%D0%B0/
Разбирам,че искаш да се заяждаш,но не ме интересува.Сравняваш цената на НИ със заплатата и курса на долара ?! Писна ми да обяснявам,че при заплатите които са в БГ,хората които разчитат на заплата не са играчи на пазара на НИ,не са били и няма да бъдат,освен за панели в крайни квартали с непосилни заеми.
Казваш ми,че лъжа,добре не ти се вярва,няма и да те карам да вярваш,което с нищо не променя факта.Колкото до Изток и твойте твърдения,това показва само,че изобщо не знаеш нищо за квартала.
Хубав имот се купува с пари,не с мантри,бабите от Банско,дори и те го знаят това.
В момента всичко или почети всичко което е що годе добро е изтеглено от пазара и нито аз,нито който и де е от пишещите тук можем да променим това.Поради тази причина казвам,че в момента е "спящ" пазар,това е и причината да го сравнявам с 1997-2002 г.
...........
ако всички и всичко се определяше от Купувача -щяхме да караме бензин по 1 лв/л.......но НЕ караме
Всеки опит за опониране на МОНОПОЛИТЕ е кауза пердутта ........най-малкото в БГ
не чакай от умрял писмо - по-добре купувай.......че влакът е бърз
.................
Прогнозите бяха,че всичко ще стане без пари..........но само Мечтите са без пари , другото е Скъпо
Не злобея, само констатирам и се учудвам защо хората не виждат изход въпреки всичко. Тук е същото , наумили са си че трябва пазара да се съобрази с тяхната цена и си вярват! После идва фрустрацията, въжето........
Неведоми са пътищата господни.Живей с мярка,амиго .Крайностите като алчност,ревност и т.н..водят го горенаписаното.
Кейсов не злобей с чуждото нещастие,да не те настигне и теб.
Не злобея, само констатирам и се учудвам защо хората не виждат изход въпреки всичко. Тук е същото , наумили са си че трябва пазара да се съобрази с тяхната цена и си вярват! После идва фрустрацията, въжето........
Коментар