Купува се на дъно. Лорда си мисли, че дъното е на 6 и 30, ама може да се окаже на 3 и 15.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
2012 година – прогнозите, които не се сбъднаха
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеЕ, кога трябва да се купува недвижим имот, когато цената е 6 и тридесет или когато е 12.00?
Коментар
-
Първоначално изпратено от van05 Разгледай мнениеМи ша та гонят като нема купувачи и цените отиват 6 и тридесет.
И те като брокита гонят последните шаранчета (без да се засягаш).
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеГонят ме ЧСИ-та ама да купувам
И те като брокита гонят последните шаранчета (без да се засягаш).
Коментар
-
Първоначално изпратено от van05 Разгледай мнениеЛорделов не е нужно да крещиш.Упокои се ,изплащай си ипотеките може и да не подгони ЧСИ.Релакс, амиго.
Коментар
-
хахаха, несбъдльовци!!!
Противно на очакванията, че заради политическата нестабилност много продавачи ще излязат на пазара, включително и такива, искащи да продават „панически“, офертните цени на имотите в София като цяло бележат ръст през последния месец.
http://viaranews.com/2013/02/28/%D0%...-%D0%BD%D0%B0/
Коментар
-
Имотите НЕ зависят от заплатите..а от МОНОПОЛИТЕ
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнениеРазбирам,че искаш да се заяждаш,но не ме интересува.Сравняваш цената на НИ със заплатата и курса на долара ?!
Писна ми да обяснявам,че при заплатите които са в БГ,хората които разчитат на заплата не са играчи на пазара на НИ,не са били и няма да бъдат,освен за панели в крайни квартали с непосилни заеми.
Казваш ми,че лъжа,добре не ти се вярва,няма и да те карам да вярваш,което с нищо не променя факта.Колкото до Изток и твойте твърдения,това показва само,че изобщо не знаеш нищо за квартала.
Хубав имот се купува с пари,не с мантри,бабите от Банско,дори и те го знаят това.
В момента всичко или почети всичко което е що годе добро е изтеглено от пазара и нито аз,нито който и де е от пишещите тук можем да променим това.Поради тази причина казвам,че в момента е "спящ" пазар,това е и причината да го сравнявам с 1997-2002 г.
ако всички и всичко се определяше от Купувача -щяхме да караме бензин по 1 лв/л.......но НЕ караме
Всеки опит за опониране на МОНОПОЛИТЕ е кауза пердутта ........най-малкото в БГ
не чакай от умрял писмо - по-добре купувай.......че влакът е бърз
.................
Прогнозите бяха,че всичко ще стане без пари..........но само Мечтите са без пари , другото е Скъпо
Коментар
-
Ако някой сривльо-купувач има късмета да е сопотски оръжейник, щедрият Радомир дарява жилища за нуждаещи се
http://paper.standartnews.com/bg/art...article=445410
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеНе злобея, само констатирам и се учудвам защо хората не виждат изход въпреки всичко. Тук е същото , наумили са си че трябва пазара да се съобрази с тяхната цена и си вярват! После идва фрустрацията, въжето........
Коментар
-
Първоначално изпратено от van05 Разгледай мнениеКейсов не злобей с чуждото нещастие,да не те настигне и теб.
Коментар
-
Първоначално изпратено от stefi Разгледай мнениеПоговорките трябва да се знаят и спазват - Реципрочни са
чакал ли си да падне нечия глава - чака те същото
Коментар
-
ето Тук си права , мойто момиче
Първоначално изпратено от vanya 05 Разгледай мнение"Не кОпай друг гроб че сам ще се гътнеш в него"-народна поговорка. Ваня V
чакал ли си да падне нечия глава - чака те същото
Коментар
Коментар