IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Данъчните обещават масови проверки при брокерите на имоти

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • А така - Бой по кулаците! Да живей социализъма и брата чиновник и той бонус иска и той море в Гърция ще и ски зимата.

    По 7000 лв. бонуси си раздали в Комисията за дискриминация http://www.pik.bg/kzd-vrashtat-bonus...ishto-neredno/ Заплатите там са по 3000-3500 та тия бонуси наистина не са кой знае колко, ако обаче мръсните частници не си платят, с какво ще си облекат дечицата защитничките на мангалите???

    Това е и същата комисия която в доклад нарече Левски "нарушител на реда" и същата тази, която искаше да вади Ботев от учебниците..
    Last edited by Jay Gould; 28.11.2012, 10:49.
    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

    Коментар


    • Данъчните обещават масови проверки при брокерите на имоти

      "Данъчните обещават масови проверки при брокерите на имоти" - Това е заглавието на статия, на която се натъкнах случайно днес. Стана ми интересно как може, макар и за 4г. брокерите при покупка и продажба на имоти да са укрили толкова много пари - 700млн. лева. Като се замисля как няма да ги укрият като взимат комисионна от продавача и от купувача, а кои знае изобщо каква ли сумичка декларират.... Този процес със сигурност ще продължи, защото всеки човек се бори за хляба си, а те са повече от гладни, защото не спират да притесняват хората като мен решили да продават имота си без посредник и видиш ли едва ли не хора като мен ги лишават от хляба им.... Точно поради тази причина и поради ред други предпочитам да си спестя техните услуги и за напред, макар да знам, че продажбата или покупката на имоти отнема време. Живеем в съвременен свят подчинен да Интернет, в който има разнообразие от вариант да обявиш имотите си за продан, без да се нуждаеш от услугите на брокери.
      Извинявам се ако думите звучат хапливо относно брокерите, но укритата сума пари ме изненада неприятно... И все пак на този свят работа и място под слънцето има за всеки така, че брокерите няма да останат без работа, но поне се надявам голяма част от тях да бъдат честни и коректни към клиентите си, защото аз лично, както и мой приятели не са попадали на такива, което не означава, че няма чесни посредници между тях.... В статията става дума и за други проблемни сектори, в които също се укриват средства и това са строителството и търговията със зърно, а предстоят проверки и в хотилиерския бизнес.

      http://www.investor.bg/novini/122/a/...-imoti,143367/
    Working...
    X