IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пазарът на жилища в България върви по пътя на възстановяването

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
    Вестник Стандарт си е официален ежедневник, не жълт вестник както ти се иска. Лошите кредити намаляват! Заплатите растат. Всичко това е факт! Къде си тръгнал тогав????????????????????????????
    Лорде аз се занимавам със статистически анализи от 15 години.
    И всички ежедневници са жълти с изключение може би на дневник.
    И в БГ телевизиите новините са жълти - само им гледай и чети заглавията - 80% са граматически неправилни, тотално несъответстващи после на съдържанието което е на ученическо ниво (5-6 клас). Всички са тоз убили, такива малоумници излезли на протести, тоз ма излъга, оня ма ограби, "бащицата" преряза лентичка - това е ЖЪЛТА НОВИНА. Нищо важно няма в нея за развитието на обществото и страната.
    За лошите кредити - изобщо не намаляват, отчитат по малко банките щото другите са ги отписали тотално. И кво намаление от 24% станали 23% при нормална стойност 3-4%.
    За заплатите - 50+% се осигуряват на минимален праг - вдигнат го с 10% с колко мислиш ще се вдигне "осигурителната" заплата, която отчита статистиката?
    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• не търсете евтини имоти и не търсете..........

http://www.dnes.bg/za-da-se-razbiram...ansport.180157

Коментар

• Всичко расте

Първоначално изпратено от van05 Разгледай мнение
        Растат цени .... на бензин,ел.енергия,храна,данъци ,застраховки,мед.обслужване.Защо никой не се радва на този Ъп.Вечният растеж толкова желан от икономисти води до изяждане и из***си**не на ресурсите на цялата планета.Всичко това е обречено на тотален крах.Въпрос на време.Вечен растеж може да има само ако се разчупи затворената система (ресурсите на Земята) и започне да се колонизират близките на Земята планети.Звучи футуристично но е
        само активният човешки живот Намалява
        живот в панел ли ?!?!
        е**ати живота ............... като животът от заплата до заплата........

винаги искаш повече и винаги получаваш заслуженото

Коментар

• Първоначално изпратено от van05 Разгледай мнение
          Растат цени .... на бензин,ел.енергия,храна,данъци ,застраховки,мед.обслужване.Защо никой не се радва на този Ъп.Вечният растеж толкова желан от икономисти води до изяждане и из***си**не на ресурсите на цялата планета.Всичко това е обречено на тотален крах.Въпрос на време.Вечен растеж може да има само ако се разчупи затворената система (ресурсите на Земята) и започне да се колонизират близките на Земята планети.Звучи футуристично но е
          Аааа на цените на застраховките си остават същите, даже по някои полици цените намаляват.

Коментар

• Растат цени .... на бензин,ел.енергия,храна,данъци ,застраховки,мед.обслужване.Защо никой не се радва на този Ъп.Вечният растеж толкова желан от икономисти води до изяждане и из***си**не на ресурсите на цялата планета.Всичко това е обречено на тотален крах.Въпрос на време.Вечен растеж може да има само ако се разчупи затворената система (ресурсите на Земята) и започне да се колонизират близките на Земята планети.Звучи футуристично но е

Коментар

• много лош матрЯл

Първоначално изпратено от ale1 Разгледай мнение
              Лорде ,
              пресният новониковец е от онези опиянени от Телевизора субекти , които щели да спечелят от Кризата

Лошото е , че е проспал старта.

2010 - около 22 000 сделки с имоти
              2011 - около 18 000 сделки с имоти
              2012 - около 16400 сделки с имоти
              ---------------
              а той се "събужда" през 2013 за да печели

Жокер за певците от Хора на "затраточниците"(рус*) -

през 2010 се купуваше Най-Евтино - Най-добрите имоти ( почти Изкупиха читавото на 50 - 60 % от цената )
              през 2011 се включиха по-страхливите .......и те поспечелиха (от това,което Остана на Пазара)
              през 2012 се включиха най-страхливите... те бяха почти на кантар (Тези събраха трохите)
              -------------
              2013 остана за Смелите , които Слушаха такива като Нуриел Рубини - да чакат

а самият Нуриел Рубини купува през зимата на 2010 ....
              http://www.investor.bg/novini/122/a/...nhatyn,111168/
              --------
              както би казал Класикъ: "Лош човешки матрял"
              ----------
              Личи си, щом даже не се усещат, че мирише на РЪСТ отвсякъде! Колко голям залупеняк трЕбе да си за да не вденеш, че ти готвят нова балтия?

Коментар

• Грешиш Лорде

Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                ЕЕ, ГРИИЙНХОРНЕ, магазин в центъра на Пазарджик си е добра инвестиция, до момента докато не се кръстиш монете инвестор. Тогава лъсваш като чекия на мокър песък
                Няма да ти помогнат нито кадри от Ирак, нито от Косово.
                Лорде ,
                пресният новониковец е от онези опиянени от Телевизора субекти , които щели да спечелят от Кризата

Лошото е , че е проспал старта.

2010 - около 22 000 сделки с имоти
                2011 - около 18 000 сделки с имоти
                2012 - около 16400 сделки с имоти
                ---------------
                а той се "събужда" през 2013 за да печели

Жокер за певците от Хора на "затраточниците"(рус*) -

през 2010 се купуваше Най-Евтино - Най-добрите имоти ( почти Изкупиха читавото на 50 - 60 % от цената )
                през 2011 се включиха по-страхливите .......и те поспечелиха (от това,което Остана на Пазара)
                през 2012 се включиха най-страхливите... те бяха почти на кантар (Тези събраха трохите)
                -------------
                2013 остана за Смелите , които Слушаха такива като Нуриел Рубини - да чакат

а самият Нуриел Рубини купува през зимата на 2010 ....
                http://www.investor.bg/novini/122/a/...nhatyn,111168/
                --------
                както би казал Класикъ: "Лош човешки матрял"
                ----------
                Last edited by ale1; 12.02.2013, 06:05.

Коментар

• инвестирал в една монета

Първоначално изпратено от Coininvest Разгледай мнение
                  Какво да ме е яд бе, смешко, не се пръй на старо куче, че твоя апартамент е сигурно колкото тоалетните на единия ми магазин в центъра. Ако ти кажа кой е, сопола ще ти виси половин час над клавиатурата.
                  Поскъпват ти мозъчните клетки на тебе, че не са останали много. Вече им се вдига цената на пазара, така пише в един вестник. Пхахах
                  ЕЕ, ГРИИЙНХОРНЕ, магазин в центъра на Пазарджик си е добра инвестиция, до момента докато не се кръстиш монете инвестор. Тогава лъсваш като чекия на мокър песък
                  Няма да ти помогнат нито кадри от Ирак, нито от Косово.

Коментар

• Растат ли имотките растат ли.Даже през ноща се чува растежа.

Коментар

Абе вчерашен, разбрах, че си продал преди 3 години, и сега те е много яд, че поскъпват!
                      Ти си класическия случай на преевано камилче. Ами кофти тръпка е да знаеш , че си могъл де вземеш 3-йно ама понеже си пълен балък , не си успял. Е , аз ли да те утешавам НЕ удзадача?!
                      Какво да ме е яд бе, смешко, не се пръй на старо куче, че твоя апартамент е сигурно колкото тоалетните на единия ми магазин в центъра. Ако ти кажа кой е, сопола ще ти виси половин час над клавиатурата.
                      Поскъпват ти мозъчните клетки на тебе, че не са останали много. Вече им се вдига цената на пазара, така пише в един вестник. Пхахах

Коментар

• Хаха, вчерашен участник в нищото!

Първоначално изпратено от Coininvest Разгледай мнение
                        Бе, момче, като мине Фидосова покрай мен и оная ми работа отбележи някакъв "ръст", тогава чакай ръст на имотите. Заплатите растяли. Ти изобщо чуваш ли се какво говориш - даваш някакви зорлем изровени поръчкови статийки, четеш и гледаш какво казват брокери НИ (които имат интерес САМО от повече продажби), и се залъгваш, че си направил добра инвестиция. Ама не си.
                        Нали ти казах що - щото си ограничен. Аз имам в 5 вида бизнес вкарани пари, а 2009-та приключих с имотите. Защото видях какво става в Испания, Ирландия и т. н. Сега там ближат рани такива пишман "бизнесмени" като теб и си скубят косите, скоро и ти ще правиш същото.
                        Щото си много умен, кат та гледам.
                        Абе вчерашен, разбрах, че си продал преди 3 години, и сега те е много яд, че поскъпват!
                        Ти си класическия случай на преевано камилче. Ами кофти тръпка е да знаеш , че си могъл де вземеш 3-йно ама понеже си пълен балък , не си успял. Е , аз ли да те утешавам НЕ удзадача?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Coininvest Разгледай мнение
                          Бе, момче, като мине Фидосова покрай мен и оная ми работа отбележи някакъв "ръст", тогава чакай ръст на имотите. Заплатите растяли. Ти изобщо чуваш ли се какво говориш - даваш някакви зорлем изровени поръчкови статийки, четеш и гледаш какво казват брокери НИ (които имат интерес САМО от повече продажби), и се залъгваш, че си направил добра инвестиция. Ама не си.
                          Нали ти казах що - щото си ограничен. Аз имам в 5 вида бизнес вкарани пари, а 2009-та приключих с имотите. Защото видях какво става в Испания, Ирландия и т. н. Сега там ближат рани такива пишман "бизнесмени" като теб и си скубят косите, скоро и ти ще правиш същото.
                          Не моа да разбера оти се напиняш.Лорда не е никакъв инвеститор в имоти.Той има един наследствен и жена му има.И те така.Във форума просто се шегува.И понеже единия му е излишен чака цените да се вдигнат да вземе добри пари и да си оправи живота.Единствената му грешка е че смята за възможно чрез неуморно денонощно писане по форуми да вдигне цените.

Коментар

Вестник Стандарт си е официален ежедневник, не жълт вестник както ти се иска. Лошите кредити намаляват! Заплатите растат. Всичко това е факт! Къде си тръгнал тогав????????????????????????????

Коментар

• жълти вестници ли?!?!!!??!

Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
                              Извинявай лорде ама ти на жълтите ли вестници вярваш? (така наречените от теб централни ежедневници)
                              Важна е сухата статистика - ръст на БВП, ръст на парите в обръщение, ръст на заплатите/заетостта, ръст на инвестициите, ръст на отпуснатите кредити, ръст/намаление на лошите кредити ...
                              НИТО ЕДИН ОТ ТЕЗИ ПОКАЗАТЕЛИ не е в състояние на ръст (0,5-1% е в рамките на статистическата грешка) водещо до вдигане цените на имотите.
                              Да не говорим че 1/2 са в уникално състояние - лошите кредити официално обявен е над 20% и въпреки това бамките реализират печалби. Никъде по света няма такава фирма или банка дето от основна дейност 20+% е "подаряване" и тази фирма да не е фалирала или да не е подпомагана финансово.

Коментар

Смешно тийнейджърче, кои звезди ти говорят за тези 10 години?
                                Щото на мен вече централни ежедневници вече ми баят за РЪСТ!
                                Извинявай лорде ама ти на жълтите ли вестници вярваш? (така наречените от теб централни ежедневници)
                                Важна е сухата статистика - ръст на БВП, ръст на парите в обръщение, ръст на заплатите/заетостта, ръст на инвестициите, ръст на отпуснатите кредити, ръст/намаление на лошите кредити ...
                                НИТО ЕДИН ОТ ТЕЗИ ПОКАЗАТЕЛИ не е в състояние на ръст (0,5-1% е в рамките на статистическата грешка) водещо до вдигане цените на имотите.
                                Да не говорим че 1/2 са в уникално състояние - лошите кредити официално обявен е над 20% и въпреки това бамките реализират печалби. Никъде по света няма такава фирма или банка дето от основна дейност 20+% е "подаряване" и тази фирма да не е фалирала или да не е подпомагана финансово.
                                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Working...
                                X