IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пазарът на жилища в България върви по пътя на възстановяването

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
    Плитък ми е този кредит, затова до края на месеца ще дръпна още един такъв с подобен размер.
    Верваш ли си сам?
    Или е вътрешна употреба ( за заблуда на "врага")?

Коментар

• bertram

Нали знаеш , капиталите не се губят . Сменят си собственика и в Кипър, ще има прилив на собствени капатали.Те нямат нужда от чуждестранни капитали, имат прекалено много собствени в чужбина.
      - Ударът не е срещу собствениците на капитали, той е срещу банките-пирамиди.ЕЦБ разбира се ще се реабилитира и ще възтанови много пари от влоговете там.
      Last edited by supertrader; 27.03.2013, 21:57.
      D.Y.F-091066

Коментар

Стабилна банка с голяма история. Не е като тия дето финансират фалирали брокери от Филибето в качеството им на неграмотни майни даващи финансови съвети на още по-неграмотни и неуки лузъри.
        Споко не се нерви.
        Все пак банките ще ти оставят поне едно бункерче несеквестирано.

Коментар

• Първоначално изпратено от van05 Разгледай мнение
          Лорда е потънал с 45 к кредит и му пари' на задните полукълба щото нема наематели пък ЧСИ-му е залепило лепенка на вратата.
          Плитък ми е този кредит, затова до края на месеца ще дръпна още един такъв с подобен размер.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirandi Разгледай мнение
            Егати и банката, щом Лорда и е VIP клиент
            Стабилна банка с голяма история. Не е като тия дето финансират фалирали брокери от Филибето в качеството им на неграмотни майни даващи финансови съвети на още по-неграмотни и неуки лузъри.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirandi Разгледай мнение
              Лорда е потънал с 45 к кредит и му пари' на задните полукълба щото нема наематели пък ЧСИ-му е залепило лепенка на вратата.

Коментар

Абе и гърция щеше да въвежда драхмата, ама какво стана с валутните прогнозисти? Май им умряха акаунтитЬе
                Берти, понеже на теб не ти дават кредити, да те отворя на една далаверка. Ако си ВИП клиент по специална програма можеш да дръпнеш и потребителски на 8,9% ГПР в момента. Много добра оферта, днес ми я направиха, реших да се възползвам от нея.

Коментар

Абе и гърция щеше да въвежда драхмата, ама какво стана с валутните прогнозисти? Май им умряха акаунтитЬе
                  Берти, понеже на теб не ти дават кредити, да те отворя на една далаверка. Ако си ВИП клиент по специална програма можеш да дръпнеш и потребителски на 8,9% ГПР в момента. Много добра оферта, днес ми я направиха, реших да се възползвам от нея.
                  Не се кефи амиго.Сменят ли юрото с драхмата познай какво ще стане с имотята в гречко.И да не мислиш ,че свободните БГ капитали няма да потекат към гречко а не към бункерчетата ти в кв"Гадост" в Сф

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                    няма как цените на имотите да излетят в държава, която я чака брутален отлив на чуждестранен капитал + колапс на финансовия сектор + колапс на икономиката (пряко зависима от финансовия сектор)

няма как да стане!

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                      Пешка , тези няма да познаят защото в Кипър няма да остане кьорава банка която да предлага и 2% лихва. Цените на имотите ще излетят понеже, ще се изплатят депозитите от фалиралите банки и то всички депозити в крайна сметка. Виж когато дойде ред на Германия , там ще има загуба за вложителите от това че ще им върнат обезценени вече пари, докато им ги връщат.
                      Не ме обявявай за луд, затова че казвам че немските банки ще фалират...когато се случи , ще разбереш кой е бил лудия.Банки в които капитала на собствениците им е едва 1%, вече на практика са във фалит.
                      няма как цените на имотите да излетят в държава, която я чака брутален отлив на чуждестранен капитал + колапс на финансовия сектор + колапс на икономиката (пряко зависима от финансовия сектор)

няма как да стане!
                      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от stefi Разгледай мнение
                        казвали са ми , че всичко е измама-така ли е ?
                        няма измама
                        всичко зависи от задклавиатурното,устройство.от никой друг не зависи
                        що си мисля,че ме гаргариш нещо
                        Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Лелке 1 стига рева като не онодена вдовица в критическата..Няма да ти четем еднаквите постове с години.
                          Админа нема да ти помогне и превръзки няма да ти трябват за напред.
                          Айде със здраве.

Коментар

• нещо секретно ли е

Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                            ако търгуваш ще разбереш защо няма СМЕЛИ и СТАРИ
                            сега да се впускам в подробни обяснения що е трейдър и има ли той почва у нас...не ми е в кръвната група да разпъвам локуми и да стигам до велики умозаключения
                            казвали са ми , че всичко е измама-така ли е ?

Коментар

• Първоначално изпратено от stefi Разгледай мнение
                              колега ,имаш интересен подпис.....

какво точно означава да си трейдър (ясон е,че е от търговия - но уточни,моля)

а и защо няма смели и стари - това оксиморон ли е
                              ако търгуваш ще разбереш защо няма СМЕЛИ и СТАРИ
                              сега да се впускам в подробни обяснения що е трейдър и има ли той почва у нас...не ми е в кръвната група да разпъвам локуми и да стигам до велики умозаключения
                              Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Духалке (Стефито) много от рано си тук - май и сън не те лови вече
                                Или искаш да си първа която ще посрещне ръста

Коментар

Working...
                                X