IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пазарът на жилища в България върви по пътя на възстановяването

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• "Добро" пожелание , конграчулейшънс

Първоначално изпратено от baba_meca Разгледай мнение
    Пожелавам на всички Ъпъри имотите да скочат като в Кипър
    утре НСИ да не излезе с Друго пожелание ?!?!

щото с мен можеш да си "премериш" пожеланията .........

но с НСИ.......ще ти е много невъзможно да го направиш

не чети "Манифестъ" - чети "КапиталътЪ"

Коментар

• Лорда

Не се драчи, то няма какво да се купи.Какво да правят..Търся топ локация в център на голям град, и има 20 апартамента ..всичките едни северни, боклуци. Една от агенция ме убеждава, че всички жилища понеже било презастроено и били станали северни. Да но се виждат много които имат юг и дори и пространство пред тях, но не ги продават. За два часа ти ги намирам всички обявени за продан апартаменти, тази от агенцията въобще не ми трябва..освен ако имам нужда от някой дето да ме лъже яко. Изнервя се човек, не е лесно да знаеш. Никой не тръгва със 100 к. евро и да е уникално тъп, че да го лъжат и то някаква лисица по селски. Ако някой ступа такава, то тя си го заслужава..обаче не е възпитано. Ти от 20 боклука, какво да купиш и изтървали били , та изтървали.
      D.Y.F-091066

Коментар

• Пожелавам на всички даунъри крепко здраве и дълголетие за да могат да видят приемлива за тях цена!

Коментар

• Първоначално изпратено от avramcho Разгледай мнение
          мъдрите глАви му викат "фрустрация"

а отн. Депозитите - "Moody's"дава мрачни прогнози за Депозитараджиите

Вчера можеше да купиш 70 кв.м жилище
          Днес -вече само 60 кв.м
          а Утре????....а ако те тресне "Кипърската Треска"

изобшо Лордиефкофски.......гадно коп**ле си ти , чертаеш мрачни прогнози и разбиваш сънищата на "ИзпуснАлите рейса"
          Пожелавам на всички Ъпъри имотите да скочат като в Кипър

Коментар

• Който има зор да продава имот и не успее да го продаде, после ще види бая зор.Последен шанс му се вика сега на момента за продажба на апартамента.И ще има разтоварване, като от претъпкан автобус - който се е качил последен, ще трябва пръв да слезе.
            Last edited by supertrader; 21.04.2013, 19:13.
            D.Y.F-091066

Коментар

• Бате Пешо

След изборите, ще се отворят нови работни места, нова професия - опашкари.
              D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                Бързам вярно е. Едно програмно правителство доста ще вдигне рейтинга на България а с това и цените на НИ.
                Нова идея: Харесал съм едно парцелче на комуникативно място близо до цигани за търговска дейност. Мисля да направя "долна" евтина кръчма. Как мислите, дали ще върви? Освен това, ще изискам на всички роми личните карти и дебитните на тези които пият и ядат на вересия. Понеже ромите имат нормална раждаемост, за разлика от отрепляците дето чакат понижение на цените на НИ, трябва зад кръчмата да има и детски кът и магазин за играчки и лакомства. За позицията управител ще отправя писмено предложение на Хасан, а за сервитьорка на Иван Чолаков.
                Aз моа ти пратя мангал ди джей две врачки и три баячки и циганската музика.

Коментар

• Първоначално изпратено от master of the seven seas Разгледай мнение
                  А Лордов ти си купувай,няма да ти преча. Обещавам, няма да купувам за да не вдигам цената и да можеш да купиш евтино, защото цените ЩЕ се покачват май
                  Бързам вярно е. Едно програмно правителство доста ще вдигне рейтинга на България а с това и цените на НИ.
                  Нова идея: Харесал съм едно парцелче на комуникативно място близо до цигани за търговска дейност. Мисля да направя "долна" евтина кръчма. Как мислите, дали ще върви? Освен това, ще изискам на всички роми личните карти и дебитните на тези които пият и ядат на вересия. Понеже ромите имат нормална раждаемост, за разлика от отрепляците дето чакат понижение на цените на НИ, трябва зад кръчмата да има и детски кът и магазин за играчки и лакомства. За позицията управител ще отправя писмено предложение на Хасан, а за сервитьорка на Иван Чолаков.
                  Last edited by Лорда; 21.04.2013, 18:01.

Коментар

„На първо място това е стабилизиране на цените и отшумяване на спада, което върна доста от отлагащите покупка обратно на пазара. Друг фактор е, че мина значително време от началото на кризата и хората осъзнават, че няма какво да се чака.

http://fakti.bg/imoti/64365-zashto-s...elkite-s-imoti
                    Аз от 2008 не съм чел брокерска статия за падане на цени. Те все ЩЕ се вдигат, все сега е най-добрият момент за покупка.... Вече ПЕТА година НИ се вдигат по страниците на вестниците и в Интернет. А пък в реалността - ПАДАТ. На кого да вярвам, на брокера или на очите си
                    А Лордов ти си купувай,няма да ти преча. Обещавам, няма да купувам за да не вдигам цената и да можеш да купиш евтино, защото цените ЩЕ се покачват май

Коментар

• Шокът е следствие Разочарование

Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                      А ШОКЪТ на купувачите е още по-голям откак им посегнаха на депозитите и обезцениха златото им на тези страхливци.
                      мъдрите глАви му викат "фрустрация"

а отн. Депозитите - "Moody's"дава мрачни прогнози за Депозитараджиите

Вчера можеше да купиш 70 кв.м жилище
                      Днес -вече само 60 кв.м
                      а Утре????....а ако те тресне "Кипърската Треска"

изобшо Лордиефкофски.......гадно коп**ле си ти , чертаеш мрачни прогнози и разбиваш сънищата на "ИзпуснАлите рейса"

Коментар

• Първоначално изпратено от stefi Разгледай мнение
                        Прав си , всичко е в Момента!
                        А моментите се Сменят - единственото което Спечелихте е "адекватно" отношение

........

Таймингът винаги е добър , но в случая НЕ за Купувачите
                        Тези новини "Пазарът Замръзна" отразяват Шока на Купувачите - Шок-предизвикан от алчност и розови мечти !

Както се казва - Шоуто е отложено поради липса на "Билети" на обявените цени

"Билети" има-но трябва да приемете Новите цени

ИзпуснАхте рейса , пичове
                        А шока на купувачите е още по-голям откак им посегнаха на депозитите и обезцениха златото им на тези страхливци.

Коментар

• Время Покупателев ушло , Пришло время Продавцов...СНОВО

Първоначално изпратено от MZ/X Разгледай мнение
                          Спестяваш от наема, но губиш лихвите на заробените в имота пари.. Всичко е въпрос на сметки
                          кое в дадения момент е по изгодно.
                          Прав си , всичко е в Момента!
                          А моментите се Сменят - единственото което Спечелихте е "адекватно" отношение

Първоначално изпратено от MZ/X Разгледай мнение
                          Тaймингът за купуване в момента е добър, защото купувачът е цар в момента
                          ........

Таймингът винаги е добър , но в случая НЕ за Купувачите
                          Тези новини "Пазарът Замръзна" отразяват Шока на Купувачите - Шок-предизвикан от алчност и розови мечти !

Както се казва - Шоуто е отложено поради липса на "Билети" на обявените цени

"Билети" има-но трябва да приемете Новите цени

ИзпуснАхте рейса , пичове
                          Last edited by stefi; 20.04.2013, 18:15.

Коментар

Не е така, защото дори да живееш в него, спестяваш от наема, който би плащал като безДОМен гащник, каквито са повечето сривльовци във форума.
                            Спестяваш от наема, но губиш лихвите на заробените в имота пари.. Всичко е въпрос на сметки кое в дадения момент е по изгодно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                              Не знам, пред нас непрекъснато чистят и си е чисто, но се бяха събрали комшиите и аз минах с едни 10 лева да купят нещо необходимо и казах че отивам на работа
                              Добре си направил, всеки 10 лева за почистване и боядисване , вдигат с по 1лв. м2 имот.

Коментар

Да бре, ще чистя
                                Днес е празДник, родил се е Адолф.
                                Не знам, пред нас непрекъснато чистят и си е чисто, но се бяха събрали комшиите и аз минах с едни 10 лева да купят нещо необходимо и казах че отивам на работа

Коментар

Working...
                                X