IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пазарът на жилища в България върви по пътя на възстановяването

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• "Срещу глупостта са безсилни даже боговете" – Шилер.

Коментар

• LEVERAGE

И как е измислена тази статистика ? Като извадим от броя на регистрираните безработни броя на тези които не се осигуряват сигурно и получаваме че 2.5 милиона работят в чужбина ! Като знам в чужбина колко е голямо търсенето на работна ръка, която не говори "натив" местния език, направо е огромно защото няма кандидати за чистачи говорещи по рождение езика..ама със сигурност са се изнесли. Абе на някои хора им ще българите да се изнесат в чужбина и да пращат тук пари пък те да направят тук за своите - рай за администратори и лапачи.
      Въобще да не се надяват тъй като Швейцария ще падне, парите в бъдеще ще са "белязани", няма да може да се краде и да се вземат рушвети.Тъй че кой каквото откраднал и похарчил задължително - това ще му е , другите ще пият студена вода. С компютърна програма богатия съдия, ще го откриват за часове и подкупите за оправдателни присъди ще умрат геройски.
      След само 3-4 години навън ще бъде ад, защото те така са свикнали - всичко се купува - политически постове, корумпиран съд и полиция...а България ще спрат да я крадат защото откраднатите пари ще са видими.Тогава България ще стане като Швейцария, а Швейцария ще стане пример за назидание при новия ред.
      Last edited by supertrader; 16.02.2014, 17:03.
      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от LEVERAGE Разгледай мнение
        И аз така мисля че жилищата от тук нататък няма да има кой да ги купува.При положение че статистиката показва 2,5млн Българи работят извън България а тук в страната са само 2млн работещи което дори ми се струва много.И тренда е навън с много голям ръст ежедневно се изнасят Българи в чужбина.
        Абсолютно вярно....за съжаление.
        Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
          Колеги, ще ми се наложи да напусна Родината временно и да отседна да живея няколко години в Бирмингам - Великобритания. Моля да поддържаме темата жива , щото инвестициите в Отечеството са от първостепенно значение за много от нас!
          Аз, като твой фен съм убеден, че си способен да напуснеш и планетата! Успех!
          Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

• Пазар

Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
            Аха хааа това ще е вицът на годината !Народът се изнася от тази клоака ,а тия от "ЕРА България" ми пускат мухи, че ръст бил от 43% . До 10 години като останат само циганите , апартаментите ще се харчат за по 200 евро квадрата и то луксозните!
            И аз така мисля че жилищата от тук нататък няма да има кой да ги купува.При положение че статистиката показва 2,5млн Българи работят извън България а тук в страната са само 2млн работещи което дори ми се струва много.И тренда е навън с много голям ръст ежедневно се изнасят Българи в чужбина.

Коментар

• Първоначално изпратено от razbiratel Разгледай мнение
              Пазарът на жилищни имоти е в плато от известно време, след период на спад, ясно е какво следва ….
              Разбира се, че е ясно.....стръмно надолу......Обезценяването на тухлените инвестиции предстои.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                Стабилизиране на пазара на жилища в България

http://propertyindex.bg/indexhousing...a_v_bulgariia/
                Аха хааа това ще е вицът на годината !Народът се изнася от тази клоака ,а тия от "ЕРА България" ми пускат мухи, че ръст бил от 43% . До 10 години като останат само циганите , апартаментите ще се харчат за по 200 евро квадрата и то луксозните!
                Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Мирише на ръст, направо не се диша!

Стабилизиране на пазара на жилища в България

http://propertyindex.bg/indexhousing...a_v_bulgariia/

Коментар

• Пазарът на жилищни имоти е в плато от известно време, след период на спад, ясно е какво следва ….

Коментар

• Повтарях много пъти, ама имала глава да пати!

В някои градове, сред които и София, дори се наблюдава покачване на нивата, макар и в рамките най-много на 1%. Велико Търново, Стара Загора, Благоевград също са сред населените места, където цените на годишна база са скочили спрямо 2012 година.

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1210598

Коментар

• РЕНЕСАНС НА ИМОТИТЕ

Първоначално изпратено от Ricco Разгледай мнение
                        Ще има смяна на икономическата, социалната и психологическите парадигми. Това, което е било досега (примерно, че човек купувал средно 1 до 3 имота през живота си), няма да го бъде повече. Техническия прогрес променя коренно нещата в посока все по-евтини и достъпни имоти (както и всичко останало). Това е и целта на човешкия живот - от роб (поземлен, имотен) да стане свободен човек. В момента наблюдаваме издиханията на старата система, но дните (годините) й са преброени.

...А на рентиерите мога само да препоръчам да се насочат към третия свят - там трансформацията ще отнеме малко повече време. В цивилизованите страни този бизнес е обречен.
                        Това смехотворно мнение как контрастира с истината по въпроса, направо не е истина!

http://paper.standartnews.com/bg/art...article=460507

Коментар

• Разбира се, имам предвид масовите жилищни имоти. Тези, при които има природни ограничения (примерно първа линия на морето), остават подвластни на пазарни спекулации.

Коментар

• Ще има смяна на икономическата, социалната и психологическите парадигми. Това, което е било досега (примерно, че човек купувал средно 1 до 3 имота през живота си), няма да го бъде повече. Техническия прогрес променя коренно нещата в посока все по-евтини и достъпни имоти (както и всичко останало). Това е и целта на човешкия живот - от роб (поземлен, имотен) да стане свободен човек. В момента наблюдаваме издиханията на старата система, но дните (годините) й са преброени.

...А на рентиерите мога само да препоръчам да се насочат към третия свят - там трансформацията ще отнеме малко повече време. В цивилизованите страни този бизнес е обречен.

Коментар

• Първоначално изпратено от robert Разгледай мнение
                              Успех в в Бирмингам - Великобритания !
                              И все пак Лондон , не е ли по добре?
                              Благодаря!, но може и да не ми се наложи да замина. Всичко зависи от жена ми. Иначе бизнеса е ясно гарантиран, точно там. Не в Лондон и не никъде другаде.

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                                Колеги, ще ми се наложи да напусна Родината временно и да отседна да живея няколко години в Бирмингам - Великобритания. Моля да поддържаме темата жива , щото инвестициите в Отечеството са от първостепенно значение за много от нас!
                                Успех в в Бирмингам - Великобритания !
                                И все пак Лондон , не е ли по добре?

Коментар

Working...
                                X