"Срещу глупостта са безсилни даже боговете" – Шилер.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пазарът на жилища в България върви по пътя на възстановяването
Collapse
X
-
LEVERAGE
И как е измислена тази статистика ? Като извадим от броя на регистрираните безработни броя на тези които не се осигуряват сигурно и получаваме че 2.5 милиона работят в чужбина ! Като знам в чужбина колко е голямо търсенето на работна ръка, която не говори "натив" местния език, направо е огромно защото няма кандидати за чистачи говорещи по рождение езика..ама със сигурност са се изнесли. Абе на някои хора им ще българите да се изнесат в чужбина и да пращат тук пари пък те да направят тук за своите - рай за администратори и лапачи.
Въобще да не се надяват тъй като Швейцария ще падне, парите в бъдеще ще са "белязани", няма да може да се краде и да се вземат рушвети.Тъй че кой каквото откраднал и похарчил задължително - това ще му е , другите ще пият студена вода. С компютърна програма богатия съдия, ще го откриват за часове и подкупите за оправдателни присъди ще умрат геройски.
След само 3-4 години навън ще бъде ад, защото те така са свикнали - всичко се купува - политически постове, корумпиран съд и полиция...а България ще спрат да я крадат защото откраднатите пари ще са видими.Тогава България ще стане като Швейцария, а Швейцария ще стане пример за назидание при новия ред.Last edited by supertrader; 16.02.2014, 17:03.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от LEVERAGE Разгледай мнениеИ аз така мисля че жилищата от тук нататък няма да има кой да ги купува.При положение че статистиката показва 2,5млн Българи работят извън България а тук в страната са само 2млн работещи което дори ми се струва много.И тренда е навън с много голям ръст ежедневно се изнасят Българи в чужбина.Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеКолеги, ще ми се наложи да напусна Родината временно и да отседна да живея няколко години в Бирмингам - Великобритания. Моля да поддържаме темата жива , щото инвестициите в Отечеството са от първостепенно значение за много от нас!Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.
Коментар
-
Пазар
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеАха хааа това ще е вицът на годината !Народът се изнася от тази клоака ,а тия от "ЕРА България" ми пускат мухи, че ръст бил от 43% . До 10 години като останат само циганите , апартаментите ще се харчат за по 200 евро квадрата и то луксозните!
Коментар
-
Първоначално изпратено от razbiratel Разгледай мнениеПазарът на жилищни имоти е в плато от известно време, след период на спад, ясно е какво следва ….Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеВсичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Мирише на ръст, направо не се диша!
Стабилизиране на пазара на жилища в България
http://propertyindex.bg/indexhousing...a_v_bulgariia/
Коментар
-
Повтарях много пъти, ама имала глава да пати!
В някои градове, сред които и София, дори се наблюдава покачване на нивата, макар и в рамките най-много на 1%. Велико Търново, Стара Загора, Благоевград също са сред населените места, където цените на годишна база са скочили спрямо 2012 година.
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1210598
Коментар
-
РЕНЕСАНС НА ИМОТИТЕ
Първоначално изпратено от Ricco Разгледай мнениеЩе има смяна на икономическата, социалната и психологическите парадигми. Това, което е било досега (примерно, че човек купувал средно 1 до 3 имота през живота си), няма да го бъде повече. Техническия прогрес променя коренно нещата в посока все по-евтини и достъпни имоти (както и всичко останало). Това е и целта на човешкия живот - от роб (поземлен, имотен) да стане свободен човек. В момента наблюдаваме издиханията на старата система, но дните (годините) й са преброени.
...А на рентиерите мога само да препоръчам да се насочат към третия свят - там трансформацията ще отнеме малко повече време. В цивилизованите страни този бизнес е обречен.
http://paper.standartnews.com/bg/art...article=460507
Коментар
-
Ще има смяна на икономическата, социалната и психологическите парадигми. Това, което е било досега (примерно, че човек купувал средно 1 до 3 имота през живота си), няма да го бъде повече. Техническия прогрес променя коренно нещата в посока все по-евтини и достъпни имоти (както и всичко останало). Това е и целта на човешкия живот - от роб (поземлен, имотен) да стане свободен човек. В момента наблюдаваме издиханията на старата система, но дните (годините) й са преброени.
...А на рентиерите мога само да препоръчам да се насочат към третия свят - там трансформацията ще отнеме малко повече време. В цивилизованите страни този бизнес е обречен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от robert Разгледай мнениеУспех в в Бирмингам - Великобритания !
И все пак Лондон , не е ли по добре?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеКолеги, ще ми се наложи да напусна Родината временно и да отседна да живея няколко години в Бирмингам - Великобритания. Моля да поддържаме темата жива , щото инвестициите в Отечеството са от първостепенно значение за много от нас!
И все пак Лондон , не е ли по добре?
Коментар
Коментар