IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пазарът на жилища в България върви по пътя на възстановяването

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнение
    ЕТО ГОhttp://www.dnes.bg/business/2012/11/...krizata.172377

На морето се усеща здраво. Там руснаците ме скъсаха цяло лято от работа, от Дуранкулак, до Резово!
    И защо пък точно чрез вас да купуват?

http://sales.bcpea.org/bg/properties/item23270.html

http://www.mirela.bg/imoti/Мирамар-П...fer174470.html

http://www.mirela.bg/imoti/Продава-М...fer199009.html
    |^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
    |___________||__|___|)
    (@)(@)""*|(@)(@)**(@)

Коментар

• Първоначално изпратено от Didkata Разгледай мнение
      Уникална статия - отдавна не се бях смяла така

Елхово (може ли да ми припомните къде беше Елхово?) е центърът на търговията с недвижими имоти в България.

Трето тримесечие ?!? се наблюдава затихване на темпа на спад - т.е. пак е спад :-)
      Библейска мизерия е в селата край Елхово. Гранична зона и плодородна земя.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
        Ти сигурна ли си, че си брокерка на недвижими имоти?
        Здраво бибиткала по цялото крайбрежие. Машалла за професионализма.
        Сигурен съм клиентите на 100% удовлетворени.

Коментар

• Уникална статия - отдавна не се бях смяла така

Елхово (може ли да ми припомните къде беше Елхово?) е центърът на търговията с недвижими имоти в България.

Трето тримесечие ?!? се наблюдава затихване на темпа на спад - т.е. пак е спад :-)

Коментар

На морето се усеща здраво. Там руснаците ме скъсаха цяло лято от работа, от Дуранкулак, до Резово!
            Ти сигурна ли си, че си брокерка на недвижими имоти?

Коментар

• ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!

Коментар

• явно всички са ошашавени от Новината за ПОСКЪПВАНЕ на имотите

трудно се приема нещо което не ни е приятно

никой не опонира - просто примирено мълчание..........
                освен двама трима , които традиционно пишат глупости по всички теми !

Ефектът "Мирча Кришан" обаче се пречупи....

Всъщност сега пак ще е същото - "Мирча Кришан" ЩЕ работи, но този път в посока Поскъпване !

Коментар

• Пазарът на жилища в България върви по пътя на възстановяването
                  че върви по пътя спор няма...единственото неясно е откъде ще мине...някоя падина, котловина...или хълмчета...
                  това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от stefi Разгледай мнение
                    На Пундюфците се крепи света ,

За Пундюфците Първанов има спец. диагноза :
                    "Българинът се управлява по телевизора"

Погледнал един Пундювец към балкон - видял цвете в саксия и се размечтал:
                    "Ех да има кой да го бутне това цвете от балкона"........
                    не че ще ме нахрани - но що пък да има оня цвете...

Пундювците от двата вида са коне с капаци -

Пундювците купувачите - до 2008 Не гледаха а слушаха и купуваха скъпо
                    Пундювците продавачите-до 2011 Не гледаха а слушаха и продаваха евитно
                    -------
                    а вие-Пундюфците /"олимпийци" държахте таблата и кърпата за забърсване (зодия 10 )

http://integritylife.blog.bg/biznes/...mpyltyn.781808
                    --------
                    без вас земята ще спре да се върти
                    "Пундювците" от 2008 ги изяде Ламята.
                    "Пундювците" от 2012+ ще купят още по-евтино през 2013!

Коментар

• Първоначално изпратено от stefi Разгледай мнение
                      На Пундюфците се крепи света ,

-------
                      а вие-Пундюфците /"олимпийци" държахте таблата и кърпата за забърсване (зодия 10 )

--------
                      Пий си хапчетата момиче, ти си патология отвсякъде.

Коментар

• На Пундюфците се крепи света ,

-------

--------

Коментар

• Пундев,
                          отново си активизирал всичките никове, а това ultra-contrarian indicator.
                          ... ако ме, нали, Разбираш ...
                          ------

Ще развалиш и плахите надежди за стабилизиране. Недей Така.
                          ------

Коментар

• Други райони, които традиционно привличат интереса на купувачите, са Пловдив, Стара Загора, Ямбол и Елхово

А това е последното изречение от статията. направо е 'гледам и не вярвам на ушите си' .
                            От кога Елхово стана лакмус за продажбите в България??? Какво общо имат повишението на цените в Ямбол и Елхово ( от 400 на 450 ЛЕВА,т.е. с 13% ) с цените във Варна и София.
                            Нещо статията не ми се вижда обективна. НИКЪДЕ не се споменава колко са сделките като брой,а само % и средни цени. Цредните цени се манипулират най-лесно: продава се хотел и готово, цената е 2000 е/м2 (естествено се продава само ЧИСТАТА жилищна площ на хотела, БЕЗ ресторанта, стълбищата и фоайето, обаче в цената на хотела влизат и те).

Коментар

Няма да е толкова светкавично възстановяването , с не повече от 5% годишно в цените и малко повече в сделките. Цените ще догонват ръста на сделките, защото българина е инертен и трудно превключва от задна в първа, втора и т.н скорост.

П.П. Купихте ли си акции на столичния енергомонополист? Днес ми разказа играта с прехвърляне на партида от друга фирма, която е заличена автоматично от регистъра!
                              На мен пък идва един друг монополист без разрешение да ми копа в парцела. Изгоних ги като мръсни котета

Коментар

• Няма да е толкова светкавично възстановяването , с не повече от 5% годишно в цените и малко повече в сделките. Цените ще догонват ръста на сделките, защото българина е инертен и трудно превключва от задна в първа, втора и т.н скорост.

П.П. Купихте ли си акции на столичния енергомонополист? Днес ми разказа играта с прехвърляне на партида от друга фирма, която е заличена автоматично от регистъра!

Коментар

Working...
                                X