IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пазарът на жилища в България върви по пътя на възстановяването

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Каквото и да пиша, идват ГОЛЕМИТЕ И ЧУЖДЕСТРАННИТЕ

Първоначално изпратено от so what Разгледай мнение
    еми ти пиши, че темите ти са само за купувачи

Идват големите и чуждестранни инвеститори за да изкупят офис и складовите площи, което пак ще качи цените в космоса за тих ужас на вас понижителите
    http://www.capital.bg/biznes/imoti/2...azat_chujdite/
    имотеца хляб и вода не иска.

Коментар

• Първоначално изпратено от Lord XXXI-ви Разгледай мнение
      Задавих се от смях, ама това не е много добре за имотния пазар, щото поскъпването и мен тормози,искам да купувам, ама продавача чете темите
      еми ти пиши, че темите ти са само за купувачи

Коментар

• Първоначално изпратено от Firdevs Разгледай мнение
        Ти също си включен в МОЯТА игра. Ще получиш разяснения на лични тия дни, ако не ме мързи де.
        Задавих се от смях, ама това не е много добре за имотния пазар, щото поскъпването и мен тормози,искам да купувам, ама продавача чете темите

Коментар

ТИ също си включен в играта, намери ми читав апартамент в източен или североизточен квартал към момента и си финиширал като успешен, иначе НЕ!
          Ти също си включен в МОЯТА игра. Ще получиш разяснения на лични тия дни, ако не ме мързи де.

Коментар

• Първоначално изпратено от Firdevs Разгледай мнение
            Shameless Bitch Stefi..
            ТИ също си включен в играта, намери ми читав апартамент в източен или североизточен квартал към момента и си финиширал като успешен, иначе НЕ!

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
              С кого ще се обзалагаш? С Бибитката? Щото тя написа абсолютно същото само преди няколко дни

"Една моя позната си продаде нова тристайна .... "

Възможно ли е да познава леля ти? Леля ти да не се казва Стефи?
              Shameless Bitch Stefi..

Коментар

С кого ще се обзалагаш? С Бибитката? Щото тя написа абсолютно същото само преди няколко дни

"Една моя позната си продаде нова тристайна тухла в източен квартал на София за 60 евра, а сега не може да си намери двустайка освен на партер "

Хрумна ми нещо друго, вместо да си чешеме езиците дали има понижени или повишение в цените, съм готов да се срещна с всеки лузър-понижител и да обиколим източните и североизточните квартали и да потърсим подходящ апартамент за живеене на всеки един кандидат за да видим има ли свободни такива и какви са те, дали са удовлетворяващи народонаселениет, навити ли сте? АЗ ЗАЛАГАМ ЧЕ НЯМА ЧИТАВИ АПАРТАМЕНТИ ГОТОВИ ЗА ПРОДАЖБА , КОИТО ДА СА ХУБАВИ ПО ОТНОШЕНИЕ НА ЕТАЖНОСТ, РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ И ЦЕНА, някой лови ли бас да направиме огледи и да видим има ли свободни читави площи за живеене? Хайде давайте, нали сте фишеци

Коментар

• Зелки

Уф, сделки де...

'ми те като са само 2-3 как да не съвпадат??
                  "Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!

Коментар

"Една моя позната си продаде нова тристайна тухла в източен квартал на София за 60 евра, а сега не може да си намери двустайка освен на партер "

Търсиш под вола теле според мен, поскъпването е толкова повсеместно, че е нормално да има леки съвпадения в сделките, не мислиш ли?

Коментар

За когото не вярва, съм готов да се обзаложа, че леля ми продаде маломерен тристаен ново строителство за 62 К евра, а сега търси по-малък за по-малка сума, но не може да намери. Втрещих се от кеф, че точно в моя квартал тя е постигнала уникална ликвидност на добра сума, за разлика от панелния четиристаен на жена ми дето едва и взехме 50 евра!!!!!!!!!! Явно поскъпването е много яко и повсеместно!!!!!!!!

Коментар

• За когото не вярва, съм готов да се обзаложа, че леля ми продаде маломерен тристаен ново строителство за 62 К евра, а сега търси по-малък за по-малка сума, но не може да намери. Втрещих се от кеф, че точно в моя квартал тя е постигнала уникална ликвидност на добра сума, за разлика от панелния четиристаен на жена ми дето едва и взехме 50 евра!!!!!!!!!! Явно поскъпването е много яко и повсеместно!!!!!!!!

Коментар

• Админ , можете да Заключите И тази тема

Изконсумирана е ...Пазарът е НАГОРЕ..

от 2014 Всичко Поскъпва , http://imoti.net/prices

Дъното е в Миналото ...http://www.investor.bg/polls/view/606/

ще е по-лесно за Вас откъм администриране

а и хейтърите ням ада има къде да спамят
                          .
                          .
                          .

Коментар

• Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
                            Абе що му се вързвате на този трол. Аз вече дори и не му обръщам внимание на глупостите, които пише. Този няма нито акции на БФБ нито разбира от акции или нещо друго. Обаче компетентен по всеки въпрос.
                            но той отговаря за потопа тук. освен това ни прави прогнози за бъдещи ценови нива и ни помага с инвестиционни съвети.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
                              евала бай мито,
                              с тая оптимистична прогноза ми спести сутрешните лекарства.
                              цяла нощ не съм спал от фрустрация
                              само си викам дано потопа не намокри душека със сухото
                              Абе що му се вързвате на този трол. Аз вече дори и не му обръщам внимание на глупостите, които пише. Този няма нито акции на БФБ нито разбира от акции или нещо друго. Обаче компетентен по всеки въпрос.

Коментар

• Споко , Бате ти Димитърчо може да е "уцелИл ваксата"...Без да Иска

Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
                                евала бай мито,
                                с тая оптимистична прогноза ми спести сутрешните лекарства.
                                цяла нощ не съм спал от фрустрация
                                само си викам дано потопа не намокри душека със сухото
                                Споко , Бате ти Димитърчо може да е "уцелИл ваксата" ...Без да Иска

БНБ очаква сливания на банки...дано да е за добро , както казват братята турци

http://www.manager.bg/%D0%B1%D0%B0%D...BD%D0%BA%D0%B8
                                .
                                .
                                .

Коментар

Working...
                                X