IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Имам ПКБ, предлагам услугата да наддавам вместо вас на търговете за земя

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ПОЗДРАВ ! ти май си получи директна оферта за ПКБетата
    Last edited by inta53; 02.09.2012, 21:56.

Коментар

• Всичко беше шега момчета, не съм такъв алтруист, донор, балък

Коментар

• По-интересно би ми било, ако двама-трима от клиентите му искат една и съща земя как би постъпил.
        http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• имам интерес

Моля те да се свържеш с мен. Имам интерес.

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
            Киро ,не знам дали е законно това което се предлага,но може да се направи напълно законно.
            човекът играе от негово име ,с неговите ПКБ на търга по цена ,която ти си му казал.Печели и после ти купуваш земята от него с левчета.Предварително сте сключили споразумение,нотариално заверено,че ти се задължаваш да купиш имота(ако той го притежава до определена дата) по цена на която го е спечелил с ПКБ и стойността им на Борсата в деня на прехвърляне на имота.Слага се и някаква неустойка ако се откажеш евентуално.Кое е незаконното в случая
            Не разбрах точно какво е предложението...но тази схема е напълно редовна....

Въпросът е има ли смисъл от посредник , за да ти купи земя.....освен казуса, при който си купил бонове, но не се класираш и боновете се сринат на следващия ден......
            В този случай , каква е ползата на този посредник и как той ще се застрахова от този спад...?( като смята боновете по номинал ли...?)

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
              А какво ще направиш ако след като съм ти поръчал 1000 декара и си се класирал на търга . . . дойда и кажа ами отказвам се че нещо сметките ми ни избизат и кеша ще се забави. Нали не мислиш,че някой ще ти даде една торба пари като гаранция преди търга. Такава схема е възможна само между хора които си имат пъбно доверие, а с обява тук едва ли ще намериш.
              Берта,точно затова е сключеното предварително споразумение,нотариално заверено ,че се дължи неустойка ,примерно 50% от стойността на имота ,оценен по цената на ПКБ на борсата за деня.Така на практика ако се откажеш купувачът ще си има земята и автоматично влиза в изпълнение за сума половината и стойност.

Друг е въпросът какво ще вземе от изпълнителното дело.

Коментар

• А какво ще направиш ако след като съм ти поръчал 1000 декара и си се класирал на търга . . . дойда и кажа ами отказвам се че нещо сметките ми ни избизат и кеша ще се забави. Нали не мислиш,че някой ще ти даде една торба пари като гаранция преди търга. Такава схема е възможна само между хора които си имат пъбно доверие, а с обява тук едва ли ще намериш.
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                  Да не го нагази КФН с актове- много нафукан ми се вижда. Сигурно си мисли, че тук хората трева пасат
                  Киро ,не знам дали е законно това което се предлага,но може да се направи напълно законно.
                  човекът играе от негово име ,с неговите ПКБ на търга по цена ,която ти си му казал.Печели и после ти купуваш земята от него с левчета.Предварително сте сключили споразумение,нотариално заверено,че ти се задължаваш да купиш имота(ако той го притежава до определена дата) по цена на която го е спечелил с ПКБ и стойността им на Борсата в деня на прехвърляне на имота.Слага се и някаква неустойка ако се откажеш евентуално.Кое е незаконното в случая

Коментар

• Коментар

Да не го нагази КФН с актове- много нафукан ми се вижда. Сигурно си мисли, че тук хората трева пасат
                      Те всички си мислят, че тук хората трева пасат...
                      Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Да не го нагази КФН с актове- много нафукан ми се вижда. Сигурно си мисли, че тук хората трева пасат

Коментар

Интересна услуга колега, но има няколко подробности- 1. За да предлагаш подобни инвестиционни услуги- имаш ли лиценз за инвестиционен посредник, 2,С какво ще гарантираш деиствителното участие в търговете и притежанието на ПКБ 3,За какво са ти тези ПКБ , ако не за търговете, а после ако не спечелиш или не ги продадеш и станат пак 18-20ст.Голям алтруист си за да р верно това- рискуваш да загубиш от курсови разлики наи- малко заради както си писал малките ти комисионни
                          един глупак решил да спечели пара над пазарната .. защото ако ги продаде сега на 70 стинки , знаеш ли как ще го боли гъза когато станат след това 90 стинки.... питая ли го от колко години стиска зъби и скърца с тях...

Коментар

• За каква земя приказваш- ти предлагаш посредничество и скрита форма на търговия със ПКБ- които са борсово търгуван финансов инструмент. Нещо не си в час момче- чети ЗППКЦ..Даже и рекламираш своята деиност

Коментар

• .....
                              Last edited by nossa; 02.09.2012, 12:01.

Коментар

• Интересна услуга колега, но има няколко подробности- 1. За да предлагаш подобни инвестиционни услуги- имаш ли лиценз за инвестиционен посредник, 2,С какво ще гарантираш деиствителното участие в търговете и притежанието на ПКБ 3,За какво са ти тези ПКБ , ако не за търговете, а после ако не спечелиш или не ги продадеш и станат пак 18-20ст.Голям алтруист си за да р верно това- рискуваш да загубиш от курсови разлики наи- малко заради както си писал малките ти комисионни

Коментар

Working...
                                X