ПОЗДРАВ ! ти май си получи директна оферта за ПКБетата
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Имам ПКБ, предлагам услугата да наддавам вместо вас на търговете за земя
Collapse
X
-
По-интересно би ми било, ако двама-трима от клиентите му искат една и съща земя как би постъпил.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеКиро ,не знам дали е законно това което се предлага,но може да се направи напълно законно.
човекът играе от негово име ,с неговите ПКБ на търга по цена ,която ти си му казал.Печели и после ти купуваш земята от него с левчета.Предварително сте сключили споразумение,нотариално заверено,че ти се задължаваш да купиш имота(ако той го притежава до определена дата) по цена на която го е спечелил с ПКБ и стойността им на Борсата в деня на прехвърляне на имота.Слага се и някаква неустойка ако се откажеш евентуално.Кое е незаконното в случая
Въпросът е има ли смисъл от посредник , за да ти купи земя.....освен казуса, при който си купил бонове, но не се класираш и боновете се сринат на следващия ден......
В този случай , каква е ползата на този посредник и как той ще се застрахова от този спад...?( като смята боновете по номинал ли...?)
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеА какво ще направиш ако след като съм ти поръчал 1000 декара и си се класирал на търга . . . дойда и кажа ами отказвам се че нещо сметките ми ни избизат и кеша ще се забави. Нали не мислиш,че някой ще ти даде една торба пари като гаранция преди търга. Такава схема е възможна само между хора които си имат пъбно доверие, а с обява тук едва ли ще намериш.
Друг е въпросът какво ще вземе от изпълнителното дело.
Коментар
-
А какво ще направиш ако след като съм ти поръчал 1000 декара и си се класирал на търга . . . дойда и кажа ами отказвам се че нещо сметките ми ни избизат и кеша ще се забави. Нали не мислиш,че някой ще ти даде една торба пари като гаранция преди търга. Такава схема е възможна само между хора които си имат пъбно доверие, а с обява тук едва ли ще намериш.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеДа не го нагази КФН с актове- много нафукан ми се вижда. Сигурно си мисли, че тук хората трева пасат
човекът играе от негово име ,с неговите ПКБ на търга по цена ,която ти си му казал.Печели и после ти купуваш земята от него с левчета.Предварително сте сключили споразумение,нотариално заверено,че ти се задължаваш да купиш имота(ако той го притежава до определена дата) по цена на която го е спечелил с ПКБ и стойността им на Борсата в деня на прехвърляне на имота.Слага се и някаква неустойка ако се откажеш евентуално.Кое е незаконното в случая
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеДа не го нагази КФН с актове- много нафукан ми се вижда. Сигурно си мисли, че тук хората трева пасатМнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеИнтересна услуга колега, но има няколко подробности- 1. За да предлагаш подобни инвестиционни услуги- имаш ли лиценз за инвестиционен посредник, 2,С какво ще гарантираш деиствителното участие в търговете и притежанието на ПКБ 3,За какво са ти тези ПКБ , ако не за търговете, а после ако не спечелиш или не ги продадеш и станат пак 18-20ст.Голям алтруист си за да р верно това- рискуваш да загубиш от курсови разлики наи- малко заради както си писал малките ти комисионни
Коментар
-
Интересна услуга колега, но има няколко подробности- 1. За да предлагаш подобни инвестиционни услуги- имаш ли лиценз за инвестиционен посредник, 2,С какво ще гарантираш деиствителното участие в търговете и притежанието на ПКБ 3,За какво са ти тези ПКБ , ако не за търговете, а после ако не спечелиш или не ги продадеш и станат пак 18-20ст.Голям алтруист си за да р верно това- рискуваш да загубиш от курсови разлики наи- малко заради както си писал малките ти комисионни
Коментар
Коментар