Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение на цените на парцелите за къща очаквате
Collapse
X
-
Ето какво съм ви казал на 02.10.2012
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениене е на 2,1 ...на места стига до 2,5км ! - ако не е УПИ - абсолютно нищо не можеш да правиш.
Даже е по-зле отколкото си мислиш... на повечето места при определени условия нямаш право даже до земята си да стигнеш... особенно с автомобил, ако е земеделска! Затова изобщо не се занимавай със земеделски земи до 2,5км от морето !!Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Хайде честито! Удариха всички процедури по промяна на предназначение на зем.земи в зона А и Б по черноморското крайбрежие: цък
= Който купува парцели до морето да гледа да не са в зона А и Б, или да са на над 2100-2300м от морето! В зона А и Б е мазало...
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение...Нещата от към законодателство се промениха от 3 години с такава СКОРОСТ и СИЛА, че в 90% от случаите ще те излъжат дори и без да съзнават за това
...
- видиш ли обява съдържаща "съдействие за промяна предназначение" - бягай на 100кмМнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vabo_2008 Разгледай мнениезащо не се продават в къща е по-хубаво за живеене .От страха за по лесна кражба ли от къщата ти като те няма
Коментар
-
Първоначално изпратено от viktualia Разгледай мнениеДоколкото знам, няма да го действат. През пролетта имаше оферта за парцела, сега не знам какво става. Все пак, мисля, че такива проекти трябва да се ревизират защото има доста, но не се продават изобщо.Last edited by vabo_2008; 12.04.2013, 21:13.в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ
Коментар
-
Първоначално изпратено от vabo_2008 Разгледай мнениеНякои знае ли какво става с комплекса миттиланд край банкя?Говорих с един познат ,койтоработи в АДА и нищо не знае
http://www.ada-bg.com/en/projects/151
Коментар
-
Някои знае ли какво става с комплекса миттиланд край банкя?Говорих с един познат ,койтоработи в АДА и нищо не знае
http://www.ada-bg.com/en/projects/151Last edited by vabo_2008; 30.11.2012, 21:07.в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Или много си пил или музиката те онася.... в мечти.....
И бабата му е бръмчала на главата!"Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениесе заговорих с един приятел от драгоманския край за къщите в радиус 50-60км. Както и моето наблюдение, че се заселват все повече столичани покрай моята вила, същото сподели и той. Масова инвазия в тези райони на хора от големия град, които търсят тишината, спокойствието, чистия въздух и релакса дори, чрез физически труд. Като мания е вече!
"Е, евтино си ги продават хората вече!" ,споделих му аз. А той ме репликира, че купуват и доста скъпи като не жалят и над 50К евра за по-атрактивните местенца.
Или много си пил или музиката те онася.... в мечти.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Salvador Разгледай мнениеВсе пак темата беше "какво понижение очаквате" и аз се съгласих с хората,дето очакват понижение = 0;
За другите имоти и техните нули...си има друга тема.
Преди няколко дни докато си сръбвах бърбанче в "Hot Stage" под убийственият гъдел на пианото на Дюк Елингтън, се заговорих с един приятел от драгоманския край за къщите в радиус 50-60км. Както и моето наблюдение, че се заселват все повече столичани покрай моята вила, същото сподели и той. Масова инвазия в тези райони на хора от големия град, които търсят тишината, спокойствието, чистия въздух и релакса дори, чрез физически труд. Като мания е вече!
"Е, евтино си ги продават хората вече!" ,споделих му аз. А той ме репликира, че купуват и доста скъпи като не жалят и над 50К евра за по-атрактивните местенца.
Бях готов отново да му възразя, че едва ли хората инжектират вече толкова лесно пари като в бума, но композицията "in the mood" на Глен Милър ме заглуши безпардонно. Ние също останахме "в настроение"
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеСелските къщи вече са с бонус ракия
http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act...213&f1=details
"Гадът" не казва колко литра е ракията......
12 К ми се вижда доста....8 + 4 за довършване е добре......
Коментар
-
Първоначално изпратено от ale1 Разгледай мнениеПредлагам на спорещите една притча :
--------
малки еврейчета учат Талмуда в синагогата.
в междучасието Моше и Аврам започват спор,скарват се и се сбиват.
Исак отива при Равина и му казва:
- Рави , Моше и Аврам се скараха и се сбиха (спорели са по урока).......
КОЙ от тях е Прав ??
Равинът : "И двамата са прави"
Исак: "Как е възможно и двамата да са прави - единият очевидно греши"
Равинът : "И ти си прав"
Исак: Рави , това е абсолютно невъзможво - какво НЕ разбирам
Равинът: "Трябва ти Мъдрост"
Исак: "Рави , какво е мъдрост"
Равинът : " Трябва ти време - Времето ще те научи на Мъдрост" , която ще ти помогне да разбереш , ЧЕ
Лесно се плува Без Гащи при Прилив , ако не усетиш Отлива Предварително - ще ти видим голия г*з
"Времето" показа , че тук "голог*зи" има достатъчно , най-малкото защото всички са единомишленици и продължават в "Старата / Неактуална" тема
----------------
Тайната Не е в дипломите , Тайната е в Притчите..........поне според Равина
А презумпцията на новата власт бе, че не са виновни обикновените хора, дето са повярвали на единия или на другия лидер. Че са застанали под знамената на едната или другата партия. Всеки е воювал за своята си Испания!! Виновни са лидерите и техните глупави идеологии!http://georgipiskov.blogspot.com
Коментар
-
baba_meca
Не става въпрос за имотите.Нормално е да имат стойност и да са сигурна инвестиция, да могат хората да си ги продават във всеки един момент сравнително бързо и да обезпечат с тях неотложни свои финансови нужди.Банките сега ще го отнесат , ще го отнесат и пасивните натрупани пари. Парите сами по себе си не са нищо повече от посредник в търговията, за това са създадени и това им е работата.Парите обаче са създадени чрез дълг и дълговете ги остойностяват, когато стане ясно че дълговете няма да могат да бъдат изплатени , единственния път за остойностяване на парите, ще остане този който се прилага за основната световна валута - долара...т.е. той е обезпечен и печели като търсене защото с него може да се купи петрол. Вариантите са два - силен скок на цената на петрола или отпадането му от сцената. Скоро ще имаме развръзка.D.Y.F-091066
Коментар
Коментар