IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ето защо руснаците купуват имоти в България и Европа - защото 3 млн. са осъдени

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    Явно не е било когато требе, щото не си разбрал че става въпрос за черни ризи, а не за оранжеви!
    Явно и друг пропуск за историята от
    началото на 20-те години на ХХ век !!!
    Я кажи болшевишко чадо,
    Кимон Георгиев от фашистите ли е
    или се явява комунист???
    Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Не че нещо, ама и двете ризи, немат нишо общо с темата ...
      налЕ ...
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
        Аз съм го чел това когато требе !!! ))
        Явно не е било когато требе, щото не си разбрал че става въпрос за черни ризи, а не за оранжеви!
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Де я тази история, редов? Да не бъркаш случайно оранжевите с черните ризи?!
          Търси си инфо ти. Имаш нужда !!!
          Аз съм го чел това когато требе !!! ))

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
            Е като е доста преди началото на войната, що продължават да сечат и през 1939г.?
            Какво секат?! Дай да видим де?!... Колко броя са отсечени? Колко % е златото в тях? Откъде черпиш информацията?
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Да, точно това казвам! Всяка монета дори и с минимално съдържание на злато е била изтеглена от обръщение доста преди началото на войната. И не ме занимавай с нумизматика. Нямам интереси там.
              Е като е доста преди началото на войната, що продължават да сечат и през 1939г.?

Коментар

Е какво, искаш да кажеш, че през войната не са се използвали райхсмарките сечени през 1934г.
                Да, точно това казвам! Всяка монета дори и с минимално съдържание на злато е била изтеглена от обръщение доста преди началото на войната. И не ме занимавай с нумизматика. Нямам интереси там.

Коментар

Това е нещо от 1934 г. ако не ме лъжат очите. А ако не ме лъже паметта Втората световна започва през 1939 г.... или нещо очите ме лъжат и паметта ми изневерява?!
                  Е какво, искаш да кажеш, че през войната не са се използвали райхсмарките сечени през 1934г.? Ето ти и една изсечена лично от Франц Ксавер Шварц през годината на началото на войната!

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
                    Да беше си направил труда да попрочетеш
                    какво се казва в историята за ОРАНЖЕВИТЕ РИЗИ !!!!
                    Де я тази история, редов? Да не бъркаш случайно оранжевите с черните ризи?!

Коментар

Българските земеделци никога не са били фашисти, редов... Това как изобщо можа да ти щукне в черепната кухина?
                      По кух си от гадулка бря !!!!
                      В кратуната ти само позивни ехтят.
                      Да беше си направил труда да попрочетеш
                      какво се казва в историята за ОРАНЖЕВИТЕ РИЗИ !!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mepoooo Разгледай мнение
                        Какъв в този валутен лев. Може ли подробности
                        Не ти трябва да се косиш с четене... Стой мирен и гледай мача. Ще го видиш на живо под заглавието "валутно евро".

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                          Е аз пък ти казвам, че предпочитам да вярвам на собствените си очи, вместо на писаниците тук.. Той и червонеца никога не е бил в официално обръщение в СССР но това не значи, че не го е имало. Нито валутния лев тук.. Само в Кореком можеше да се пазари с него
                          Какъв в този валутен лев. Може ли подробности
                          ремонт на покриви

Коментар

Може , ама това кво е?
                            Това е нещо от 1934 г. ако не ме лъжат очите. А ако не ме лъже паметта Втората световна започва през 1939 г.... или нещо очите ме лъжат и паметта ми изневерява?!

Коментар

Не обяснението е много просто. По това време злато и пари са означавали едно и също нещо. Просто войната е променила съдържанието на думата. Защото от пари макар и по време на война все пак има нужда. Но златото е било прекалено ценно за да се дава на всеки който разполага с пари!
                              Може , ама това кво е?

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                                Недей, че сега някой ще обясни как златни, не значи точно златни и злато по него време не е имало...
                                Jay, дай заден защото няма откачане.

Коментар

Working...
                                X