IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 6

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз по-скоро смятам, че ще има забавяне на темпа на растеж, а не спад.

За панелките съм съгласен.

Коментар

• Първоначално изпратено от VS
      Оставете го Пепката. Не е единствен, който не успя да си купи евтино жилище и се провали в прогнозите за СРРРив.

За догодина - вече всички прогнози се въртят около между 5 и 10% годишна инфлация. Учудващо е при това положение защо някои очакват имотите номинално да поевтинеят??
      Защото до 1 година ще има по голямо предлагане от колкото търсене. Забележи че вече в университетите не могат да запълнят бройката със студенти, а това беше основния поток от хора идващи от провинцията и оставащи да живеят в София, а строителството се е увеличило. Това за чужденците дошли тука да търсят препитание в милата ни родина със средна заплата 500 евро и готови да изсипят 80 000 евро за апартамент са митове.

Коментар

• Вижте сега, и двата лагера са съгласни че ще има корекция в цените, въпроса е кога. Според мен балона ще се понадуе още малко до пролетта, ще има период в който ще има задържане, едни цени надоло, други по навик завишават, след това есента на 2008 ще почнат да падат. А почнат ли да падат, най силно ще се усети при така надценените в момента "панелки" където наистина ще има срив в цената а в по качественото строителство просто ще има корекция. Също така да подчертая че пак според мен цените на къщите няма да се повлият от спада при апартаментите а напротив, единствено те ще продължат да поскъпват.

С две думи, 06.2009 г. в спалните на София предвиждам следните цени:

Панелка - 350 - 450 евро
        Ново строителство - 750-950

Коментар

• Оставете го Пепката. Не е единствен, който не успя да си купи евтино жилище и се провали в прогнозите за СРРРив.

За догодина - вече всички прогнози се въртят около между 5 и 10% годишна инфлация. Учудващо е при това положение защо някои очакват имотите номинално да поевтинеят??

Коментар

• Пепи,

1. Не искам да влизам в излишни спорове, а и както казах всеки сам да си прави изводите;

2. Ти от 2 години бълваш как имотите ще се сгромолясат. Май не познаваш много :-) Не знам още колко време ще ти трябва, за да се оправдае твоята прогноза....

Коментар

• XX, e kak поскъпнаха на цени оферти ХАХАХАХАХАХА,

абе това БАЛОНЕРИТЕ сте неспасяеми, еййй .....................:-))

В цял свят цените на НИ имоти падат само тук ще растат.... ХАХАХАХА,

при нашият стандарт на живот цени, колкото в Мюнхен ХАХАХАХАХА,

БАЛОНЕРСКА му работа, к'во искаш.........:-))

Коментар

• Първоначално изпратено от XX
                Ето малко статистика от днес: http://www.investor.bg/?id=56251. Който както иска да си го тълкува. Смятам, че коментара е излишен.
                ССССССССССССССССССССССривльовци!

Не ви ли е срам?

Bouns,

Ще ти пусна една идея за арбитър на ЛС.

Коментар

• Ето малко статистика от днес: http://www.investor.bg/?id=56251. Който както иска да си го тълкува. Смятам, че коментара е излишен.

Коментар

• ДА това с записа на заповед е добре ама арбитъра няма кой да е.
                    Ще ги пишем в евро - 500 съответно, и ще се направи някаква клауза при промяна на курса евро лев как ще процедираме, защото първо цените на НСИ са в лева и второ това ще си е истински форсмажор и наистина може да обърне цените не само на НИ ....
                    Още смок не се е произнесъл, той нещо за периодите мрънка.

Коментар

• Първоначално изпратено от AfterDark

Ама ти си самовлюбен бе.

Пиша за ССССССССССривльото по принцип, а не за теб.

В този форум не съм видял нито един ССССССривльо със собствен НИ, който в момента да тича да продава.

За това съм спокоен, ССССССССривът се отлага, поради ниското качество на БГ ССССССССривльовците.
                      По какво следва да позная кога се обръщаш към мен и кога към сривльото по принцип? В поста си цитираш мен, след което пишеш във второ лице ед.ч..
                      Между другото, има добри причини да имаш имот и да не продаваш, въпреки че очакваш срив по принцип.
                      ПП Докато отново ми остане време да погледна темата, ще са изписани минимум 10 стр., така че ако искаш да отговориш на този пост, прати ЛС.

Коментар

• Ми хубаво,

Айде да хванем някой по-читав и да го правим облога,

Аз и smock срещу Bouns. Може би и Human ще се включи.

Друг ССССССССССривльо няма да посмее.

Само Баунс е честен и достатъчно смел.

Коментар

• Ми това е проблема, не знам как стоят нещата с брокерите, но със Запис на заповед хем си гарантираш парите, хем не ги загробваш.

Коментар

• Кой ще е арбитър?

Коментар

• Първоначално изпратено от Bouns
                              единствено в комисията по нестандартни залози ако приемат този странен облог.
                              Силно се съмнявам да го приемат. Безмислено е и да се слагат пари за 1 година някъде при трета страна. Според мен вариант е с разписването на 2 броя Запис на заповед, които да седят при трета страна и в края на периода едната (на спечелилия облога) да се скъса а другата да се връчи на победителя.

Коментар

• Румъния е силно засегната от финансовата криза, която започна от САЩ, като валутата на страната е отбелязала значително поевтиняване. Това, според доклад на рейтинговата агенция Coface, е довело до превръщането на леята в най-волатилната парична единица сред валутите на развиващите се държави, предава информационният сайт ReporterNet.com. Вследствие на това от Coface са намалили рейтинговата оценка на Румъния от А4 до А4-.

Коментар

Working...
                                X