If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 2
Ей Веско ти кат къв се оприличаваш, може би Ъпар? щото за сега сривльовците са много по-точни в прогнозите си, за разлика от лаладжии като теб. Ако търсиш нешо на далавера, може да отвориш сайта на ЧСИ, ще те заринат от обяви. Ако обаче искаш в имоти.нет може да си радваш окото на цени над 1000Е за всякви коптори
Лаладжия е този който повтаря глупости от рода на "една жена каза на пазара ..". Обявите в сайта на ЧСИ са пълен шийт и ша та помоля да ми дадеш линк към някой, който наистина си е купил нещо. Толкова малко са полезните мнения с примери, като на другарите Груев, Стоилов и един двама други, че повече от 5 минути на ден във форума си е чиста загуба
Забелязахте ли, че от известно време теми от рода:
1.Колко струва имота ми и колко е поскъпнал?
2.България фаворит за руските купувачи
3.Отстъпки и опашки за БГ имоти в Москва
4.Англичаните отново са тук, купуват имоти
5.Руски купувачи на поход за бг имоти
6.Нужда от съвет за покупка на жилище, защото сега е перфектния момент
почти не се появяват.
Защо?
Единствения психо-социологичен ефект от замирането на подобни теми е изчезването на чувството за хумор във форумците и това съответно избива в негативни настроения
Аз предлагам някой ревльо/ъпър да се престраши да качи някоя от горните теми и да се позабавляваме преди уикенда
Важно било, кога ще го кажеш! Е няма такъв майтап! Ахахахахаха
А той наш Лупчо го знае (представяте ли си) ама не го казва...
Ами като знаеш - кажи на хората бе, хем ще ги предпазиш, хем ще им помогнеш да купят на дъното!!!
Фурнаджийска лопато, ти дето ше се окажеш нек'во тайно ъпърче, дето да се изкара актуално ли... или пък да избие някаква вътрешна бедност ли... да не казвам по-силна дума... на това твоето му се вика СЕРВИЛНОСТ!
Сервилност, родена от една типична СЛАГАЧЕСКА ПСИХИКА, угаждаща единствено на комбинацията от гореспоменатата вътрешна празнота и текущата за деня тенденция!
Като дойде периода на ръст - ТИ ЩЕ СИ ОТ ПЪРВИТЕ ДЕТО ЩЕ ДЪРЖАТ СМЕТКА НА ТИЯ ДЕТО СА ЛЪГАЛИ ХОРАТА, ЧЕ ЦЕНИТЕ САМО ЩЕ ПАДАТ И КОЙ ЩЕ ИМ КУПИ ЖИЛИЩА СЕГА, КОГАТО ВЕЧЕ СА ПО-СКЪПИ!
След него като настъпи нов период на спад - ПАК ЩЕ РЕВЕШ "ТЕ, ДРУГИТЕ, ОНИЯ ЛОШИТЕ" КОЛКО ХОРА СА ИЗЛЪГАЛИ И СА ЗАВЛЕКЛИ С ИПОТЕКИ И КОЙ ЩЕ ИМ ГИ ПЛАЩА!
ЕЙ ТОВА СИ ТИ !!!
п.с.
Датчаните направо със Еър Италия, че да спестят от билети...
Типично по ревльовски!!!
Когато не може да каже нещо конкретно почва брадъра да прави психо анализ на събеседниците си.
Ако това, което си писал се отнася за теб...може да го приема, защото ти се познаваш най-добре...
Иначе единственото заключение е, че срива на цените на имотите много яко те е ударил в мозъка
Зависи кога си купиш билета. Двупосочния билет по спомен излизаше към 700 Евро ако резервираш 2 месеца по-рано. Е те между другото Virgin Airlines нямат линия до София, нещо май бъркаш комнпанията . Полетите до САЩ бяха предимно с Lufthansa и KFM
Kaквото и да прави българина накрая всичко се свежда до следното:
1 Аз съм най успелия
2 Никой не е над мен
3 Аз съм номер едно
4 Всички останали са селяни глупаци бедняци глупаци
5 Другите хора са дошли на този свят длъжни да ме хвалят да ми се възхищават и да ме величаят.
Момчета никой не се интересува кой е по велик софиянец.Месторождението и местоживеенето не са гаранция за нищо нито за интелигентност нито за образованост възпитание и култура.И не осигуряват превъзходство на никой над другия.
Аз съм роден в София но я напуснах.Просто това с което се занимавам няма как да го правя в София.Кажете ми селянин ли съм или софиянец? А в свободен свят да спорите колко е велика София е смешно.Колкото и да ми е тъжно София не изглежда никак добре да не кажа друго нещо.И не само София България не изглежда добре.Така че спора къде мизерията и простотията са по малки е излишен
Когато еврото тръгне истински на юг , евра ще продавам не аз или някой друг , а самата ЕЦБ ще емитира пари и с тях ще купува други валути.Понеже така трябва и така се прави като се зададе подобна буря банката трябва да разполага със значителни , огромни валутни резерви за да може в един момент да каже - Дайте ми евра сега за тези хартийки и да спре обезценката..ако не го направи Европа става Зимбабве и половина.
Никой не се интересува от имоти 1 За да се интересуваш от имоти трябват пари и то доста. С имотите положението е като със спортните коли , тука един си купи едно ДЖИ ТИ скоро и много хубава цена има и е голям гевезелък..къса бъреци по нашите улици - минни полета , щото е СПОРТНО и вози твърдо..много твърдо. И имотите сега са скъпо нещо и те късат бъбреци пък честно да се изпоти човек да ги изкара тия пари кръста трябва да си счупи няколко пъти.Строителството в нашия масивен вариант е адски тежка работа в която се влага все още много здраве , няма как да станат имотите - подаръци.
Странна работа , защо се карате помежду си толкова и накрая ще загубят и едните и другите.В момента е такава ситуацията , че тези които имат големи пари си плетат кошницата да си ги защитят. Еврото така го бяха метнали и Сорос не случайно плюе еврото да се омита от хоризонта. Янките еврото като конкурент на долара ги възпира да си обезценят щатския долар мигновенно биха го направили.Кой се намеси да подпира еврото - китайците !!! И не са приказки защото навън се чува как са обърнали 1.7 трилиона долара в евра в момента за да подпрат еврото. Но и жълтурите знаят че не е река и няма да тече вечно в тяхната посока и идват в България да инвестират пари в обществен проект защото на тях тези неща много им допадали Защото като тръгне работата с парите да се обезценят те това което са го инвестирали като стойност ще си го изсмучат в "нови" пари и ще трябва да им се плати.Купуват суровини - метали като бесни , в щатите на мой приятел работниците - 70 бр. понеже ги съкрати и никоя банка не иска да му приеме камионите като залог за да му даде заем , а да въртиш такъв бизнес на своя глава си е самоубийство..дето се вика утре ще се метне някоя кола по хайуея и ще попилее 10-20 коли и ще го съдят докато го направят последния просяк защото няма да има зад гърба си екип от юристи ..цяла компания с каквито разполага банката от която ще вземе пари и то не щото му трябват за бизнеса пряко а ще ги разиграва в глупости , но трябва да има банка зад гърба си. Та сега 70 калпака звънят по телефоните всеки ден да питат утре няма ли да карат за някъде и да работят , пари за телефоните си "намират" от клошарство , режат железарии , автомобили и какво ли не..и там ще го докарат до нападения на решетките на канализацията ..и така преживяват.Разбира се това са суровини за Чайна.
Но така е швейцарците казват ..парите да се обезценят за да може тези които са им вкарали в банките сухо и крадено да издухат супата , но БАВНО да стане работата за да не се струпат пред портите на банките да искат да си теглят парите дето швейцарците отдавна са ги издухали и изхарчили за кеф.Китайците пък викат нека еврото и долара се борят кой да остане , че така си пазаруват разни неща които после ще могат да продават. Това е положението.Имотите какво щяло да стане ? Ами ЕЦБ има огромен апетит да купи държавите като им прибере дълговете и после ще ги обедини в една държава ...най после и гък не могат да кажат..Къде са ИРА ? нали са патриоти-терористи , но нещо ги няма на хоризонта , а Ирландия е повече собственост на ЕЦБ от която и да е друга държава , леко само им се скръцва със зъби и като гледат сега какво ще се случи на гърчулята , ще слушат и с двете уши а ЕЦБ съвсем тихо ще шепне и те ще отгатват по движението на устните какво им се казва и моментално ще изпълняват. Икономическата депресия работи с пълна пара , в каквото и да инвестираш пари ще спечелиш след време стига да не ти трябват тези пари и да заминеш на оня свят защото никоя бамка няма да ти даде. В САЩ бамките зор да дават пари нямат , защото тези които си държат парите в тях им ги дават срещу нула лихва и на бамката не и трябват още пари за да плаща лихви..единственно не ги дава на съмнителни елементи...Но както онзи ден се пошегува един колега - на съмнителни елементи не дават , обаче на много ...много..много съмнителни елементи парите се дават на куп. Защо ?
Сещай се без да задаваш въпроси се казва ! Тези които са ги дали няма да си ги търсят обратно Понеже са ларж.
rofl rofl, ма ти си си повярвал бе, софианеца
бай дъ уей, как ши те мина аз след 3 поколения бре, невъзможно е тва! та аз никога няма да моа да стана кУреняк то тва е се едно след 3 поколения да стана принц Уилям, ми няма как. селтак съм си тъй че споко, мое и да си прос сисадмин под наем, ама винаги ше си поне 5 класи над хора кат Ивко еле пък мене яз те гъбаркам тука само за да мога да си пиша в автобиографията че Столичанин е благоволил да дискутира с мен! а тва е голям плюс ше знайш!
щели сме да го минем след 3 поколения - да бе, иначе благодаря за толерантността - поне ни даваш зрънце надежда (макар и очевидно илюзорна )
ех шопландийооо, майко на нобили
Шо бе, 3 поколения и си кореняк - така се води
Извинявай, прекалих.
хаха, на такива като тебе и Ивкоо ще им трябват минимум 3 поколения, за да ме настигнат, еле па да ме минат Да сте ми живи и здрави, един ден на някой такъв като вас селски тарикат ще продам наследения апартамент в "идеален център" за 2К евро квадрата
rofl rofl, ма ти си си повярвал бе, софианеца
бай дъ уей, как ши те мина аз след 3 поколения бре, невъзможно е тва! та аз никога няма да моа да стана кУреняк то тва е се едно след 3 поколения да стана принц Уилям, ми няма как. селтак съм си тъй че споко, мое и да си прос сисадмин под наем, ама винаги ше си поне 5 класи над хора кат Ивко еле пък мене яз те гъбаркам тука само за да мога да си пиша в автобиографията че Столичанин е благоволил да дискутира с мен! а тва е голям плюс ше знайш!
щели сме да го минем след 3 поколения - да бе, иначе благодаря за толерантността - поне ни даваш зрънце надежда (макар и очевидно илюзорна )
ех шопландийооо, майко на нобили
Абре Ивко. Ама ти по-рано писа че и офис си купил. Преди 10 години? И него ли от бригадите?
На 19? Евала! А втория апартамент?
А беше писал че с архитектура се занимаваш от 20 години? Т.е. от 9 годишен? Евала!
А вилата във Владо тричков? Или тя е по наследство.
Бе нещо някакви съмнежи ме тревожат, ама не знам може би аз съм много недоверчив ...
КЕКЕКЕКЕКЕ, това съм го пропуснал
Абе чудех се аз как така от 10 познати, ходили на бригада в Америка, никой не е успял да докара повече от 4К долара, а наш Ивко се връщал редовно с четири пъти повече, ама сега ми е ясно
хаха, на такива като тебе и Ивкоо ще им трябват минимум 3 поколения, за да ме настигнат, еле па да ме минат Да сте ми живи и здрави, един ден на някой такъв като вас селски тарикат ще продам наследения апартамент в "идеален център" за 2К евро квадрата
Когато сте пили по-добре не пишете. Оставете компа да почива, а и вие си почивайте.
егати завистта егати чудото.
да си чувал че мое се работи на повече от 1 място? да си чувал че мое се остава повечко?
ивко мое и да е изкарал кинтаа, мое и да не е - мое като ровера тука да се тупа у гърдите виртуално за да избива комплекси, се тая. ма ти пък как подскочи кат' чу че " селтака" освен че ти зима работата ами и ти зима и хапартамента... мноо те заболя явно
кУреняка под наем а "селтака" на жълтите павета - ей от тва по голяма обида за тебе няма
безобразие!
ха тропни с краче сега, сездай тема във фейсбук - срещу наглите селяндури. вън селяндура от софето, квото има да се раздаде на правоимащите! (кУреняците)
смееех, смех...
не че ивко е цъфнал и вързал с тва мислене де - ша блъска за некой леф само и само да избие комплекса да ИМА имот на жълтите павета, егати фетиша. ама поне не злобее и не плюе кат' кУреняците....
ай, Андрейчо, гаси компютера и бягай да работиш. селтаците те минаха а ти кУреняка още с влажен поглед гледаш хазаина да не те изгони кат мрсна мячка... срам за фамилията - бездомен куреняк...
завист и комплексарщина, тва е шопския манталитет...
Коментар