IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Да бе, въздухът ясно, аз имах предвид самата гледка-само бетон

А иначе и аз така се успокоявам, когато не мога да спя вечер, защото си мисля разни неща свързани с бизнеса!

Коментар

• Първоначално изпратено от Oscar de la Hoya Разгледай мнение

Експлоататор-капиталист.На хората трябва да се плаща достойно и добре, за да може да си купят и те X6.Точка
      Хуя,така е приятелю
      животът предоставя на вси4ки ни по нещо разли4но

някои седят с крака на бюрото, преценяват,анализират,взимат важни решения
      правят много пари

други отпушват кенефа разбираш ли
      или рофи там по канала да извади говната

xexe

Коментар

• Първоначално изпратено от Oscar de la Hoya Разгледай мнение
        Ебати гнусната гледка!
        София много се прецака като място за живеене покраи кредитния бум....

иначе тези дето живеят по на ниско и не виждат цялата картина трябва да си знаят че макар да не я виждат си живеят сред и дишат тази гнусотия...
        Last edited by marketleverage; 20.07.2010, 14:16.
        mWPCloud.com

Коментар

• Експлоататор-капиталист.На хората трябва да се плаща достойно и добре, за да може да си купят и те X6.Точка

Коментар

• ....

най-оби4ам черноработни4ета

Коментар

• ....

Първоначално изпратено от Oscar de la Hoya Разгледай мнение
              Абе колеги, може ли такава злоба, такова нещо.Хората са изперкали тотално!Може ли да се наслаждавате, че сте преебали приятели!!!
              Само се моля да не стигна и аз такова положение, защото и аз съм гадно копеле и въобще хората са еднакви/почти/.Но нали знаете -битието определя съзнсанието.

А относно колегата с ремонтите -бате, гледах ти сайта, имам нужда точно от такива неща -преместване на кухнята в хола, кухнята става детска стая и т.н И познай-нема да ти се обада.Защото:
              1.Цените са ти супер високи.
              2.Много ме дразни като ми описва некой някоя проста услуга, да я разбие на 100 малки и нищо не значещи действия, като обезпрашаване и путки майни, за да може да сложи голема цена.Са, аз примерно искам да ми се боядиса -как ше го правиш не ме интересува ,ако искаш ша вакумираш шибаната стая.Аз идвам, харесва ми и ти плащам.Не ми харесва -не ти плащам!Схвашащ ли?
              Кви са тия оферти, се едно самолет продаваш?
              Иначе сайтът е много хубав, на класи си като маркетинг от т-нар майстори -аз ги наричам работници, майстор е некой дето рисува икони примерно, другите са работници!
              НО, увлякъл си се, понеже си направил нещо различно и дай сега с големата секира!
              Българинът гледа първо, само и единствено и най.вече ЦЕНАТА!Тоест аз ще предпочета бай Добри-работника да дойде се пазариме , да си стиснеме ръцете, да се опита да ме преметне, аз да се опитам да го преметна и накрая ще свършиме работата за половината пари от твоите цени.Е, и малко нерви!
              Оскар недей да се пенявиш толкоз
              нашият приятел бгремонти просто не е наясно 4е за да си направиш ремонт 4рез
              него в момента струва колкото 2 апартамента

както оби4ам да казвам - това няма как да стане
              ли4но аз не се нуждая от ремонт но говоря
              за принципа
              отиваш говориш с продава4а, ако не ти клекне - 4ао и следващия има ги на всяка кра4ка
              аз например няма някое 4ерноработни4е което да не съм го изманипулирал и нагодил според моите критерии и възгледи
              Last edited by X_Y; 20.07.2010, 14:15.

Коментар

• Ебати гнусната гледка!

А индианеца е абсолютно прав-цените падат или от самите предприемачи, или от ипотекари, останалите са лалугери.Имаше един апартамент до НДК, дето заради него се регистрирах да питам тука, една бабичка го продаваше за 1300 eur и там се разсъхнаха нещата по документални причин.Но мисълта ми беше, че тая кривогледа пача се чувстваше се едно ми прави услуга и нон стоп повтаряше, как съседите я молели да не го продава, на тези безбожно ниски цени!!!
                Лалугери!

Коментар

• мдам беше такъв период дето разравяха че 1286 евро на зелено в около ндк било прекалено евтино и никога нямало да бъде построено..

pp Гледка за 182 големи евра

Uploaded with ImageShack.us
                  mWPCloud.com

Коментар

• Абе колеги, може ли такава злоба, такова нещо.Хората са изперкали тотално!Може ли да се наслаждавате, че сте преебали приятели!!!
                    Само се моля да не стигна и аз такова положение, защото и аз съм гадно копеле и въобще хората са еднакви/почти/.Но нали знаете -битието определя съзнсанието.

А относно колегата с ремонтите -бате, гледах ти сайта, имам нужда точно от такива неща -преместване на кухнята в хола, кухнята става детска стая и т.н И познай-нема да ти се обада.Защото:
                    1.Цените са ти супер високи.
                    2.Много ме дразни като ми описва некой някоя проста услуга, да я разбие на 100 малки и нищо не значещи действия, като обезпрашаване и путки майни, за да може да сложи голема цена.Са, аз примерно искам да ми се боядиса -как ше го правиш не ме интересува ,ако искаш ша вакумираш шибаната стая.Аз идвам, харесва ми и ти плащам.Не ми харесва -не ти плащам!Схвашащ ли?
                    Кви са тия оферти, се едно самолет продаваш?
                    Иначе сайтът е много хубав, на класи си като маркетинг от т-нар майстори -аз ги наричам работници, майстор е некой дето рисува икони примерно, другите са работници!
                    НО, увлякъл си се, понеже си направил нещо различно и дай сега с големата секира!
                    Българинът гледа първо, само и единствено и най.вече ЦЕНАТА!Тоест аз ще предпочета бай Добри-работника да дойде се пазариме , да си стиснеме ръцете, да се опита да ме преметне, аз да се опитам да го преметна и накрая ще свършиме работата за половината пари от твоите цени.Е, и малко нерви!

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                      Нищо не станало , гледах за апартамент в Аспарухово с паднала цена за мои близки да купуват.Нищо няма евтино пък и са обран бустан , едни последни етажи или нещо друго има. Аспарухово е квартал на Варна който е свързан с един пропукан мост с града и въобще не е Варна. Може би знаеш къде е.
                      Въобще не разбирам какво си гледал. Знам историята на цените на поне няколко предприемача при новото стоителство в София. В момента са на поне -30/40% от това, което беше в началото на 2008. Важи за цени, които са били 1500-2000 и сега са около 1000, както и такива, които са били 1000-1200, а сега са 600-700. Приказките за "нищо не е паднало" ги има при хора, които никога не знаели цената на парите, а просто са ги ударили в главата и си живеят в един измислен свят. Има ги, но са малко. Например обезщетен с 10 двустайни апартамента собственик счита отстъпка от 5-10% от пиковата цена за голяма, а нагоре направо за подигравка. Цените се свалят от самите предприемачи и хората с панели, които искат да ги разкарат и да купят нещо ново. Това обаче е краен процес.

Коментар

• zloblivi_podritvaniq

Да бе , аз им казах за малко повече пари по добре да си купят в града.
                        D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                          Нищо не станало , гледах за апартамент в Аспарухово с паднала цена за мои близки да купуват.Нищо няма евтино пък и са обран бустан , едни последни етажи или нещо друго има. Аспарухово е квартал на Варна който е свързан с един пропукан мост с града и въобще не е Варна. Може би знаеш къде е.
                          продава4ите на НИ яко клякат в момента
                          доста са от4аяни

Коментар

• индианеца

D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение

и какво стана - 2 месеца по късно щом се заговори в сащ за криза и моментално вси4ки
                              като луди трагнаха да продават, оба4е твърде късно - пазара в бг замръзна изведнъж
                              Пазарът в US замръзна още в началото на 2007. Тогава беше ясно какво предстои там. Тук обаче, разни кредитни камбани с 2 години стаж и способности за продаване баници, ни обясняваха как банките били приготвили такова цунами от пари за БГ, че жилищатата ще станат ако не 2000, то поне 4000Е/м2. Който се усети продаваше до началото на лятото на 2008. После всичко замръзна, а след като лимонките изгърмяха настана паника, рев и наакани памперси.

Коментар

• ....

може и семейство да са пред фалит ама тва няма зна4ение
                                ако трябва женските ще ги изреват или изд.хат
                                тия ме4тани пло4ки в банята от смешния бай ганъо каде работи за 500 лева

Коментар

Working...
                                X