IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    И аз това се зачудих: кое струва 50к евро на тая картинка от фотошоп тръсната на една поляна.

Отделно е без изба и с "аристократичен скос" на врория етаж.

Ма, мо'е съм изтрещял вече, знам ли ...

Чиърс!
    привет миранда ............... доста критика от теб пречипена през провинциална призма -> нещо нетипично което не съм срещал до сега в твои постове
    Last edited by p0lki; 28.07.2010, 01:14.

Коментар

• Първоначално изпратено от Durak Разгледай мнение
      ... Ако имаш 50.000 евро се обърни към http://www.mirela.bg/ тази фирма опрерира в цяла европа, също така и други атрактивни дестинации!
      как да го разбирам това - като покана да се видим на работното ти място ли?

ти твърдиш, че в австрия се купува за 50 000 евро и веднага се отдава имота за 1 000 евро месечно , а от мирела нищо подобно не са твърдяли

Първоначално изпратено от Durak Разгледай мнение
      послепис: Нали знаеш, че тази къща не е за всеки и не струва 50.000Е?
      написах ти колко квадрата е къщата и колко струва -> от теб се иска само да я намериш в сайта който ти си посочила ................ исках да видя как се справяш с немския - за съжаление ти не можеш да се справиш никак нито с едното, нито с другото

събери утре бабите на село и им разправяй как е в австрия или германия --- явно сега е модерно всеки да разбира от всичко

Коментар

И аз това се зачудих: кое струва 50к евро на тая картинка от фотошоп тръсната на една поляна.

Отделно е без изба и с "аристократичен скос" на врория етаж.

Ма, мо'е съм изтрещял вече, знам ли ...

Чиърс!

Коментар

• Първоначално изпратено от p0lki Разгледай мнение
          онзи ден си харесах тази къщичка в посочения сайт

около 112 м2 беше и струваше 125 евро .................. хиляди , разбира се -> доста често ми се случва да изпускам "К"

понеже съм зле с немския искам да те помоля две неща:

1. намери ми обявата за тази къщичка

2. намери ми къща за 50 евро ............ 50 К евро и по възможност с наематели за 1 000 евро за поне 2-3 години напред -> знаеш, че за германия е нормално да купиш имот с наематели, знаеш, че в германия договора за наем да е 3 /три/ години минимум

накрая ще получиш комисионна и за намирането на имота, и за намирането на наематели

давай, ти си на ход
          ... Ако имаш 50.000 евро се обърни към http://www.mirela.bg/ тази фирма опрерира в цяла европа, също така и други атрактивни дестинации!

Last edited by Durak; 28.07.2010, 00:07.
          Вроденият порок на капитализма е неравното разпределение на благата. Вродената добродетел на социали

Коментар

Нещо не си прочел внимателно, но специално за теб ще повторя и покажа!

Ставаше въпрос, че инвестициите в недвижимост зад граница са в пъти по рентабилни от тези в България. Дадох и пример, за 50.000 (петдесет ХИЛЯДИ) евро би могъл да закупиш едностаен апартамент в западна европа(избери си страна), на който наема стига 700 Е и повече....Ето погледни

http://www.immowelt.de/ надявам се, че се справяш с немския!!!

онзи ден си харесах тази къщичка в посочения сайт

около 112 м2 беше и струваше 125 евро .................. хиляди , разбира се -> доста често ми се случва да изпускам "К"

понеже съм зле с немския искам да те помоля две неща:

1. намери ми обявата за тази къщичка

2. намери ми къща за 50 евро ............ 50 К евро и по възможност с наематели за 1 000 евро за поне 2-3 години напред -> знаеш, че за германия е нормално да купиш имот с наематели, знаеш, че в германия договора за наем да е 3 /три/ години минимум

накрая ще получиш комисионна и за намирането на имота, и за намирането на наематели

давай, ти си на ход
            Last edited by p0lki; 27.07.2010, 23:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от asen Разгледай мнение
              Мдаааа, като започне едно поскъпване на есен...

http://spisanie.imot.bg/problemyt-s-...ylbochava.html
              Демек, Есента на Русото 2-ра серия, ърмм ..?

Тц, тц, тц ... лоши сте

Чиърс на бебетата!

Коментар

• Мдаааа, като започне едно поскъпване на есен...

http://spisanie.imot.bg/problemyt-s-...ylbochava.html

Коментар

запознай ни и нас незапознатите ................ може и срещу заплащане да намериш нещо за 50 евро което се дава под наем срещу 1000 евро месечно
                  Нещо не си прочел внимателно, но специално за теб ще повторя и покажа!

Ставаше въпрос, че инвестициите в недвижимост зад граница са в пъти по рентабилни от тези в България. Дадох и пример, за 50.000 (петдесет ХИЛЯДИ) евро би могъл да закупиш едностаен апартамент в западна европа(избери си страна), на който наема стига 700 Е и повече....Ето погледни

http://www.immowelt.de/ надявам се, че се справяш с немския!!!

Last edited by Durak; 27.07.2010, 23:07.
                  Вроденият порок на капитализма е неравното разпределение на благата. Вродената добродетел на социали

Коментар

запознай ни и нас незапознатите ................ може и срещу заплащане да намериш нещо за 50 евро което се дава под наем срещу 1000 евро месечно
                    +1 Ако купя 5 ще ми ги дадът ли по 40к евро?

Коментар

Запознат ли си с цените на недвижимостта в Австрия и с наемните цени на същите?

Поздрави: Аз, да!

Коментар

• Първоначално изпратено от master of the seven seas Разгледай мнение
                        Аз ти давам сметката 1000 РЗП, струва 250 000(качествено строителство,гипсокарто ВЪРХУ стените,а не вмвсто). 35% обезщетение, остават за продажба 750 м2. На цена 700 е/м2
                        се получава 525 000 след продажбата.......:
                        много добре смяташ ............. да не си сервитьор

Коментар

• Първоначално изпратено от Веско Разгледай мнение
                          То има ли сериозен проект да не е на ТИМ
                          На времето четох че някъв общински съветник беше купил съвсем законно за десетки левове текстилната фабрика с цел строителство на затворен комплекс ама не съм сигурен дали е това. И що не ти харесва Аспарухово? И там хора живеят, верно далече от концерта на пайнер и беше голям стрес като ми преместиха техникума, ама пък е на първа линия, отпреде плажа, отзад баир. Ако нямаш работа в града си е кеф. пък и нали цените ще паднат докъм 200-300.
                          Е малко много цигани в квартала и комари край комплекса на първа линия. Там е така, море,блато,дървета,път и комплекс на пъва(за сега) линия. Комарите в блатото дори и през комунизма не можеха да ги избият. а я си представи колко коли ще се опитват да спрат до този комплекс?? следващият път иди след обед на плаж и виж комарите и мястото за паркиране

Коментар

• Първоначално изпратено от master of the seven seas Разгледай мнение
                            До колкото знам,това е проект на ТИМ.
                            Не прави грешката да купуваш апартамент в Аспарухово за живеене,аз там съм роден.
                            И гипсокартона на вилата е за ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ.
                            То има ли сериозен проект да не е на ТИМ
                            На времето четох че някъв общински съветник беше купил съвсем законно за десетки левове текстилната фабрика с цел строителство на затворен комплекс ама не съм сигурен дали е това. И що не ти харесва Аспарухово? И там хора живеят, верно далече от концерта на пайнер и беше голям стрес като ми преместиха техникума, ама пък е на първа линия, отпреде плажа, отзад баир. Ако нямаш работа в града си е кеф. пък и нали цените ще паднат докъм 200-300.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                              А с разходите за поддръжка на имотите в Австрия запознат ли си.

А ти? Интересува ме живо точно тоя въпрос, не се заяждам. Знам че има небенкостен но не всеки имот има такова задължение. Останалото са данъци.

Коментар

• Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнение
                                Как кой, собствениците. Какво като са непродаден все някой трябва да ги продава, този който е продавача, той си плаща данъците.
                                И аз така си мисля - още една идея за тези, дето не бързат да продават

Коментар

Working...
                                X