Първоначално изпратено от marandi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 2
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Durak Разгледай мнение... Ако имаш 50.000 евро се обърни към http://www.mirela.bg/ тази фирма опрерира в цяла европа, също така и други атрактивни дестинации!
ти твърдиш, че в австрия се купува за 50 000 евро и веднага се отдава имота за 1 000 евро месечно , а от мирела нищо подобно не са твърдяли
Първоначално изпратено от Durak Разгледай мнениепослепис: Нали знаеш, че тази къща не е за всеки и не струва 50.000Е?
събери утре бабите на село и им разправяй как е в австрия или германия --- явно сега е модерно всеки да разбира от всичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Durak Разгледай мнениепослепис: Нали знаеш, че тази къща не е за всеки и не струва 50.000Е?
Отделно е без изба и с "аристократичен скос" на врория етаж.
Ма, мо'е съм изтрещял вече, знам ли ...
Чиърс!
Коментар
-
Първоначално изпратено от p0lki Разгледай мнениеонзи ден си харесах тази къщичка в посочения сайт
около 112 м2 беше и струваше 125 евро .................. хиляди , разбира се -> доста често ми се случва да изпускам "К"
понеже съм зле с немския искам да те помоля две неща:
1. намери ми обявата за тази къщичка
2. намери ми къща за 50 евро ............ 50 К еврои по възможност с наематели за 1 000 евро за поне 2-3 години напред -> знаеш, че за германия е нормално да купиш имот с наематели, знаеш, че в германия договора за наем да е 3 /три/ години минимум
накрая ще получиш комисионна и за намирането на имота, и за намирането на наематели
давай, ти си на ход... Ако имаш 50.000 евро се обърни към http://www.mirela.bg/ тази фирма опрерира в цяла европа, също така и други атрактивни дестинации!
послепис: Нали знаеш, че тази къща не е за всеки и не струва 50.000Е?Last edited by Durak; 28.07.2010, 00:07.Вроденият порок на капитализма е неравното разпределение на благата. Вродената добродетел на социали
Коментар
-
Първоначално изпратено от Durak Разгледай мнениеНещо не си прочел внимателно, но специално за теб ще повторя и покажа!
Ставаше въпрос, че инвестициите в недвижимост зад граница са в пъти по рентабилни от тези в България. Дадох и пример, за 50.000 (петдесет ХИЛЯДИ) евро би могъл да закупиш едностаен апартамент в западна европа(избери си страна), на който наема стига 700 Е и повече....Ето погледни
http://www.immowelt.de/ надявам се, че се справяш с немския!!!
около 112 м2 беше и струваше 125 евро .................. хиляди , разбира се -> доста често ми се случва да изпускам "К"
понеже съм зле с немския искам да те помоля две неща:
1. намери ми обявата за тази къщичка
2. намери ми къща за 50 евро ............ 50 К еврои по възможност с наематели за 1 000 евро за поне 2-3 години напред -> знаеш, че за германия е нормално да купиш имот с наематели, знаеш, че в германия договора за наем да е 3 /три/ години минимум
накрая ще получиш комисионна и за намирането на имота, и за намирането на наематели
давай, ти си на ходLast edited by p0lki; 27.07.2010, 23:55.
Коментар
-
Първоначално изпратено от asen Разгледай мнениеМдаааа, като започне едно поскъпване на есен...
http://spisanie.imot.bg/problemyt-s-...ylbochava.html
Тц, тц, тц ... лоши сте
Чиърс на бебетата!
Коментар
-
Мдаааа, като започне едно поскъпване на есен...
http://spisanie.imot.bg/problemyt-s-...ylbochava.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от p0lki Разгледай мнениезапознай ни и нас незапознатите ................ може и срещу заплащане да намериш нещо за 50 евро което се дава под наем срещу 1000 евро месечно
Ставаше въпрос, че инвестициите в недвижимост зад граница са в пъти по рентабилни от тези в България. Дадох и пример, за 50.000 (петдесет ХИЛЯДИ) евро би могъл да закупиш едностаен апартамент в западна европа(избери си страна), на който наема стига 700 Е и повече....Ето погледни
http://www.immowelt.de/ надявам се, че се справяш с немския!!!
Last edited by Durak; 27.07.2010, 23:07.Вроденият порок на капитализма е неравното разпределение на благата. Вродената добродетел на социали
Коментар
-
Първоначално изпратено от p0lki Разгледай мнениезапознай ни и нас незапознатите ................ може и срещу заплащане да намериш нещо за 50 евро което се дава под наем срещу 1000 евро месечноАко купя 5 ще ми ги дадът ли по 40к евро?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Durak Разгледай мнениеЗапознат ли си с цените на недвижимостта в Австрия и с наемните цени на същите?
Поздрави: Аз, да!
Коментар
-
Първоначално изпратено от master of the seven seas Разгледай мнениеАз ти давам сметката 1000 РЗП, струва 250 000(качествено строителство,гипсокарто ВЪРХУ стените,а не вмвсто). 35% обезщетение, остават за продажба 750 м2. На цена 700 е/м2
се получава 525 000 след продажбата.......:
Коментар
-
Първоначално изпратено от Веско Разгледай мнениеТо има ли сериозен проект да не е на ТИМ
На времето четох че някъв общински съветник беше купил съвсем законно за десетки левове текстилната фабрика с цел строителство на затворен комплекс ама не съм сигурен дали е това. И що не ти харесва Аспарухово? И там хора живеят, верно далече от концерта на пайнер и беше голям стрес като ми преместиха техникума, ама пък е на първа линия, отпреде плажа, отзад баир. Ако нямаш работа в града си е кеф. пък и нали цените ще паднат докъм 200-300.) линия. Комарите в блатото дори и през комунизма не можеха да ги избият. а я си представи колко коли ще се опитват да спрат до този комплекс?? следващият път иди след обед на плаж и виж комарите и мястото за паркиране
Коментар
-
Първоначално изпратено от master of the seven seas Разгледай мнениеДо колкото знам,това е проект на ТИМ.
Не прави грешката да купуваш апартамент в Аспарухово за живеене,аз там съм роден.
И гипсокартона на вилата е за ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ.
На времето четох че някъв общински съветник беше купил съвсем законно за десетки левове текстилната фабрика с цел строителство на затворен комплекс ама не съм сигурен дали е това. И що не ти харесва Аспарухово? И там хора живеят, верно далече от концерта на пайнер и беше голям стрес като ми преместиха техникума, ама пък е на първа линия, отпреде плажа, отзад баир. Ако нямаш работа в града си е кеф. пък и нали цените ще паднат докъм 200-300.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеА с разходите за поддръжка на имотите в Австрия запознат ли си.
А ти? Интересува ме живо точно тоя въпрос, не се заяждам. Знам че има небенкостен но не всеки имот има такова задължение. Останалото са данъци.
Коментар
-
Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнениеКак кой, собствениците. Какво като са непродаден все някой трябва да ги продава, този който е продавача, той си плаща данъците.
Коментар
Коментар