IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
    В България просто има много много бедни хора и има няколко % богати има и супер богати които имат милиони и милиарди. И колкото едните масата са бедни, точно с толкова пък другите са по-богати. Които могат от тях изкупуват всичко което е на далавера и му теглят ключа. По търговете на съдии изпълнители има едни и същи лица от месеци и години. Дебнат като лешояди и налапват всичко за което вие дори не сте чули. И в момента го правят. Защото не бързат. И ето цените пак не падат, а което е паднало са го купили и вие дори не знаете. Има и чужденци макар и малко.
    Ах че ме разсмиваш, точно пък с удрянето на ключа И защо кажи ми да се натискам да купувам в България или в Сърбия и Украйна, която и в ЕУ не е? Защо не купя по-свестен имот в Германия, където и доходите ми са в пъти по-високи? Умрел някой да живее в Ада - в Балканския казан точно
    Боли ме че някой изкупувал и теглел ключа - какво ще прави после в България на пенсионерите и циганите и колко ще струва имота му А? Хахахаха

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
      Ей шматьо, не видя ли как се набутаха превеликите англичани в морските и планинските ни курорти
      Е те именно определяха цените - и спихнаха балона. Баш тука уцели ама от раз! Сега вече ги няма - трябва да чакаш марсианците, дано дочакаш. През това време обаче купувачите заебаха Балканите и тръгнаха в развита Европа - и доходите по-добри, и инфраструктурата като хората, и цените по-ниски
      Нищо катастрофично няма в думите ми - реалност са си и тепърва ще си я чукаш в празната шопска тиква
      Малко като бременски музикант го пишеш.....
      Много точно !!!

Коментар

• до ЛОРД

Не знам лорд ли си или милорд,ама това със зимната столица на балканите нещо си се сбъркал.има един от туристическата камара който обикаля страната и всеки град го прави столица,ето Велинград е спа столица на Балканите обявена от този чиляк.Верно градчето ни е хубаво,по-точно е с най-хубавия климат в Б-я,ама видял ли си го на какво прилича,изровени улици и вечер след 17 часа няма никой по улиците,всички между 20 и 45 год са емигранти,и тук имотите бяха по 1500 евро квадрата,ама сега и на 400 няма купувачи,па нека да сме си спа столица ,а Банско са много по-зле от нас

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
          Отново тука е пълно с катастрофици и такива които смятат че имотите трябва да паднат съдейки по собствения си джоб. Такава ганьовщина е че нямам думи. Цените се определят от търсенето и предлагането. Като бедните мишоци нямат за да купят, има безброй други включително чужденци или такива българи които купуват имоти на килограм, които пак ще определят цените, а други ще цъкат с език в мизерната квартирка.
          Тук се заговори за Лондон и Берлин, но никой не желае да види цените във всички останали балкански столици. И там ли са много надценени?

Ей шматьо, не видя ли как се набутаха превеликите англичани в морските и планинските ни курорти
          Е те именно определяха цените - и спихнаха балона. Баш тука уцели ама от раз! Сега вече ги няма - трябва да чакаш марсианците, дано дочакаш. През това време обаче купувачите заебаха Балканите и тръгнаха в развита Европа - и доходите по-добри, и инфраструктурата като хората, и цените по-ниски
          Нищо катастрофично няма в думите ми - реалност са си и тепърва ще си я чукаш в празната шопска тиква

Коментар

• Първоначално изпратено от Zashtontcho Разгледай мнение

Не знам какво следиш и какви познати имаш, щом като смяташ, че няма качествени имоти от ЧСИ и цените им са почти същите като тези на брокерите, твоя си работа. Тегли кредитче и купувай от брокер, така ще си получиш "качествен" имот на "разумна" цена, брокерчето ще спечели някой лев от комисионната, собственикът ще спечели някой лев от горницата, а банката ще спечели някой лев от лихвите и таксите.
            Ако нещо се обърка с кредита, твоите приятелчета в голямата банка ще те консултират к`во да правиш и всичко ще се оправи

Явно има още балъци, докато и те не се заковат с ипотека, няма да спадне пазара
            май при Берт бъркаш за необходимоста от кредит, ама ти си знаеш. аз в момента продавам на 1000 на кв и не смятам да свалям. за справка нямам ни ипотека ни дявол. ясно че всички са изплезили език и чакат да падне в София цената ама на, ни ще.....

Коментар

• Ех, маргиналчо, накрая ще се окаже на нивята

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
                Любимия ми начин за намиране на справедливата цена е да намериш най-големия кенеф дето се продава за около 500 Е кв.м., а 2007 се е продавал за 550 и от него да си правиш извода за останалите имоти. На 50 метра от мястото, където живея продадоха апартамента на последния етаж за 4000 Е кв.м. , а в моята кооперация продадоха друг апартамент за 1400 Е. И двете сделки са от миналата година. Кажи ми сега коя е сраведливата цена...
                Няма справедлива цена - има средна цена. И тя е важната. А че някой си е купил на 400 или на 4000, няма абсолютно никакво значение.
                Колкото до Украйна - наистина не помня дали беше средна цена за столицата или за страната.

Коментар

• http://www.kievcityres.com.ua/

http://www.kiev-real-estate-database.com/
                  65 m2 - $290'000

http://realt.ua/Db2/0st.php
                  http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Property In Ukraine, Property In "Kiev"

Ref No: C1419
                    Region: Central
                    City: Kiev
                    Brief:
                    Exclusive apartment in Kyiv!
                    Panoramic view! Center of the capital!

This offer is absolutely exclusive! Apartment for sale is located in heart of the Ukrainian capital close to all amenities, metro, markets and transport net. But in spite of this perfect location living here ...
                    Area: 101 sq. meters
                    Garden: no
                    Price: USD 350,000
                    Basic location: City.

Ref No: C1336
                    Brief:
                    Unique opportunity - plot at the suburbs of Kyiv!

Do not miss the unique opportunity to make a great investment - to buy a plot from where it is possible to see the capital of Ukraine - Kyiv. At time when the Ukrainian capital is rapidly developing you can have ...
                    Area: 0 sq. meters
                    Garden: 1500 sq. meters
                    Price: USD 99,990
                    Basic location: City. Plot offers.

Ref No: C1319
                    Brief:
                    A new house really close to Kiev!

For those who would like to make a good property investment, this house is a nice offer due to its convenient location in just 4 km far from the capital of Ukraine.
                    A new brick two-storeyed building (and a basement ...
                    Area: 360 sq. meters
                    Garden: 1250 sq. meters
                    Price: USD 400,000
                    Basic location: Country. Plot offers. Investment offers.

Ref No: c1410
                    Brief: Nice apartment in the very heart of Kiev!

1 bedroom apartment at one of the most sought after addresses in the very heart of Kiev within close walking proximity to numerous diplomatic, cultural and business addresses offering a unique opportunity to acquire an ideal ...
                    Area: 57 sq. meters
                    № of bedroom: 1
                    Price: USD 270,000

Ref No: C1374
                    Brief:
                    Two-level Elite Apartment in the Kiev Center!

Rarely available, one of a kind LOFT/penthouse designed and supervised by well recognized North American architect.
                    Absolute must-see luxury apartment demonstrates extreme pride of ownership.
                    Newly build exclusive ...
                    Area: 250 sq. meters
                    Price: USD 1,500,000
                    ==========
                    Малко са ги надценили пустите му украинци. А уж са у края
                    1 2 3 4 5 6

Коментар

• Първоначално изпратено от MarginCall Разгледай мнение
                      В Украйна средната цена в столицата се срина от 1600Е до към 500Е.
                      Любимия ми начин за намиране на справедливата цена е да намериш най-големия кенеф дето се продава за около 500 Е кв.м., а 2007 се е продавал за 550 и от него да си правиш извода за останалите имоти. На 50 метра от мястото, където живея продадоха апартамента на последния етаж за 4000 Е кв.м. , а в моята кооперация продадоха друг апартамент за 1400 Е. И двете сделки са от миналата година. Кажи ми сега коя е сраведливата цена...
                      Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от MarginCall Разгледай мнение
                        Имам познати в Киев. Сега не знам какви са цените, но 2007 търсиха апартамент. Не помня цените (мога да питам), но на 42 километра от центъра на Киев им бяха предложили нещо изгодно което бе в пъти повече от в София или Варна. 1600 Eur нямам спомен за такива цени по в града, дори на 42 км. от центъра на Киев пак бе скъпо, дори и цената да бе в долари и да се налагаше да го преизчислявам в Евро.
                        ПС: Те и тук цените в Слънчев бряг и Банско се сурнаха още в 2006, от почти 2000 на 400-800.
                        Last edited by Jay Gould; 04.10.2010, 19:05.
                        http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                          пич,
                          Ако беше зачел темата по-надолу щеше да видиш,че аз самият обикалям и търся качествен имот и колко ми е писнало от некоректни обяви.Но явно ти е по-лесно да пишеш отколкото да четеш...
                          Не обичам елементарни разсъждения като твоите - затова те репликирах.
                          Следя сайтовете на ЧСИ от около година и гледам какви имоти се предлагат, на какви цени и колко са реализираните сделки и на какви нива. Определено мога да кажа, че този пазара към момента е трета глуха. Ако нещата се сговнят в БГ (да не се случва) сигурно ще се развие и ще заприлича повече на пазар, но към момента е умряла работа.
                          Имам познати в проблеми клиенти на голяма банка и знам как се процедира при 'закъсване' от страна на кредитополучател, НО ти понеже си много в час 'дебни' да купиш нещо качествено от ЧСИ.

успех

Не знам какво следиш и какви познати имаш, щом като смяташ, че няма качествени имоти от ЧСИ и цените им са почти същите като тези на брокерите, твоя си работа. Тегли кредитче и купувай от брокер, така ще си получиш "качествен" имот на "разумна" цена, брокерчето ще спечели някой лев от комисионната, собственикът ще спечели някой лев от горницата, а банката ще спечели някой лев от лихвите и таксите.
                          Ако нещо се обърка с кредита, твоите приятелчета в голямата банка ще те консултират к`во да правиш и всичко ще се оправи

Явно има още балъци, докато и те не се заковат с ипотека, няма да спадне пазара

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                            Бих им казал да надникнат към Скопие, макар двата града да са много трудно сравними, все пак по-близо са от сравнение София - Белград. Букурещ не го харесвам (като изключим красивите му сгради), поради това, че хубавата му централна част е без дървета от двете страни на улиците (тегаво ми е без зелено наоколо), в голямата си част, но пак са несравними двата града.

Коментар

• Банско наскоро беше обявен за зимната столица на Балканите. За жалост и скръб на сривльовците.

Коментар

• Първоначално изпратено от master of the seven seas Разгледай мнение
                                (Белград).
                                Чакai сега Белград миналата година бе обявен за столица на купона в Европа и един от добрите градове за живеене на континента. За някой от нашите не съм прочел нещо такова. Иначе за всичко друго си прав, само, че не правите сметка и за друго. В България просто има много много бедни хора и има няколко % богати има и супер богати които имат милиони и милиарди. И колкото едните масата са бедни, точно с толкова пък другите са по-богати. Които могат от тях изкупуват всичко което е на далавера и му теглят ключа. По търговете на съдии изпълнители има едни и същи лица от месеци и години. Дебнат като лешояди и налапват всичко за което вие дори не сте чули. И в момента го правят. Защото не бързат. И ето цените пак не падат, а което е паднало са го купили и вие дори не знаете. Има и чужденци макар и малко.
                                Аз съм съгласен с много от вас, с казаното от вас, само че никой от вас не даде обяснение защо цените не са спаднали и колко евро на м2 е за вас приемливото ниво в центъра на София, да кажем (Витошка, Докторска градинка и т.н.)?
                                Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                                Джея колко според теб трябва да е цената например в Лозенец и Обеля
                                От къде да знам? Това не е ли някъде на майната си?
                                Last edited by Jay Gould; 04.10.2010, 18:42.

Коментар

Working...
                                X