IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ето какво написах като коментар за тази злополучна статия:

Това е Изпълнителен Директор?!?! CEO?!?!

ММоже ли да сподели какъв трудов опит има и какво образование има!

А бе и аз в къщи съм Изпълнителен Директор, ехаааааааааааа

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
      Преди време тук имаше един ник от БГремонти.
      Дали още чете темата?
      Да сподели впечатления от първа ръка за текущите дейности по вече закупените имоти.
      Ъмм .. тук сменихме вратата на входа на кооперацията ( 8 хапартаментя ) за 400 кинта.

Миналата година за същата работа ниските оферти бяха от 850 кинта и нагоре според екстрите.

Няма дефлация, а Русото е изтрещяло

Коментар

• Преди време тук имаше един ник от БГремонти.
        Дали още чете темата?
        Да сподели впечатления от първа ръка за текущите дейности по вече закупените имоти.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
          Копи-пействат от "учителите" си

US OUTLOOK: JPM sees "broad-based signs of fading drags in industry
          alongside building momentum in sentiment and final demand. This pattern
          has reliably signaled that the next move in global growth is up."
          Асоциацията на Българските Шарани Закупили през Култувата 2008 (АБШЗК08) предрича спад от 20% в световен мащаб и спад от 50% в БГ мащаб.

Тези по ми вдъхват доверие

Поздрави

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
            Колеги,

тази статия не е ли копи пейст всеки месец?

Тези хора малко въображение нямат ли да напишат нещо ново, а не всеки път едно и също...
            Копи-пействат от "учителите" си

US OUTLOOK: JPM sees "broad-based signs of fading drags in industry
            alongside building momentum in sentiment and final demand. This pattern
            has reliably signaled that the next move in global growth is up."

Коментар

• Първоначално изпратено от GuznaSyvest Разгледай мнение
              Пуснах вече крайцера по Околовръстното в Софето - утре го чакай с революцията пред вас, мазен боржуй
              И крайцера ти ли е от същия материал като къщата ти, от велпапе? На някои детството им не свършва, гиди мамин сладък...

Коментар

• .....

Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                Само дето на него му е токлкова акъла, че продължава да натиска цените надолу. Какво би си помислил човек, прочитайки долните му думи:
                „Някои твърдят, че има изобилие от предлагане, но нашата гледна точка не е такава. Този голям избор не е толкова голям – особено за неща, които се търсят напоследък – качествени имоти“, добави още Гаров

Общо взето твърди, че голяма част от имотите са некачествени и си мисли, че така подпира цените. Смях в залата. Такъв мениджмънт се навъди напоследък в БГ, думи нямам.
                в мометна се опитват да създадат една извадка от имоти - независеща от кризата и наре4ена "ка4ествени имоти"

тъй или ина4е не можахме да продадеме имотите и дай сега да развържеме поне "ка4ествените"

Коментар

• Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
                  По този повод да се посмеете ли , да поплачете ли за актуалните данъчни оценки ще ви дам един интересен пример от първа ръка. Днеска си получих данъчната оценка, за недовършен обект на акт 14 в ЗПЗ Варна, - 1200лв/м2. Моля да изчислите колко прави това в евро, ойро, еуро, канадски долари или зимбабски долари.
                  И втората молба ми е да ми кажете, колко трябва да е данъчната оценка на акт 16 - 2000лв? По-малко, повече?
                  Тройчев,

кефят ме 'орица, които си мислят, че местните данъци и такси са еднакви из БГ-стан.

По Варненско сте облагодетелствани, щот' за жилищни и нежилищни нужди при юридически лица май беше еднакъв.

Питай шопетата как е "бизнеса" кат' ти е нежилищна сградата на юридическо лице. Има хумор повярвай ми.

Зат'ва и кат' сме си гукали със сладко бебе Бонвиан дет' рентва на поразия жилищни имотки през юридическо лице му загатнах, че не обажда всичко, но догодина с "новите" тарифки ще приреве и той - сигурен съм и така в следващите 10 години докат' се изчисти дисбаланса за Софето между жилищни и нежилищни имотки при юридически лица, щот' е само 10 пъти разликата там.

Ся и нови данъчни оценки ще си имат, а да не забравяме, че вече и Банишорката ще става центърО + още няколко квартала, та и там ще има благи изненади при местни данъци и такси.

П.П. Та, идеята ми е, ся от мен ли очакваш да ти сметна МЕСТНИТЕ данъци и такси, кат' не съм от Варна при акт16 кат' дойде? Не, че не мога, ако дадеш детайли, ама накрая що не ми викнеш и една бутилка Евсиноградска ракойка, че тя ми е слабост, да знам за какво съм се хабил поне

П.П.П. Буби, чети Русото ко пише - не се заигравай с форума, че после да не ревнеш и ти
                  Last edited by marandi; 06.12.2010, 16:54.

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
                    Ами особена разлика в цените на качествените неща няма (<20%), макар, че наблюденията ми са не толкова при жилищните имоти. Боклуците обаче паднаха много, това е факт и така е редно
                    Ами съгласен съм.

Само в цифрите малко се различаваме. Според мен спада за 2г е поне 50%. За 20% не знам защо така мислиш. Некачествените най-много ще падат, и то тепърва, защото те бяха най-наболанизирани, защото зад тях нищо не ги подплътяваше. Доброто ще падне и то, но нормално по-бавно, но сигурно.

Коментар

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение
                      май ще размисля в крайна сметка и ще купя
                      щом господин никой е казал така

http://www.investor.bg/news/article/109325/419.html
                      Колеги,

тази статия не е ли копи пейст всеки месец?
                      През последните седмици се забелязва активизиране на жилищния пазар у нас.

Тези хора малко въображение нямат ли да напишат нещо ново, а не всеки път едно и също...

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                        Разлика в качеството на имотите сега и преди 2 години няма. Каквото имаше тогава, го има и сега.

Ама разлика в цените има, има
                        Ами особена разлика в цените на качествените неща няма (<20%), макар, че наблюденията ми са не толкова при жилищните имоти. Боклуците обаче паднаха много, това е факт и така е редно

Коментар

Анончо, само като тръгнеш наистина да търсиш нещо, усещаш, че донякъде е прав. Пазара е заринат с боклуци
                          Разлика в качеството на имотите сега и преди 2 години няма. Каквото имаше тогава, го има и сега.

Ама разлика в цените има, има

Коментар

Анончо, само като тръгнеш наистина да търсиш нещо, усещаш, че донякъде е прав. Пазара е заринат с боклуци
                            Аз не споря какво е качеството. Интересно ми е как защитава твърдение, че имотите били стигнали дъното. Няма как с косвени твърдения за лошо качество на имотите да повишиш цените. Дори и на качествените.

Коментар

Ами той пазарът винаги е бил заринат с боклуци. Само дето преди банките отпускаха кредити на корем и се купуваше всичко. Сега кредити няма и не се купува нищо. А имотите са си същите - 90-95% боклуци и 5-10% що-годе прилични.
                              Never underestimate the predictability of stupidity

Коментар

Боржуя не в Софето, боржуя край морето. Ний тука революциите не ги разбираме...
                                Именно затва утре, муньо
                                Ша ги разберете хехехехе

Коментар

Working...
                                X