IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Веско

Не е заблуждение , човека който стана повод да ги пиша тези неща се чуди тук как да осигурява работа за работниците се.Прави си една компания навън , например Ю Кей , пуска си сайт и реклама там , на работниците си ще плаща по 15 паунда на час , защото минималното е 13. Другите плащат и той ще може , щом може и е могъл да го направи в България това с компанията и там ще се справи. Работниците му няма ли да са доволни ? Това е бъдещето , ще работят в България хора които работят и в Ю Кей и в Белгия и във Франция.А аз му давам добър съвет да си диверсифицира бизнеса. При 120 паунда на ден , колко му е годишния доход на строителния работник ? А иначе са само приказки , на острова цените се сгромолясали..но се работи и работа има и не са се сгромолясали цените им.В момента така както англичанина има възможност да дойде в България и да си регистрира фирма и наеме работници с трудови договори...и т.н.т. , същото нещо може да го направи всеки българин там или пък било то в някоя европейска държава. Има много нещастници които пребивават и работят незаконно в европейски страни , включително и строители които точно това правят - ремонти и я карат работата в нелегалност , а за това плащат скъпо с времето и труда си.Не са много парите - 30 хиляди евро годишно е дохода на минимално заплащане , 10 да похарчи малко ли са .
    D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
      ...За българи които работят там неквалифицирана работа и са изкарали по 60-100 хиляди евро.Като се устроят навън и работят с трудов договор та им дават минималното заплащане слез 3-4 години един апартамент...
      .
      Tрейдъров, това за строителните такси и данъчните карти си ги повтаряй ежедневно. То и Картаген така е разрушен. Ама тез глупости че се спестяват навън по 20 хиляди евра годишно с неквалифициран труд, не ги говори повече. Вкарваш хората в заблуждение, което е най-малкото некоректно.
      Last edited by Веско; 20.07.2010, 08:41.

Коментар

• hohohoo

Тъпа ти е сесията щото се качи малко борсата , пък от простотия скъсявате защото популярните гурута ви надъхват а ги четете. Така е когато главата отказва да мисли , ако мислеше щеше да го чакаш да го удължиш в корекцията а не да го скъсиш и да те захлупи.
        D.Y.F-091066

Коментар

За какво да ходя , на мен не ми трябва да си купувам апартамент и защо си мислиш че зора ми са 200-те лева.Просто ви казвам че хората които се изпотяват да си вадят парите няма да тръгнат да работят по за два лева.
          .....
          Last edited by zloblivi_podritvaniq; 19.07.2010, 21:50.

Коментар

• hohohoo

За какво да ходя , на мен не ми трябва да си купувам апартамент и защо си мислиш че зора ми са 200-те лева.Просто ви казвам че хората които се изпотяват да си вадят парите няма да тръгнат да работят по за два лева.
            D.Y.F-091066

Коментар

• аха, ясно...

баси тъпата сесия в америка днес, от скука зех с форумните тролове да си говоря...

ай чаос, отивам на биричка

Коментар

• Първоначално изпратено от hohohoo Разгледай мнение
                еех, българийо - родина на финансови гении и супертрейдъри...

Не му се връзвай. Супертрейдърът си играе играта. Виж как слага на подходящото място емотиконите.

Коментар

• ми ади и ти след него
                  за последните 2 часа вместо да плещиш глупости из форума да си направил 200 лева...

като ти гледам как си измисляш факти и "приятели" ми става ясно и кви простотии са останалите ти постове...

ади бегай да правиш по 50,000 евро на година като мияч на чинии някъде, та да можеш да пестиш по 100к на всяка третилетка...

еех, българийо - родина на финансови гении и супертрейдъри...

Коментар

• hohohoo

Вчера ми се обади един познат , каза че отива пак навън. Защото тук всеки ден като работи губи по 100 лева ! Ти си мърмориш под носа.
                    Last edited by supertrader; 19.07.2010, 20:00.
                    D.Y.F-091066

Коментар

• ма ти си и вярваш, което е най готеното в случая

Коментар

• hohohoo

Сигурно ще им се присмиваш , че си харчат парите по този начин. Обаче проблема е по скоро твой. По колко паунда годишно ще изкарват работниците на бгремонти , като духнат в Ю Кей , знаеш ли ? 13 паунда на час е минималното , сметни си.Апартамент без проблем ще купят , ако паднат цените на хотелите и банките да ги продават..нещо което няма да се случи ще си купят хотел.
                        D.Y.F-091066

Коментар

• hohohoo

Чистачка но като я наздначат на минимална , направи си справка колко е минималното заплащане там и да видиш че ще си купи без проблем такъв "скъп" апартамент.Има една приказка - работа върши този който не е сам. Едно семейство което работи и са назначени с договори за 10 години ще си купят няколко апартамента такива.
                          D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от hohohoo Разгледай мнение
                            мухахахаха
                            туй мъ накефи
                            я тука тес дет' разбират да обяснят кък точно ина чистачка в Спания-та пести да кажем 80,000 ойро за 3 годин

малиии, ма изтрещехте тука от жегите
                            начи от мен да знайте - стойте си на сянка, пийте поне 4л течности на ден и много портокали/цитруси + някой мултивитамин за възстановяване на солите в организъма - тва е рецептата за голямите жеги - иначе почвате таквис глупусти да плещите и фурумнити простаци да ви са смеят....
                            Ама ти не ги ли знаеш тия чистачки?! Те са много известни - чистят и инвестират заплатите си в нефта. Таз година 100 000, след няколко (супертрейдъра знае кога) ще станат 5 000 000 и всичкото ще идва тук за ремонти.....

Коментар

...не ги купуват министри от чужбина , а българи които работят там неквалифицирана работа и са изкарали по 60-100 хиляди евро.Като се устроят навън и работят с трудов договор та им дават минималното заплащане слез 3-4 години един апартамент ...
                              мухахахаха
                              туй мъ накефи
                              я тука тес дет' разбират да обяснят кък точно ина чистачка в Спания-та пести да кажем 80,000 ойро за 3 годин

малиии, ма изтрещехте тука от жегите
                              начи от мен да знайте - стойте си на сянка, пийте поне 4л течности на ден и много портокали/цитруси + някой мултивитамин за възстановяване на солите в организъма - тва е рецептата за голямите жеги - иначе почвате таквис глупусти да плещите и фурумнити простаци да ви са смеят....

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                                Да ги кажем 10К с ДДС. Не са ли проблем за средностатистическия българин? Сигурно живея в друга държава, знам ли....

П.П. За участниците във форума сигурно са жълти стотинки, без мен.

П.П. Пропуснали сте и 1000 евро на квадрат такса за ново строителство, която изповядва Трейдъров.

Иначе това, което ми напрайка впечатление в сайтеца за ремонти е чувствителната разлика в услугите по вид строителство и сякаш панелЯта се ползва "на почит", което буди известни умствени напъни в Русата ми киферица, предвид "лекотата", с която ще ги санират

Чиърс на бебетата сладки!

Коментар

Working...
                                X