IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Цените очевидно се по-ниски и строителството не е в онзи си бурен период, на който станахме свидетели, но сред многото фирми, които зациклиха някои продалжават да търсят нови петна за строеж за живищни кооперации. (наблюденията са ми за град Варна)
    Price is what you pay; value is what you get!

Коментар

• Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнение
      Надеждата е, сега се връщат от море, бегом към банката за кредит и пак купуват
      Ха ха!

Връщат се от море, ама не в софия или голям град, а на село

Там няма нужда да купуват имот, щото имат имот и консерви, ракия и купони за хляб ...

Коментар

• Първоначално изпратено от master of the seven seas Разгледай мнение
        http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act...413&f1=details

Как се вдигат средните цени....
        Двустаен за 11 МИЛИОНА ЕВРО в центъра на Варна.
        Току що се обадих - продали са го Ееех, защо не се обадих още вчера
        Last edited by oldy; 19.08.2010, 09:02.

Коментар

MASTER, радвам се че най-после го намери!
          Само не знаех че около пазара е елитен квартал

Коментар

А ти представяш ли си колко струват 2 декара МОРЕ?

Коментар

• Преди 1г видях обява в окръжен град за 350Е на м2. Приравнена за София тази цена отговаря на 450Е ( земята и услугите са по-скъпи). Тогава предположих , че дъното ще е тази пролет и цените около 500Е. Днес видях обява за 250Е на м2 - ново строителство, която направо ме втрещи...
              Да се надяваме на дъно март месец 2011 и цена около 350Е...........................................

Коментар

• http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act...909&f1=details
                Е, хайде познайте как тази обява изкривява средната цена на кв. м в този малък квартал!

Коментар

• http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act...413&f1=details

Коментар

• Надеждата е, сега се връщат от море, бегом към банката за кредит и пак купуват

Коментар

• "Продавачите на жилищни имоти в Лондон са свалили офертните си цени средно със 17 хил. паунда през август, което е заличило повишенията, постигнати през първата половина на годината, отчитат от Rightmove Plc."

Това Бултрапа ли трябваше да бъде?

При нас ще е май права линийка, както стана на Борсата

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                        Та значи -- забелязвам ,че цените на наемите във Варна са паднали доста ( а ще падат и още ) , за разлика от софийските наеми .
                        Е как пък да не са паднали в София? Паднаха и още как...

Коментар

• Първоначално изпратено от Dordje Разгледай мнение
                          ..Наскоро наех един апартамент 80м2 в съседство с Римските терми за 350лв..
                          Темата за Варна е заключена затова драскам тука .

Та значи -- забелязвам ,че цените на наемите във Варна са паднали доста ( а ще падат и още ) , за разлика от софийските наеми . Наблюденията ми са основно от варненските сайтове и съм наясно ,че при директна среща ще сваля поне още 20 % наемната оферта ....Хубавото е ,че варненските брокери доста огладняха и вече реагират адекватно , за разлика примерно от софийските .

С ускоряване фалитите на ипотекарите цените и на покупко-продажбите ще станат офертно -- адекватни на реалните БГ пазарни условия .А всички индикатори сочат пълен крах до началото-- края на есента !
                          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от Zashtontcho Разгледай мнение

В краткосрочен план по-други планове имам, не да купувам този или друг апартамент (а не ми и трябва всъщност )

Просто образно обяснявам как се прави при такива търгове и какви са надценките, които слагат брокерите и псевдо-продавачите на НИ.

2 пъти разлика в цената не е шега работа. Хубаво е да има и балъци да плащат комисионни на брокери и лихви на банки, но е хубаво и малко офертните цени да почнат да се доближават до реалността - хем малко да живне пазара, хем балъците с по-малко да се минават, но да са повече на брой
                            Не е хубаво щото Песко ще глътне вода
                            По-добре офертните цени да си седят високи - докато се развие добре вторичния пазар през ЧСИ-тата

Коментар

• Първоначално изпратено от Веско Разгледай мнение
                              Ами айде вземи го купи най-после и после разкажи за изгодната сделка

В краткосрочен план по-други планове имам, не да купувам този или друг апартамент (а не ми и трябва всъщност )

Просто образно обяснявам как се прави при такива търгове и какви са надценките, които слагат брокерите и псевдо-продавачите на НИ.

2 пъти разлика в цената не е шега работа. Хубаво е да има и балъци да плащат комисионни на брокери и лихви на банки, но е хубаво и малко офертните цени да почнат да се доближават до реалността - хем малко да живне пазара, хем балъците с по-малко да се минават, но да са повече на брой

Коментар

• Първоначално изпратено от Zashtontcho Разгледай мнение

Пак ще ти повторя - не ме интересува кой, как и защо е пуснал имота на търг, интересува ме само цената му.
                                Ами айде вземи го купи най-после и после разкажи за изгодната сделка

Коментар

Working...
                                X