Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 2
Collapse
Заключена.
X
X
-
.....
хаха
Банки в Румъния са започнали да публикуват и обяви за имоти на изрядни длъжници, които обаче искат да продадат жилището си
http://www.investor.bg/news/article/105573/122.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от nns Разгледай мнениеМммне точно, или поскоро съм държавен служител по душа , страшно ми се иска да си лентяйствам и да безделнича ама не ми се получава. А парите са на хората с депозити, с любезното съдействие на банката с кирките.
Коментар
-
Първоначално изпратено от master of the seven seas Разгледай мнениеАбе,ти не беше ли държавен служител???? С какви пари строиш,от подкупите които си вземал ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от nns Разгледай мнениеЖив да не бях - до сега не знаех че има чак такъв разбирач , а аз да взема да продам през м 12.2007 / това дето беше за продаване де , не жилището си/ . Юни построих нещо дребно дето е на 1/2 продадено - дали да не взема да им върна парите и да го разруша?Чети си , ама като не участваш в тоя пазар защо хм, даваш ценни експертни мнения - така да се каже.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zashtontcho Разгледай мнениеПълни глупости говориш
Ще си скубеш косите, че не си продал всичко през 2008Last edited by Amsterdamm; 15.09.2010, 09:28.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zashtontcho Разгледай мнениеПълни глупости говориш смешник
Ще си скубеш косите, че не си продал всичко през 2008Чети си , ама като не участваш в тоя пазар защо хм, даваш ценни експертни мнения - така да се каже.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nns Разгледай мнениеКак ще съм се разбързал, аз още 4трим на 2009г очаквах леко нагоре да потеглят масово - ама много п тки се оказаха на пазара и съответно се намери кой да ги на е. В Бургас най-ниските оферти на зелено дето бяха 2008 -280е/кв.м. отдавна ги няма , но пък най-високите не спират да се снижават.
Ще си скубеш косите, че не си продал всичко през 2008Last edited by Amsterdamm; 15.09.2010, 09:28.
Коментар
-
Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнениеМного си се разбързал нещо, трябва да почакаш още 5-6 години минимум
Няма нужда да ми отговаряш, пределно си ми ясен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marketleverage Разгледай мнениеспрямо доходите може и да е вярно
Коментар
-
Първоначално изпратено от master of the seven seas Разгледай мнениеВ статията пище,че това са около 50% от цената на жилището(най-масовият теглен кредит през август). Тогава излиза,че купувачът има поне още 30К за покупка( и поне още 10 за обзавеждане). Излиза средна цена 60К,при около 700 е/м2 са жилища около 75м2,т.е. двустайни. До тук добре
Само че,при повторно прочитане на статията, дойде маааалък проблем. страшни изводи,стъкмистики и т.н. ОБАЧЕ, никъде не казват КОЛКО са на брой тези заеми???? Ако са 100... смях в залата
Така че пак си е партенка,както и за автомобилите, спадът август09/август10, бил ПО-МАЛЪК от спадът юли09/август10. И това си е повод за оптимизъм
О,УНСС,какви гении на стъкмистиката обучаваш
А да не говорим какви суперобективни журналисти излизат от СУ
Коментар
-
Първоначално изпратено от all_trader Разгледай мнениеония ден даваха по новините,че София била в топ 3 по скъпи имоти в ЕвропаДаже очаквам от оня ден насам да сме издухали Монако далече зад нас...
Коментар
-
Първоначално изпратено от nns Разгледай мнениеТука автора на темата не трябва ли да променя вече заглавието - " Какво понижение на недвижимите имоти очакваХте?
Няма нужда да ми отговаряш, пределно си ми ясен.
Коментар
Коментар