Първоначално изпратено от Бонвиван
Разгледай мнение
ти смяташ първоначалния счетоводен живот, а аз тоя на жилището, който ще е поне 4-5 пъти по-голям.
После новото се издава по БДС и там ще имаш малко разходчетата поне 1/2 цената на жилището, нъл не се бъркам?
После въпрос на време е да достигнем МДТ от около 2-3% от данъчната оценка, което означава на 35-50 години още един път подобна сума. При 80-100 годинки живот на имотЯта станаха 2-3 пъти данъчната оценка. Т'ва ся не си го мислил, ама на управляващите тикви все това им е в главата и въпросът не е дали, а кога? ( примери бол - даже метни едно очо на Гърция да кажем как ги наиграха там ).
Предполагам, понеже гониш високия сегмент условно да кажем на 30 години макс. ще имаш по един основен ремонт, т.е. още 3 пъти разходи за ремонт.
Докарах ли чат-пат съотношението 25% първоначално за имотЯта и после 75% бъдещи разходи без мноу-мноу напъване?
Нищо не казваш и колко е такса смет при ЮЛ?
Иначе е нормално това, което правиш със счети-ту и така и трябва да бъде. Ако вдигнат ДДС на макс. от 25% ти ще си още по-хепи предполагам

П.П. Със Сахибата сме дружки и така си шпрехаме, що ни се връзвате, единствено се бунтувам кат' вземе да ме мести да живея в панелка. Ъмм, ни мъ кефят панЯлиците ( въпреки, че никога не съм живял в такова нещо )

Коментар